| Autor |
Wiadomość |
Temat: Koniec?!? |
szumelek
Odpowiedzi: 29
Wyświetleń: 2139
|
Forum: Forum Ogólne Wysłany: 2005-10-04, 17:33 Temat: Koniec?!? |
| Ja jestem walsnie w 1 Lo i zawsze mam czas na posty na forum^^ i nad ksiazkami siedze goraaa 3h:) |
Temat: N assa items.. |
szumelek
Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 306
|
Forum: Close Battle.Net Ladder Wysłany: 2005-10-03, 17:38 Temat: N assa items.. |
no wiec potrzebuje assa trap items pisac co posiadacie!!:D mam runy i itemy..
[ Dodano: 2005-10-04, 17:34 ]
Nikt nic nie ma?:((( |
Temat: Sprzedam Konto, masa itemow |
szumelek
Odpowiedzi: 1
Wyświetleń: 240
|
Forum: Close Battle.Net Ladder Wysłany: 2005-10-03, 17:27 Temat: Sprzedam Konto, masa itemow |
| Ile chcesz za to konto???? tak okolo lu zl? |
Temat: Złodziejskie sztuczki |
szumelek
Odpowiedzi: 226
Wyświetleń: 25345
|
Forum: Przygody BN Wysłany: 2005-10-01, 16:43 Temat: Złodziejskie sztuczki |
| Ah przepraszam was... Alan nigdy nie mial jaha..:D |
Temat: Złodziejskie sztuczki |
szumelek
Odpowiedzi: 226
Wyświetleń: 25345
|
Forum: Przygody BN Wysłany: 2005-09-29, 18:36 Temat: Złodziejskie sztuczki |
| NApsize nie na temat... Alan nigdy nie posiadal enigmy!!! |
Temat: Pytanie o torch ... |
szumelek
Odpowiedzi: 25
Wyświetleń: 1553
|
Forum: Offtopic Wysłany: 2005-09-29, 18:20 Temat: Pytanie o torch ... |
| A wiec uwazam temat za zamkniety^^ |
szumelek
|
Forum: Offtopic Wysłany: 2005-09-28, 20:08 Temat: Pytanie o torch ... |
Heh a jakim argumentem mozesz stwierdzic ze uznaje swoja stara jak swojego penisa??:d czasami zastanawiam sie czy ty naprawde jestes tak tepy jak uwazam.. heh co za cep..
Czyli masz to w dupie ze jestes glupi i tepy , dzieki czemu moge stwierdzic ze jestes prawdziwym polakiem z krwi i z oksci ktory ma wszystko w dupie:D, nastepna rzecza ktora moge stwierdzic ze za pare lat dokladnie za 7-8 lat twoje zycie z d2 sie skoczny bo nie bedzie cie stac na kompa i dom... bedziesz puszki zbieral bo masz w dupie nauke i swoja glupiote ktorej nie chcesz zastapic wiedza potrzebna do zycia i zarabiania pieniedzy dzieki ktorym moglbys kupic d2:D |
szumelek
|
Forum: Offtopic Wysłany: 2005-09-28, 20:03 Temat: Pytanie o torch ... |
| Heh dziwne ze pojezdzam po tobie jak po czlowieku z innego stadium zycia...XD i jezeli jak powiedzialkes nie posiadam wiedzy .. to prawda.. nie dorownuje niektorym ludziom do piet... ale jezeli ja jestem glupi (co jest prawda tzn nie posiadam wystarczajacej wiedzy zeby nazywac sie modrym) to ty jestes calwkoiecie tepy i idiotyczny.. mozna okreslic ze jestes psychicznie chory.. bo traktujesz to forum ja swoje zycie , co wiecej traktujesz diablo jak "bostwo" sens twojego zycia ... hah i ty mi tutaj nie gadaj jak nawet nie wiesz co to iloraz inteligencji:D |
szumelek
|
Forum: Offtopic Wysłany: 2005-09-28, 19:58 Temat: Pytanie o torch ... |
| Co mi mozesz zrobic? napiszesz jakies wymyslone historyjki do moderatorow ktorzy stana sie naiwni i ci uwierza?? haha mozesz mi possac...a pozatym jak mozna wyzywac rodzicow... to walka miecdzy nami zostaw w spokojue doroslych.. gdybym ja mial styrac twoja matke bys sie poplakal pierwszym tekstem jaki bym zarzucil chodzilo by o twoje zycie na tym swiecie^^.... "zastanuw" psize sie przez ó ...naucz sie ortografi.. swoimi idiotycznymi tekstami zabrudzasz forum^^ mysl mysl co na mnie wymyslic i napisz to hahah:D |
szumelek
|
Forum: Offtopic Wysłany: 2005-09-28, 19:52 Temat: Pytanie o torch ... |
alan wyslal do mnie PW: temat-ty ********!!!
idiotyczna tresc co mozna zrozumiec po przeczytaniu jej lub po dokladnym poznaniu autora^^:
"wyrosles na ******* tak samo jak akt i oj nic mi za to nie grozi bo private msg to prywatna sprawa HAHAHAAH GRYZ ******!! "
Co do tematu to sam sie wje**** na ten temat... aha i ide sprawdzic czy jestes na liscie klanu ronins ;] bo chyba nikt nie hcce takiego idiotycznego dzieciaka ktory mysli ze jest oryginalny i jednyny w swoim rodzaju ... ahh sry jestes jedyny w swoim rodzaju jezeli chodzi o glupote i kretynstwo!!!!!!:) gl ****! |
szumelek
|
Forum: Offtopic Wysłany: 2005-09-28, 19:43 Temat: Pytanie o torch ... |
| Alanie myslisz ze jak mu dasz to staniesz sie lepszym kolega?;/ nie lubie ludzi ktorzy przekupuja drugich ludzi!! ktorzy sie podlizuja....Przed chwila otrzymalem pw od alana... akt jak myslisz skopiowac tutaj?:P |
szumelek
|
Forum: Offtopic Wysłany: 2005-09-28, 19:38 Temat: Pytanie o torch ... |
| hmmm mi sie wydaje ze troche mniej;/:P |
Temat: Członkowie Teamu |
szumelek
Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 1286
|
Forum: RG Wysłany: 2005-09-27, 19:15 Temat: Członkowie Teamu |
Obee 86 fire sorc:Dposiadam..
[ Dodano: 2005-09-28, 19:54 ]
Obee wybviraj ja albo dzieciak o niskim ilorazie inteligencji!!!(alan)
Moje kontakty z tym "czlowiekiem" zostaly zerwane i nie mam zamiaru wiecej z nim rozmawiac a co wiecej grac z nim... sry ze psota za psotem zapomnialem sie^^ |
szumelek
|
Forum: Offtopic Wysłany: 2005-09-27, 19:05 Temat: Pytanie o torch ... |
hrow?????o.O jak to;/ Akt serio?:D |
Temat: Palladyn na kategorie Aury czy Walka?? |
szumelek
Odpowiedzi: 41
Wyświetleń: 1842
|
Forum: Postacie Wysłany: 2005-09-27, 17:50 Temat: Palladyn na kategorie Aury czy Walka?? |
Aha to rozumiemXD bo zastanawialem sie kiedys czy grac dalej na non ld ale jednak ld |
| |