No nie wiem czy tak bardzo sie interesuje d2, od kad wyszedl WoW to d2 jest troche olewane, a WoW co chwile wychodza chociazby mapy i inne dodatki a diablo jakie bylo takie jest i tyle
Wysłany: 2006-07-24, 03:10
Hmmm... ja uważam ten path za niewypał, nie wiem jak inni ale mi się wydaje że niektóre recepty kostki horadrimów został zmienione w pathu 1.11(patrząc na receptury te które znałem i te na stronie) , nie wiem jak w innych pathah ale (ja leciałem na początku podstawowej wersji i potem miałem internet i zainstalowałem odrazu najnowszego patha) w 1.11 mój barb czasami nie chce skakać chociaż miał na maksa many, może i to mały bug ale wcześniej czegoś takiego nie miałem tak samo jest z niektórymi zdolnościami innych postaci też czsami się zacinają.
w 1.11 mój barb czasami nie chce skakać :mrgreen: chociaż miał na maksa many, może i to mały bug ale wcześniej czegoś takiego nie miałem tak samo jest z niektórymi zdolnościami innych postaci też czsami się zacinają.
To raczej lagi sa a nie bugi w grze:] Czepiacie sie, patch 1.10 byl rewolucja,a 1.11 tylko milym dodatkiem.Pomyslcie ile patch bylo przed 1.10,moze jak wyjdzie tyle samo po 1.10 co przed to w koncu bedzie taki co na nowo wywola kolejna rewolucje:]
Wy się Patcha nie czepiajcie, tak jak ktoś powiedział, patch to nie dodatek, może wnieść trochę nowych rzeczy lub coś naprawić, a wy za dużo byście chcieli ( najlepiej żeby dodawał nowy akt, nowe postacie, 1000 nowych unikatów, zwiększał limit poziomu postaci do 999 itd.), a co do błedów, to pokażcie mi patch naprawiający wszystkie naprawdę WSZYSTKIE błędy gry i nie dodający NOWYCH błędów......Właśnie od tego jest gracz, żeby znajdował błędy a firma jest od tego, żeby je naprawiać i robić nowe, żeby gracz miał czego szukać Nic nie jest doskonałe i trzeba to wykorzystywać (np. w Diablo: Hellfire, za pomocą bugu można było mieć tyle Book of Apocalyopse ile się chciało).
[ Dodano: 2006-08-12, 18:30 ]
A tak poza tym to ta gra jakby nie było ma już ponad 4 lata.....cieszcie się, że wogóle coś do niej wychodzi, inni producenci tak nie dbają o swoje produkty jak Blizzard
_________________ Wszystko się da, nawet parasol w du....e otworzyć
Non Omnis Moriar
Kiedy umysł śpi, budzą się upiory
Witam wszystkich. Mam pewien problem z 1.11b. Pewnego razu gdy zainstalowałem oryginalną wersje DIABLO II + LOD gra zaczęła wariować i w efekcie końcowym gra się nie włącza zupełnie! Specjalnie zakupiłem sobie postać na aukcji aby zobaczyć jak to wszystko wygląda tak z czystej ciekawości!!:) I teraz oryginał działa ale bez patcha 1.11b!!:> Gram w DIABLO od miesięcy więc można powiedzieć, że jestem "dzieckiem" w tym świecie ale cóż kiedyś musiałem zacząć grać a moja siostra już od 2 lat w to gra!!! Możecie jakoś pomóc czy faktycznie ten patch to tylko wielka porażka:(:(:(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum