1 sposób prosisz koleg z battle neta ale musi być zaufany i wyrzucasz wszystkie itemy i on je pilnuje a ty wychodzisz i wchodzisz inną postacią i bierzesz te itemy ale jak kolega nie jest zaufany to, musisz wejść do gry jakiejś dwoma postaciami na dwóch róznych cdkeyach i przerzucasz itemy. jak to single to jakis dytor postaci Ci się przyda
ściagnij sobie d2 multi, otwórz 2xd2 zaloz gre na tcp/ip i wejdz druga postacią a co do edytora to nie jest pewien ale chyba możnatak robić w hero editorze i moze w shadow masterze
Jezeli na singlu to rowniez mozesz sciagnac sobie mod plugy 7.01 ktory znajduje sie na tej stronce. tam bedziesz mial wspolna skrytke co pozwoli ci przerzycac itemy w kazdej chwili i do kazdej postaci
a więc ja mam na to dobry sposób włanczasz d2 klikasz na "inne dla wielu graczy" następnie "gra tcp/ip" i "stwórz serwer" wchodisz swoja postacia a następnie naciskasz flage worda i odpalasz drugie d2 później klikasz tak samo "inne dla wielu graczy", "gra tcp/ip" i tu klikasz na "dołącz do gry" i wpisujesz swoje adres ip i wchodzisz druga postacią. przechodzisz sobie z jednej gry na druga z paska. kiedy w jednej grze wyrzucisz jakis przedmiot gdy wejdziesz do drugiej możesz go podnieść. ja już tak rozebrałam moja stara zabójczynię i to naprawde działa. można także sciągnąc savy z neta i przebrac sie w czyjes rzeczy tego nie polecam bo gra traci sens
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum