Można się czepiać że troche nie na temat ale to też zmiana
Co właściwie daje ten sztandar bochaterów? (specjelnie napisałem przez ch lol) czy to takie cuś jak ucho
[ Dodano: 2005-08-16, 20:17 ]
i czy pada 1 pochodnia czy tyle ile graczy?
Ten quest jest tylko dla graczy na CBN na SP nic z nimi nie można zrobić.
_________________ Regulamin forum bazar znajdziesz tutaj przeczytaj za nim umieścisz ogłoszenie!!
Pamiętaj, że tutaj rządzi IMPERIUM - Intelektualnie Majestatyczni Pełni Energii, Rozumu i Umiejętności Moderatorzy:P
pewnie ktoś powie że blizzard niekocha sp tylko bn ale ja mu przyznaje racje bo mało jest osób które mają diablo + neta i zamast grać na bn męczą singla pozatym jak ktoś ma diablo i niema neta to niema nowego patcha a nowy patch się sciąga automatycznie jak się wchodzi na bn
Jest tam jakiś mod, który pozwala na uber trist ale tylko z trójcą .A co do offtopa to ja mam na kompie "tylko" 5giga filmów różnego rodzaju , oraz z 4 giga muzy
asero napisał/a:
Można się czepiać że troche nie na temat ale to też zmiana
[ Dodano: 2005-08-16, 20:17 ]
i czy pada 1 pochodnia czy tyle ile graczy?
wg. mnie , ten patch jest jak każdy inny , a to naprawi pare bugów , a to napatoszy jeszcze pare , osobiście jeszcze nigdy na żaden z takowych nie natrafiłem , i mam nadzieje że nie natrafie , osobiście nie mam originalnej wersji diablo 2 , u kumpla grałem na battle niecie ... straszny tłok ... i mnóstwo niemców na europie , a myślałem ze to polakuf ( jak ja lubie robić błędy )na tego typu grach , sory za oftopa , i co do tego patcha , nieuczciwe dla graczy single playter za niedodanie tego questa , ale przynajmniej mozna zagrac go na battle necie , aczkolwiek zaden bn nie wymagajacy cd-keya nie obsluguje jeszcze 1.11 , a więc sądze że ten patch ty tylko "maluteńki" dodateczek i zarazem zwykły patch do diabla II ( a co to tych MP3 , u mnie zamują - (19,4 GB (bajtów: 20 882 632 172) ) ) i kto mi podskoczy ? ,
A ześ sie wyrwał, półtora roku po wyjsciu patcha....Przecież on właśnie po to jest zeby usunać pare bugów, cos poprawić etc... Co ty byś chciał? Nowy act? Postać?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum