topic;s piszcie na gg imo najlepiej dopiero zaczynam więc nie jestem skillzorem ofc mowie o 1v1 ew 2v2 (endri nobku zagrasz ze mna?:F)pewnie znajdzie sie ktos kto powie zeby isc na pclld/x ale bylem ostatnio i musze sie jescze poduczyc zanim zaczne grac nawet tam ~~
hammerem najlepiej sie wycwiczyc na 4v4 wtedy musisz biegac dobierac aur hb/medi podrzucic mixa tamtemu hf zesmitowac cos etc //hamer jest hmm trudny //
Ostatnio zmieniony przez Ketsu 2006-10-18, 10:03, w całości zmieniany 1 raz
ja moge z toba pograc moja soska fb 1v1 albo 2v2 jesli masz kogos bo u mnie ktos sie w klanie napewno znajdzie kto ze mna zagra w teamie;) pisz na gg albo pod acc poom-wof
imho hammer nie jest trudna postacia, wystarczy tylko wiedziec co i kiedy wlaczyc oraz gdzie sie znalezc ;] btw zacznij grac na pclldx/x nawet jezeli Ci nie idzie dobrze to te gry sa po to, zebys sie nauczyl dobrze grac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum