Wysłany: 2006-10-04, 16:07 "Twoje konto zostało wyciszone"
Jak w temacie, zdobyłem ostatnio cdkeye do d2 jednak w drugim dniu jeden z nich został "wyciszony". Klucze przede mną przeszły jednemu gościowi przez komputer ale miały być "czyste" a ledwo dzień się nacieszyłem.
Wiem wiem, był już temat o tym na id ale nie potrafie go odnaleźć
Chyba Ajan pisał tam co to wogóle jest wyciszenie, za co się je dostaje itp.
Chciałbym aby ktoś odpowiedział na to pytanie bo gdy będę rozmawiał z tamtym panem chciałbym być przygotowany do rozmowy
Jeśli ktoś może sypnąć linkiem do poprzedniego tematu to poprosiłbym o to bo albo u mnie z szukajką jest coś nie tak, albo temat miał jakąś dziwną nazwę przez co nie moge nie znalazłem go.
Z mojej strony nic więcej niż d2loadera nie używałem więc raczej mojej winy tutaj nie ma.
Ktoś na tym cdkeyu pewno siedział na kanale typu pol-1 i spamował jakieś reklamy sklepów czy stron z hackami czy cuś. Cdkey jest wyciszony, ale możesz na nim grać. Nie możesz tylko pisać na kanale i zdajsie przez /f m (ale tu nie wiem). Za miesiąc zejdzie samo jeśli pierwszy raz, jak drugi to nie zejdzie, ale możesz do Blizzarda napisać.
_________________ :: War Masters clan :: , 7 lat tradycji, przyjaźni i umiejętności
:: Polish Clan League :: przyszłość D2 i jedyna manifestacja progamingu w Diablo 2
:: Forum DiabloCentrum :: jak wcinasz danonki to masz mocne kosci a jak piszesz na DiabloCentrum.pl to ownujesz wszystkich nubow, sam wybierz co fajniejsze
:: Elite text generator :: i ty możesz zostać elitą!
:: Omnis qui se exaltat, humiliabitur.
Mi też takie coś się stało że dostałem bana na czat i nie mogłem z nikim pisać tylko privy z gier mogłem nasadzać do innych ale po półtorej miecha mi się naprawiło to
Mi też takie coś się stało że dostałem bana na czat i nie mogłem z nikim pisać tylko privy z gier mogłem nasadzać do innych ale po półtorej miecha mi się naprawiło to
Za co dostałeś? ty uzywałeś spam bota czy ktoś inny kto miał dostęp do Twojego klucza ??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum