Wiesz u mnie Fraps nagrywa elegancko filmy a mam gorszy sprzęt od twojego, moze to kwestia sterowników? Ja posiadam frapsa 2.0 oraz 2.72. Tutaj mozesz pobrać przykładowy filmik jaki zrobiłem przy pomocy frapsa. Jednak bardzo mocno go skompresowałem i jest w kiepskiej jakości zreszta dam ci porównanie - normalnie to on zajmował 60 MB a po kompresłi 1 MB
NAGRALEM TYM I NIC NIE BTLO TYLKO KOLOROWY OBRAZEK A NAJNOWSZYM FRAPSEM BO TEN ZE STRONU NIE ODPALAŁ TO NIM TYLKO KAWALECZEK MOGŁEM NAGRAC I SIE WYŁANCZAŁO NAFRYWANIE
Na wstępie powiem abyś sie zapoznał z regulaminem forum ID a w szczególności zwróć uwagę na punkt 10.
Co do programu FRAPS to aby nagrywać długie filmiki to musisz mieć pełna wersję bo "normalnie" z internetu można pobrać jedynie wersje która nagrywa tylko 30 sekund.
Wysłany: 2007-01-21, 21:36 OMG jaki shit !!!! HELP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
odrazu pisze ze mam kompa zajedobrego. No to tak .. ^^ wlaczam Didi2 mam odpalony hyperCam2 naciskam f2 wszystko sie zapisuje elegancko wylaczam nagrywanie klikajac znowu f2 wszystko jest qlll proboje otworzyc plik i sie robi takie cos caly czas jest to samo i Jest pokazana moja tapeta tzn 2/3 mojej tapety reszta od dolu jest czarna z przemiennymi kolorami ;/ czy ma ktos tak ?? Oo i czy to przez brak kodekow myslalem ze to przez wina przed chwila zainstalowalem i to samo ;/ pomuzcie PLZZZ
_________________ Umiesz liczyc licz na SIebie twoje szczescie innych Jebie !!!! --moje motto
HyperCam dziala na kodeku Microsoft video 1 tak jak mowiles i jak wlaczam zeby mi krecil film w grze to mi sie tnie... a potem jak chce wlaczyc film to bardzo sybko odtwarza... Moze mi ktos pomoc?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum