..:: Forum Imperium Diablo ::..
Oficjalne Forum Dyskusyjne Serwisu Imperium Diablo

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Cała prawda o patchu 1.11
Autor Wiadomość
klocusiek 
Up the Irons!

Wysłany: 2006-02-05, 17:18   

Danek napisał/a:
po 6 ważne że blizzard się interesuje d2

No nie wiem czy tak bardzo sie interesuje d2, od kad wyszedl WoW to d2 jest troche olewane, a WoW co chwile wychodza chociazby mapy i inne dodatki a diablo jakie bylo takie jest i tyle

Cassady 

Wysłany: 2006-07-24, 03:10   

Hmmm... ja uważam ten path za niewypał, nie wiem jak inni ale mi się wydaje że niektóre recepty kostki horadrimów został zmienione w pathu 1.11(patrząc na receptury te które znałem i te na stronie) , nie wiem jak w innych pathah ale (ja leciałem na początku podstawowej wersji i potem miałem internet i zainstalowałem odrazu najnowszego patha) w 1.11 mój barb czasami nie chce skakać :mrgreen: chociaż miał na maksa many, może i to mały bug ale wcześniej czegoś takiego nie miałem tak samo jest z niektórymi zdolnościami innych postaci też czsami się zacinają.

q_w_e_r 

Wysłany: 2006-07-24, 07:06   

Kod:
w 1.11 mój barb czasami nie chce skakać :mrgreen: chociaż miał na maksa many, może i to mały bug ale wcześniej czegoś takiego nie miałem tak samo jest z niektórymi zdolnościami innych postaci też czsami się zacinają.

To raczej lagi sa a nie bugi w grze:] Czepiacie sie, patch 1.10 byl rewolucja,a 1.11 tylko milym dodatkiem.Pomyslcie ile patch bylo przed 1.10,moze jak wyjdzie tyle samo po 1.10 co przed to w koncu bedzie taki co na nowo wywola kolejna rewolucje:]

snerg 

Wysłany: 2006-07-25, 13:48   

barb po wiekszej ilosci skokow sie zacina. to jest raczej blad gry, zawsze tak mam

[ Dodano: 2006-07-25, 13:51 ]
torch jest i dla pvm i dla pvp, bez sensu pomysl, torch raczej dla postaci pvp.... moze jeszcze low lvlowych???

The Grimm 

Wysłany: 2006-08-12, 18:28   

Wy się Patcha nie czepiajcie, tak jak ktoś powiedział, patch to nie dodatek, może wnieść trochę nowych rzeczy lub coś naprawić, a wy za dużo byście chcieli ( najlepiej żeby dodawał nowy akt, nowe postacie, 1000 nowych unikatów, zwiększał limit poziomu postaci do 999 itd.), a co do błedów, to pokażcie mi patch naprawiający wszystkie naprawdę WSZYSTKIE błędy gry i nie dodający NOWYCH błędów......Właśnie od tego jest gracz, żeby znajdował błędy a firma jest od tego, żeby je naprawiać i robić nowe, żeby gracz miał czego szukać ;) Nic nie jest doskonałe i trzeba to wykorzystywać (np. w Diablo: Hellfire, za pomocą bugu można było mieć tyle Book of Apocalyopse ile się chciało).

[ Dodano: 2006-08-12, 18:30 ]
A tak poza tym to ta gra jakby nie było ma już ponad 4 lata.....cieszcie się, że wogóle coś do niej wychodzi, inni producenci tak nie dbają o swoje produkty jak Blizzard

karmel14 

Wysłany: 2006-08-13, 17:03   

dla mnie i tak ten patch jest swietny ze wzgledu na tego qesta (miodzio) :D a bugi zawsze byly i beda (to caly urok tego typu gier) :twisted:

insain 

Wysłany: 2006-09-26, 21:50   

Z tym patchem to jest tak:
Wiele nie daje i wiele nie psuje ja sie ciesze ze w ogole cos z ta gra robia

eXcitePL 

Wysłany: 2006-10-30, 10:24   

Witam wszystkich. Mam pewien problem z 1.11b. Pewnego razu gdy zainstalowałem oryginalną wersje DIABLO II + LOD gra zaczęła wariować i w efekcie końcowym gra się nie włącza zupełnie! Specjalnie zakupiłem sobie postać na aukcji aby zobaczyć jak to wszystko wygląda tak z czystej ciekawości!!:) I teraz oryginał działa ale bez patcha 1.11b!!:> Gram w DIABLO od miesięcy więc można powiedzieć, że jestem "dzieckiem" w tym świecie ale cóż kiedyś musiałem zacząć grać a moja siostra już od 2 lat w to gra!!! Możecie jakoś pomóc czy faktycznie ten patch to tylko wielka porażka:(:(:( :evil:

SonGoKan 
*Son*Go*Kan*

Wysłany: 2006-12-03, 14:08   

Heh... może i to jest wielkie guno, ale ja właśnie gram na patchu 1.11 w diablo II LOD i wszystko jest O.K.

Odpowiedz do tematu