Dark bawiłem się kiedyś tego typu programami i powiem Ci że tego chyba też próbowałem. Jeśli nie pomylił mi się z żadnym innym to jego użycie polegało tylko na kliknięciu "Optimize" i po tym rzekomo cały system ustawiał się pod kątem wydajności w grach~~ Może i tak ale jeśli Ci się coś niepodoba choćby późniejszy wygląd windowsa to później odkręć te wszystkie zmiany...
Nie ma to jak ręczna zmiana ustawień windy.
Rzeczy które ja mam pozmieniane w windzie to np. plik wymiany, wyłączenie windowsowej zapory, wszystkich niepotrzebnych usług itp. No i odrobina zabawy w rejestrze... To wszystko proste jak drut a zawsze wolnego ramu więcej.
Jeśli jesteś niewprawiony to za pierwszym razem zejdzie długo, ale ja po formacie ze zwykłego Windowsa XP SP2 Professional Edition robie Windows XP Toyo Edition w 10 minut
mowilem ci juz, te wszystkie cuda dają zmiany w granicach bledu rachunkowego
dokładnie...
_________________ "Ten, kto walczy z potworami winien uważać by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań, ona również patrzy w Ciebie"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum