Witam, otóż ostatnio poczytałem sobie kilka artykółow o patchu 1.11b, gdzie stwierdzono, iż jest on do d**y i wogole szajs, ze pelno bugów. i tu moje pytanie
1) czy naprawde 1.11b jest o wiele gorszy od 1.10, poniewaz nie moge wgrac na nowo Diablo, bo mam plytke jedna zepsuta, a odinstalowac patcha sie nie da
2) czy zachodza w patchu 1.11b jakies zmiany w synergiach lub umiejetnosciach ktore zostały wprowadzone juz w patchu 1.10 ? a jesli tak, to czy w druidzie duzo sie zmienilo? chodzi o elemenaliste. poniewaz czytałem ostatnio poradnik, gdzie pisalo iz da sie grac nim tylko na 1.10, wiec sie zastanawiam
Witam, otóż ostatnio poczytałem sobie kilka artykółow o patchu 1.11b, gdzie stwierdzono, iż jest on do d**y i wogole szajs, ze pelno bugów.
Link?
Zmiany sa takie, że jest torch i klucze ~~
Cytat:
1) czy naprawde 1.11b jest o wiele gorszy od 1.10, poniewaz nie moge wgrac na nowo Diablo, bo mam plytke jedna zepsuta, a odinstalowac patcha sie nie da
Jak masz legalne klucze to w takich przypadkach "tolerowane" jest ściągnięcie pirata... imo ofc -.-
_________________ acc: yashin
realm: europe
game mode: sc
ladder :}
i jeszcze jedno takie pytanko ;D czy lepiej dla necro bedzie sie gralo na sp na patchu 1.10 czy 1.11b
na singlu bez różnicy chyba ze chcesz zapolowac na trójce i zdobyć torcha grając na PlugY7 na singlu, a BN wymaga 1.11... zalezy czy single czy bn... a tą samoą postacią na singlu możesz grać na 1.10 jak i na 1.11... pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum