Ok, Ok... :] malo czytalem. I nie wiedzialem ze az tak tepicie piratow :O, oj jestem maniakiem i czuje ze bedzie trzeba zakupic te diablo. Cholerny nalog na 1.10 ni mykalo jak chcialo. Ok ale nie po to tu pisze bo nie chcialbym pisac nowego postu.
Wiec... kupuje orginala, ale nie jestem pewien czy nie bedzie mi lagowac na Europe ;/... Na innych realmach polskich lub jakis ruskich wogole mi nie lagowalo ( chociaz tam malo osob gra) boje sie ze na europe 70 % mojej gry to beda lagi . Mam lacze radiowe, wiec czy orietujecie sie czy daloby sie grac na europe. Jeszcze jedno czy na europe jest duzo chiterow? czy ten serv jest zawalony? tzn czy co jakis czas wylacza sie i nie chodzi kilka h? Prosze o odpowiedz, czy moze zalozyc nowy watek? Wiec jak ktos moze to niech napisze kilka zdan na temat Europe.
Pozdrawiam Dave
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum