..:: Forum Imperium Diablo ::..
Oficjalne Forum Dyskusyjne Serwisu Imperium Diablo

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Mądrości z Dziennkika
Autor Wiadomość
PiPer 
TFUJ WUC

Wysłany: 2006-12-11, 15:09   

Przepisane z mojego zeszytu:
"Uczen biega po klasie i bije kolegow smietniczka."

Telomo 
Masz coś!?

Wysłany: 2006-12-11, 16:33   

Hehe dobre. CO do bomby śmierdzącej to nie było u ciebie (na początku uwaga kogoś) tak jak u mnie. U mnie to były zamachy! Na każdym parterze takie odpalali przez... TYDZIEŃ!! Zadyma była niezła. Raz qmpel podpalił petarde na przerwie (mał korsarzyk), przytupnął ją. Bum! Cała szkoła w pisk, podłoga uwalona troche a moji dwaj koledzy (jeden miał korsarza drugi zapalniczke) do dyry. A teraz dla tych co nie mają CDA:
"po ustawieniu w szeregu celem przyznania się do winy, wypchnął kolege ze słowami: "ku chwale ojczyzny"" Myślałem że przy tym zrobie rotfla xD

Kserkes 

Wysłany: 2006-12-11, 19:40   

Eeee tam..u mnie nic ciekawego się nie dzieje oprcz typowych wybryków lat gimnazjalnych ;p Jedyne co ciekawe to to że dwóch kumpli z klasy odpaliło gaśnice na korytarzu(6kg proszku gaśniczego :D niezła zadymka zrobiła się na korytarzu ) ;p nawet policja przyejechała żeby zdejmować odciski xD nie musieli bo kumple wymiękli i po 30minutach przyznali się ;p

[ Dodano: 2006-12-11, 19:40 ]
Eeee tam..u mnie nic ciekawego się nie dzieje oprcz typowych wybryków lat gimnazjalnych ;p Jedyne co ciekawe to to że dwóch kumpli z klasy odpaliło gaśnice na korytarzu(6kg proszku gaśniczego :D niezła zadymka się zrobiła ) ;p nawet policja przyejechała żeby zdejmować odciski xD nie musieli bo kumple wymiękli i po 30minutach przyznali się ;p

Telomo 
Masz coś!?

Wysłany: 2006-12-12, 18:07   

i co w tym smiesznego? -.- i wydaje się, że "wyssałeś to z palca"

SonGoKan 
*Son*Go*Kan*

Wysłany: 2006-12-12, 19:17   

Co to się dzisiaj w szkołach dzieje, a dzisiaj w szkole u nas był dym:
Hubert (mój kolega) miał dziś 45 petard (zapomniał ja jak się nazywały) i poszedł do WC na przerwie 15 minutowej się załatwić. Po chwili ja z kolegom pszyszliśmy też do WC się załatwić i patrzymy, a Hubert tam sam i wrzuca 3 petardy do kibla. Pięć sekund później BOMM!!!!!!!! rozsadziło kibel na 2 części. Naszczęcie dyrektorka mnie i mojego kolegi nie wezwała tylko Huberta i jego mame. Milicja przyjechała szumu ino chuczy, ale co i jak dowiem się dopiero jutro. (chcecie żebym wam jutro napisał co się stało??) :mrgreen:

johny92 

Wysłany: 2006-12-12, 20:10   

Cytat:
ale najlepsze było zalanie łazienki pianą? qmpel przyniósł jakiś sposób aby przy spuszczeniu wody zalało całą łazienkę :) dodaliśmy tam jakiegoś czegoś chemicznego co to spowodowało

ahh pamiętam jak kiedyś w gimnazjum jeszcze, gdzie były kible ze spłuczką na górze ( na ziemii stał kibel, a na ścianie przyczepiona była reszta i było to połączone rurą) wyciągnęliśmy ta rurę co łączy ową spłóczkę z resztą kibla i postawilismy obok, tak, że jak ktos chcial spuścic wodę to zamiast do sedesu lała sie na niego ~~ później stalismy przed toaleta i patrzylismy jak ludzie wychodza mokrzy od pasa w dół :P ofc łazienka też cała zalana :P

MasterTRON 
PaInT rLz !1one1!

Wysłany: 2006-12-12, 20:27   

SonGoKan napisał/a:
Milicja przyjechała szumu ino chuczy, ale co i jak dowiem się dopiero jutro. (chcecie żebym wam jutro napisał co się stało??)

milicja to nie te czasy xD ale powiedz co sie stało :P

w tamtym roku w w czasie kiedy petardy byly juz uzytku codziennego, ktos wrzucil do szafki w piwnicach ( szafka metalowa, w piwnicy pełno ich ...) petardy ... jak walneło Oo szkoła sie trzesła, ale zrobiło sie strasaznie głośno :P
ogólnie fajnie wtedy było :P

SonGoKan 
*Son*Go*Kan*

Wysłany: 2006-12-13, 16:04   

Lee... Z tym kiblem w naszej szkole to nie było nic ciekawego tylko fajne było jak mu mama dała kare jeszcze dziś w szkole i ma zakaz na komputer, aż do końca roku szkolnego. :shock: :shock:
Ja też dziś uwage dostałem, bo pan poszedł po dziennik, a ja wyciągnołem kartke i coś se tam malowałem, a tu nagle pan wpada ja szybko schowałem, ale pan zobaczył i musiałem się podpisać o tak: Daniel Bieszczad kl. VI b historia 13.12.06 - środa. No i to pan da do wychowawczyni i do rodzica na zebraniu. (a to dobrze że na zebraniu bo dopiero sa po siwetach)

MasterTRON 
PaInT rLz !1one1!

Wysłany: 2006-12-13, 21:08   

SonGoKan napisał/a:
Lee... Z tym kiblem w naszej szkole to nie było nic ciekawego tylko fajne było jak mu mama dała kare jeszcze dziś w szkole i ma zakaz na komputer, aż do końca roku szkolnego.

heh
SonGoKan napisał/a:
Daniel Bieszczad kl. VI b historia 13.12.06 - środa

a czy tam było coś "brzydkiego" ??xD
SonGoKan napisał/a:
(a to dobrze że na zebraniu bo dopiero sa po siwetach)

lol xD ja mam jutro :P

coś ostatnio moja klasa sie uspokoiła i uwag nie daja nam :P a nawet nas chwala ( dziwne :? )

SZARAN 
Coffam Kobiety :*

Wysłany: 2006-12-13, 21:49   

Umnie jest tylko jedna ,ale zato cała klasa chłopców dostała taką samo a mianowicie :
"Uczeń wraz z resztą klasy nadużywają obszaru w pomieszczeniach" :mrgreen:

To było tak ,że klasa(chłopcy)wpadliśmy na pomysł żebyśmy wszyscy wbijali się do małych pomieszczeń,podczas w-f była jakaś próba i niemieliśmy sali ,kazał nam siedzieć w szatni i poszedł se do pokoju :evil:
No to my (27) nudziło się ,patrzymy a tam mały ciasny kibel,no i jazda 27 chłopa do tego kibla,piętra układaliśmy ciasno było ,ale fajnie :D Wszystko fajnie tylko potem umywalkaruneła i kibel pękł xD Facet przyszedł i .... domyślacie się :mrgreen: (niebyło grzywny bo podobno już wcześniej była pęknięta^^ )

Wojtach 
nobody

Wysłany: 2006-12-14, 00:01   

"Na lekcji ugania sie za dziewczynami ze szczotką klozetową" 6 klasa od tamtej pory jest spokojnie i dostajemy uwagi za nic :(

Kserkes 

Wysłany: 2006-12-14, 10:49   

Telomo napisał/a:
i co w tym smiesznego? -.- i wydaje się, że "wyssałeś to z palca"

Wiesz wcale nie pisałem że jest to śmieszne tylko ciekawe..gdyby w tym miejscu znalazła sie osoba chora na astmę śmiesznie by to nie było na pewno..a myślę że w szkolach dzieje się teraz tyle że nie masz powodu sądzić że jest to wyssane z palca..

Telomo 
Masz coś!?

Wysłany: 2006-12-14, 15:40   

co w tym ciekawego? hehe. Ja raz dostałem taką (w zeszycie):
"notorycznie nie odrabia zadań domowych" (wtedy miałem zadanie domowe) kolega dostał identyczną, obaj mieliśmy podpisać. Znalazłem jakiś podpis rodziców, kalke i.... siup, przekalkowane. Kolega też przyszedł z podpisaną uwagą - własno ręcznie (a jego pismo wygląda jak jezioro podczas deszczu). Tyle, że to było daaawno (i jak bym odrobił te zadania to by mi dała 4 z matmy xD)

SonGoKan 
*Son*Go*Kan*

Wysłany: 2006-12-14, 15:44   

SonGoKan napisał/a:
Daniel Bieszczad kl. VI b historia 13.12.06 - środa

a czy tam było coś "brzydkiego" ??xD

Nie, tylko samochodzik z napisem LOL!!! A u nas jak narazie cisza. :570:

xXpoiuXx 

Wysłany: 2006-12-14, 16:00   

ja tam mialem cos takiego: uczen przechadzac obok bialego swetra nie podniosl go oczwiscie najwazniejsze jest to ze byl bialy :p zreszta ogolem dziwna uwaga :p jak dalem do podpisania to mama sie zaczela z tego smiac xD a nauczycielka jest calkiem spoko ;)

Odpowiedz do tematu