Hehe dobre. CO do bomby śmierdzącej to nie było u ciebie (na początku uwaga kogoś) tak jak u mnie. U mnie to były zamachy! Na każdym parterze takie odpalali przez... TYDZIEŃ!! Zadyma była niezła. Raz qmpel podpalił petarde na przerwie (mał korsarzyk), przytupnął ją. Bum! Cała szkoła w pisk, podłoga uwalona troche a moji dwaj koledzy (jeden miał korsarza drugi zapalniczke) do dyry. A teraz dla tych co nie mają CDA:
"po ustawieniu w szeregu celem przyznania się do winy, wypchnął kolege ze słowami: "ku chwale ojczyzny"" Myślałem że przy tym zrobie rotfla xD
Eeee tam..u mnie nic ciekawego się nie dzieje oprcz typowych wybryków lat gimnazjalnych ;p Jedyne co ciekawe to to że dwóch kumpli z klasy odpaliło gaśnice na korytarzu(6kg proszku gaśniczego niezła zadymka zrobiła się na korytarzu ) ;p nawet policja przyejechała żeby zdejmować odciski xD nie musieli bo kumple wymiękli i po 30minutach przyznali się ;p
[ Dodano: 2006-12-11, 19:40 ]
Eeee tam..u mnie nic ciekawego się nie dzieje oprcz typowych wybryków lat gimnazjalnych ;p Jedyne co ciekawe to to że dwóch kumpli z klasy odpaliło gaśnice na korytarzu(6kg proszku gaśniczego niezła zadymka się zrobiła ) ;p nawet policja przyejechała żeby zdejmować odciski xD nie musieli bo kumple wymiękli i po 30minutach przyznali się ;p
Wysłany: 2006-12-12, 19:17
Co to się dzisiaj w szkołach dzieje, a dzisiaj w szkole u nas był dym:
Hubert (mój kolega) miał dziś 45 petard (zapomniał ja jak się nazywały) i poszedł do WC na przerwie 15 minutowej się załatwić. Po chwili ja z kolegom pszyszliśmy też do WC się załatwić i patrzymy, a Hubert tam sam i wrzuca 3 petardy do kibla. Pięć sekund później BOMM!!!!!!!! rozsadziło kibel na 2 części. Naszczęcie dyrektorka mnie i mojego kolegi nie wezwała tylko Huberta i jego mame. Milicja przyjechała szumu ino chuczy, ale co i jak dowiem się dopiero jutro. (chcecie żebym wam jutro napisał co się stało??)
ale najlepsze było zalanie łazienki pianą? qmpel przyniósł jakiś sposób aby przy spuszczeniu wody zalało całą łazienkę dodaliśmy tam jakiegoś czegoś chemicznego co to spowodowało
ahh pamiętam jak kiedyś w gimnazjum jeszcze, gdzie były kible ze spłuczką na górze ( na ziemii stał kibel, a na ścianie przyczepiona była reszta i było to połączone rurą) wyciągnęliśmy ta rurę co łączy ową spłóczkę z resztą kibla i postawilismy obok, tak, że jak ktos chcial spuścic wodę to zamiast do sedesu lała sie na niego ~~ później stalismy przed toaleta i patrzylismy jak ludzie wychodza mokrzy od pasa w dół ofc łazienka też cała zalana
Milicja przyjechała szumu ino chuczy, ale co i jak dowiem się dopiero jutro. (chcecie żebym wam jutro napisał co się stało??)
milicja to nie te czasy xD ale powiedz co sie stało
w tamtym roku w w czasie kiedy petardy byly juz uzytku codziennego, ktos wrzucil do szafki w piwnicach ( szafka metalowa, w piwnicy pełno ich ...) petardy ... jak walneło Oo szkoła sie trzesła, ale zrobiło sie strasaznie głośno
ogólnie fajnie wtedy było
Wysłany: 2006-12-13, 16:04
Lee... Z tym kiblem w naszej szkole to nie było nic ciekawego tylko fajne było jak mu mama dała kare jeszcze dziś w szkole i ma zakaz na komputer, aż do końca roku szkolnego.
Ja też dziś uwage dostałem, bo pan poszedł po dziennik, a ja wyciągnołem kartke i coś se tam malowałem, a tu nagle pan wpada ja szybko schowałem, ale pan zobaczył i musiałem się podpisać o tak: Daniel Bieszczad kl. VI b historia 13.12.06 - środa. No i to pan da do wychowawczyni i do rodzica na zebraniu. (a to dobrze że na zebraniu bo dopiero sa po siwetach)
Lee... Z tym kiblem w naszej szkole to nie było nic ciekawego tylko fajne było jak mu mama dała kare jeszcze dziś w szkole i ma zakaz na komputer, aż do końca roku szkolnego.
heh
SonGoKan napisał/a:
Daniel Bieszczad kl. VI b historia 13.12.06 - środa
a czy tam było coś "brzydkiego" ??xD
SonGoKan napisał/a:
(a to dobrze że na zebraniu bo dopiero sa po siwetach)
lol xD ja mam jutro
coś ostatnio moja klasa sie uspokoiła i uwag nie daja nam a nawet nas chwala ( dziwne )
Umnie jest tylko jedna ,ale zato cała klasa chłopców dostała taką samo a mianowicie :
"Uczeń wraz z resztą klasy nadużywają obszaru w pomieszczeniach"
To było tak ,że klasa(chłopcy)wpadliśmy na pomysł żebyśmy wszyscy wbijali się do małych pomieszczeń,podczas w-f była jakaś próba i niemieliśmy sali ,kazał nam siedzieć w szatni i poszedł se do pokoju
No to my (27) nudziło się ,patrzymy a tam mały ciasny kibel,no i jazda 27 chłopa do tego kibla,piętra układaliśmy ciasno było ,ale fajnie Wszystko fajnie tylko potem umywalkaruneła i kibel pękł xD Facet przyszedł i .... domyślacie się (niebyło grzywny bo podobno już wcześniej była pęknięta^^ )
i co w tym smiesznego? -.- i wydaje się, że "wyssałeś to z palca"
Wiesz wcale nie pisałem że jest to śmieszne tylko ciekawe..gdyby w tym miejscu znalazła sie osoba chora na astmę śmiesznie by to nie było na pewno..a myślę że w szkolach dzieje się teraz tyle że nie masz powodu sądzić że jest to wyssane z palca..
co w tym ciekawego? hehe. Ja raz dostałem taką (w zeszycie):
"notorycznie nie odrabia zadań domowych" (wtedy miałem zadanie domowe) kolega dostał identyczną, obaj mieliśmy podpisać. Znalazłem jakiś podpis rodziców, kalke i.... siup, przekalkowane. Kolega też przyszedł z podpisaną uwagą - własno ręcznie (a jego pismo wygląda jak jezioro podczas deszczu). Tyle, że to było daaawno (i jak bym odrobił te zadania to by mi dała 4 z matmy xD)
ja tam mialem cos takiego: uczen przechadzac obok bialego swetra nie podniosl go oczwiscie najwazniejsze jest to ze byl bialy zreszta ogolem dziwna uwaga jak dalem do podpisania to mama sie zaczela z tego smiac xD a nauczycielka jest calkiem spoko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum