Witam!
Ostatnio dosc zadko bywam na forum. Dzisiaj wszedłem i przegladam te posty i .... no qrde nic nowego, wypaliliscie sie?!? Oprocz gowniarskich zagrywek i newsów (które obecne tez sa na stonce Imperium) nie ma nic nowego...Czyżbyście się panowie i panie wypalili?!? Wiem ze diablo to nie jest nowa gra i wiele juz zostało powiedziane, ale czy wszystko?!? A jeśli wszystko to czy to oznacza koniec?!? A moze to tylko wina roku szkolnego, bo wiekszosc z was (jakies 95%) jest w wieku szkolnym?!? Nie wiem nie wiem...Jakos miesiac, półtora temu cos sie działo, codziennie nowe dyskusje, a tu wejde sobie raz na tydzień i bida...Na nabijanie postów jestem za stary, a na nowe tematy nie mam możliwosci sie wypowiedziec, bo ich nie ma...Wiem łatwo mi krytykowac, a dlaczego sam czegos nie wymyśle, pewnie ktos zapyta za chwilke? No coż, nie siedze godzinami przed gra tak jak wy ( nie mowie ze wszyscy, ale grono z was , duzo czasu spedzam w pracy, reszte wolnego czasu dziele miedzy dziewczyne, a inne przyjemnosci...wiec przeczytanie wszystkich tematow i możdzenie o tym co jeszcze mozna opisac o Diablo 2 nie wchodzi w rachube...Nie chce byc prorokiem, ale czy to koniec....
_________________ Some people are only alive, because it is illegal to shoot them (sic!)
I bardzo dobrze. Gimnazjum to wytwór szaleńca. Tam się robi co się chce. I bardzo dobrze, że w liceum trochę ich podkręcają tam.
_________________ :: War Masters clan :: , 7 lat tradycji, przyjaźni i umiejętności
:: Polish Clan League :: przyszłość D2 i jedyna manifestacja progamingu w Diablo 2
:: Forum DiabloCentrum :: jak wcinasz danonki to masz mocne kosci a jak piszesz na DiabloCentrum.pl to ownujesz wszystkich nubow, sam wybierz co fajniejsze
:: Elite text generator :: i ty możesz zostać elitą!
:: Mój blog
:: Omnis qui se exaltat, humiliabitur.
lol2 pery, ty jeszcze druga klasa gimnazjum, więc nie wiesz jak w liceum... ja powiem... masakra ale po pewnym czasie można się przyzwyczaić tak jak do gimnazjum, więc nie bój żaby nad książkami siedzi się tylko w liceach w górnej półki, a warto zauważyć, że LO ma jedną piekną zaletę... uczysz się co ci potrzebne, bo i tak maturę zdajesz tylko z niektórych przedmiotów, a na studia biorą 2,3 przedmioty z matury... więc paradoksalnie może ciekawiej niż w gimnazjum, ale to tylko teoria
_________________ "Ostatni będą pierwszymi, a pierwsi zostaną zbanowani."
gimnazjum wytworem szaleńca?? ajan podstawówka moja jest lepsza ciągle cos mi sie w niej przytrafia w tamtym roku udało mi się zrobić następujace rzeczy :strzelac z procy do okien ,wyrwac zlew,urwac drzwi i pkleić naucielce od polaka karteczke z napisem kick me ogólnie 5 klase uważam za udaną ;]
_________________ NIE GRAM W D2 !! Wc3>>>>D2
WWW.SKNS.XAD.pl
lol2 pery, ty jeszcze druga klasa gimnazjum, więc nie wiesz jak w liceum... ja powiem... masakra Mad ale po pewnym czasie można się przyzwyczaić tak jak do gimnazjum, więc nie bój żaby Wink nad książkami siedzi się tylko w liceach w górnej półki, a warto zauważyć, że LO ma jedną piekną zaletę... uczysz się co ci potrzebne, bo i tak maturę zdajesz tylko z niektórych przedmiotów, a na studia biorą 2,3 przedmioty z matury... więc paradoksalnie może ciekawiej niż w gimnazjum, ale to tylko teoria Very Happy
ucze sie w 3 klasie gimnazjum 10 10 mam urodziny :]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum