Wysłany: 2006-10-04, 21:58 Filmik z Diablo 1 nadesłany przez Noktisa
Autor: Noktis
Opis by Noktis: "Film pochodzi z moda Hellfire Przebudzenie, moda spolszczającego pierwszą część Diablo. Przedstawia on banalny sposób zabicia Butchera (rzeźnika). Jak zobaczycie Rzeźnik mnie nie dotknął ani raz. Dodam, że moja postać ma 7 lvl
Zapomniałem dodać ze do oglądania filmiku najlepiej jest uzyć program Media Player Classic który mozecie pobrac z tej stronki http://www.download.net.pl/319/Media-Player-Classic-dla-Windows-2000-XP/ MPC jest takze w pakiecie róznych kodeków np Real Arternative.
Na początku (gdy ściągałem) ten filmik byłem bardzo sceptycznie nastawiony poniewarz sam zacinałem rzeźniczka nie dając mu dojść do słowa na niższych poziomach doświadczenia niż Twój. I wiecie co nigdy nie wiedziałem że można to zrobić w taki sposób fantastyczne ! Aż sam się nakręciłem i postanowiłem go pokonać w ten sam sposób niesamowite! A ja myślałem że w dzisiejszych czasach tylko JA wymiatam w Diablo 1 a tu proszę proszę...
Wysłany: 2006-10-08, 07:26
Obejrzałem, i chyba wygrzebie D2, bo mnie te zakręciło XD BTw ja go Rogue zabijalem chowając sie za jakieś drzwi . I jw. Też katowałem 100x na PSa Diablo xD.
Łee, nie ma się co podniecać... Stary numer znany jeszcze z pierwszego Diablo - wystarczyło rzucić Firewalla do sali i zamknąć drzwi - Butcher po krótkim spacerku w ogniu zdechł.
_________________ Awaken my child, and embrace the glory that is your birthright. Know that I am the Overmind, the eternal will of the Swarm, and you've been created to serve me.
Nie, chodzi mi o to, że taki sposób na pokonanie Butchera jest znany jeszcze z czasów, jak projekt nad "Przebudzeniem" nawet nie istniał, więc ten filmik nie udowadnia nic nowego. Wcale mi nie imponuje
_________________ Awaken my child, and embrace the glory that is your birthright. Know that I am the Overmind, the eternal will of the Swarm, and you've been created to serve me.
Nie, chodzi mi o to, że taki sposób na pokonanie Butchera jest znany jeszcze z czasów, jak projekt nad "Przebudzeniem" nawet nie istniał, więc ten filmik nie udowadnia nic nowego. Wcale mi nie imponuje
A skad ty mozesz wiedziec kiedy powstal projekt nad Przebudzeniem? Jesli nie zauwazyles to jak pojawila sie stronka na ID to juz zawierala moda A tak wogóle to ten filmik nic nie miał udowadniac. Filmik byl juz dawno zrobiony. A dlaczego go wstawilem to odpowiedz znajdziesz tutaj
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum