Mam pytanko, pierwszy raz zainstalowalem Mediana, i naprawde rewelacja ... interesuje mnie jedna sprawa, czy jest mozliowsc pogrania na BN, tzn mam na mysli jakies serwery gdzie ta wersja obowiazuje. Zna kto jakis serwer ?
mam orginalne diablo i pirata jak zaistaluje tego mediana na piracie to bede mogl nadal grac na orginalnej plycie na cbn?? bo slyszalem ze zmienia silnik gry ale jak zainstaluje to na piraci i bede mai orginala to chyba nic sie nie stanie??
" A Ty nie ufaj nikomu
Wracaj szybko do domu
Nikomu nie patrz w oczy
O nic nie pytaj...
Nie pozwól, by ktoś za Ciebie decydował
Nigdy nie bój się patrzeć na niebo..."
mam orginalne diablo i pirata jak zaistaluje tego mediana na piracie to bede mogl nadal grac na orginalnej plycie na cbn?? bo slyszalem ze zmienia silnik gry ale jak zainstaluje to na piraci i bede mai orginala to chyba nic sie nie stanie??
a czym wg Ciebie rozni sie orginal od pirata?? bo wg mnie niczym... wystarczy miec orginalnego cd-key'a... co do gry na BN to musisz skopiowac plik ktory podmieniasz czyli Patch_d2.mpq... pozniej podmieniasz tego "medianowego" na orginalny i mozesz grac na BN... ale to juz ktos przedemna powiedzial... pozdro
" A Ty nie ufaj nikomu
Wracaj szybko do domu
Nikomu nie patrz w oczy
O nic nie pytaj...
" A Ty nie ufaj nikomu
Wracaj szybko do domu
Nikomu nie patrz w oczy
O nic nie pytaj...
" A Ty nie ufaj nikomu
Wracaj szybko do domu
Nikomu nie patrz w oczy
O nic nie pytaj...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum