Dziekuje wam!
wszedlem na ta stronke bo mi sie nudzilo i chcialem jakis save sciagnac. mam wersje 1.07 ale potrzebna byla 1.11 to ja od was sciagnolem! a teraz sie okazuje ze potrzebny jakis crack i wogle i nie moge cofnac tego patha i juz se ku**a nie pogram w diablo! Prosze kogos zeby napisal jak moge to odwrocic ( usunac tego patha) tylko prosze nie mowic ze mam isc do sklepu......
_________________ :: War Masters clan :: , 7 lat tradycji, przyjaźni i umiejętności
:: Polish Clan League :: przyszłość D2 i jedyna manifestacja progamingu w Diablo 2
:: Forum DiabloCentrum :: jak wcinasz danonki to masz mocne kosci a jak piszesz na DiabloCentrum.pl to ownujesz wszystkich nubow, sam wybierz co fajniejsze
:: Elite text generator :: i ty możesz zostać elitą!
:: Optymalizacja Firefoksa
:: Omnis qui se exaltat, humiliabitur.
Sorry, ale jak widzę takie teksty to mam ochotę się pociąć o.O D2 kosztuje obecnie 50zł - gość nie dość, że łamie prawo, okrada autorów swojej ulubionej gry, to jeszcze ma pretensje do serwisu o D2... O co? Chyba o własną głupotę to powinieneś mieć do siebie pretensje, a nie do ID ~~
Ludzka głupota nie zna granic ma pretensje do forum o to że ma pirata ten path jest przeznaczony do orginalnej wersji a nie do pirata Pozatym jak cie nie stać żeby kupić diablo które teraz kosztuje 50 zł to idz poroznosić ulotki albo coś w tym stylu 50 zł to nie majątek
Dziekuje wam!
wszedlem na ta stronke bo mi sie nudzilo i chcialem jakis save sciagnac. mam wersje 1.07 ale potrzebna byla 1.11 to ja od was sciagnolem! a teraz sie okazuje ze potrzebny jakis crack i wogle i nie moge cofnac tego patha i juz se ku**a nie pogram w diablo! Prosze kogos zeby napisal jak moge to odwrocic ( usunac tego patha) tylko prosze nie mowic ze mam isc do sklepu......
Haha LOOOL ..i bardzo Ci tak dobrze...tak to jest jak się nie myśli...
RAZEM Z LUDŹMI Z TEGO FORUM ( mam nadzieje że mi to wybaczą ) ŻYCZĘ MIŁEJ GRY W DIABLO.
Temat był otwarty, żeby ukazać kolesiowi co sądzimy o piractwie. Sporo osób juz go skrytykowało, może kupi oryginał (aczkolwiek jakoś w to nie wierzę ). Zamykam temat i apeluję ponownie: kupujcie oryginały, a w szczególności oryginalne Diablo 2
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum