| Autor |
Wiadomość |
Temat: tcp/ip kto zagra ? |
ms-trex
Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 67
|
Forum: Forum Ogólne Wysłany: Dzisiaj 21:40 Temat: tcp/ip kto zagra ? |
| hmmm jak narazie nie doświadczyliśmy żadnych problemów ale owszem kiedyś jak grałem to był problem z zapisywaniem podczas opuszczania gry tzn nie zapisywało stanu gry w momencie jej opuszczania ale wystarczyło wyjść i wrócić z miasta pare razy |
ms-trex
|
Forum: Forum Ogólne Wysłany: Dzisiaj 20:23 Temat: tcp/ip kto zagra ? |
| tak gramy na patchu 1.11b oraz na plugy 7.01 |
ms-trex
|
Forum: Forum Ogólne Wysłany: Wczoraj 22:07 Temat: tcp/ip kto zagra ? |
| chodziło mu o zewnętrzne właśnie |
Temat: Najemnik |
ms-trex
Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 85
|
Forum: Forum Ogólne Wysłany: Wczoraj 13:34 Temat: Najemnik |
a powiedzcie mi jak dostac sie na kosz nie zabijajac starych?
Muszę mieć inną postać z niezaliczonym questem starych?
No to klop
[ Dodano: 2007-07-03, 20:26 ]
udało mi się dorwać merca 2 level z kosza ale on ma jakieś dziwne statystyki, bo np. obrażenia jego to 0-1 |
ms-trex
|
Forum: Forum Ogólne Wysłany: Wczoraj 12:31 Temat: Najemnik |
| ale jakie chce takiego co by miał poziom 1-3, a da rade zrobić taxi na kosza 1 levelowej postaci? |
ms-trex
|
Forum: Forum Ogólne Wysłany: Wczoraj 12:02 Temat: Najemnik |
| Gram na patchu 1.11b, chciałem sobie kupić merca z kosza, dlatego że merc szkolony od jak najniższego levelu będzie potem silniejszy niż taki od razu kupiony w sklepie, chciałem spróbować odpalić postać z patcha 1.11b na starszych wersjach ale wykrywa mi ją dopiero na patchu 1.10 a w nim już najemnicy mają poziom zbliżony do poziomu postaci. Macie jakieś pomysły jak można sobie sprawić takiego merca z 1-3 poziomem. Pamiętam że na patchu 1.11 jakoś to robiłem ale nie pamiętam teraz jak. |
Temat: Diablo II na Linuksie - Poradnik |
ms-trex
Odpowiedzi: 18
Wyświetleń: 1183
|
Forum: Forum Ogólne Wysłany: 2007-06-30, 11:22 Temat: Diablo II na Linuksie - Poradnik |
| ja zrezygnowałem z gry w diablo pod linuxem, nie da się grać z dźwiękiem wogóle, na alsie dźwięk jest opóźniony i powtarzany, a na oss trzeszczenie |
Temat: Runy |
ms-trex
Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 127
|
Forum: Modyfikacje Wysłany: 2007-06-30, 11:20 Temat: Runy |
| super dzieki, jakos mi musiało umknąć bo pierwsze co zrobiłem to właśnie tam szukałem |
Temat: Runy |
ms-trex
Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 127
|
Forum: Modyfikacje Wysłany: 2007-06-29, 23:50 Temat: Runy |
| Szukam jakies modyfikacji, plugina lub cokolwiek co by ułatwiło zdobywanie run na singlu, kiedyś coś słyszałem o modzie dzieki ktoremu u akary można było kupować runy, pamięta ktoś nazwę tego moda? |
Temat: Diablo II na Linuksie - Poradnik |
ms-trex
Odpowiedzi: 18
Wyświetleń: 1183
|
Forum: Forum Ogólne Wysłany: 2007-06-24, 16:46 Temat: Diablo II na Linuksie - Poradnik |
| Killavus napisał/a: | @up:
Dodatkowo aptitude instaluje wszelkie zalecane paczki ...
|
czyli instaluje mase niepotrzebnego syfu jak to sam ująłeś
super poradnik, tylko jedno ale: nie ma nic o konfiguracji dźwięku, w ustawienieach winecfg jest tylko oss, nic tam o alsie nie ma, i nie mam dźwięku w diablo
EDIT: Do poradnika proponuje dorzucić dwie rzeczy:
1. Aby z wine działała alsa należy doinstalować pakiet libwine-alsa.
2. Aby odpalić diablo w full screen mode oraz zeby dzialaly filmy w grze trzeba doinstalować libwine-gl
Znalazłem jeszcze na necie taki tutorial w którym to pisze coś o jakichś specjalnych driverach opengl dla diablo, zainstalowalem to ale nie wiem co faktycznie zmieniają
http://www.linux-gamers.n...e=HOWTO+Diablo2
zdaje się że po odpaleniu wideo testu można wybrać te drivery zamiast direct3D |
Temat: Jak sprawdzic czy itima sa legit? |
ms-trex
Wyświetleń: 445
|
Forum: Przedmioty Wysłany: 2007-02-17, 23:35 Temat: Jak sprawdzic czy itima sa legit? |
| bo gram na plugy i tam jest tak krzynka nieograniczona i czasem sie zdaza przez przypadek ze itimy sie kopiuja |
Temat: Jak sprawdzic czy itima sa legit? |
ms-trex
Wyświetleń: 445
|
Forum: Przedmioty Wysłany: 2007-02-16, 16:42 Temat: Jak sprawdzic czy itima sa legit? |
| Gram na singlu, mam tone itimow i czy jest jakis sposob zeby sprawdzic ktore itimy sa legit a ktore w jakis sposob przez przypadek zostaly skopiowane? |
Temat: Uberzy na singlu |
ms-trex
Wyświetleń: 1054
|
Forum: Archiwum Wysłany: 2006-08-24, 18:35 Temat: Uberzy na singlu |
| Znacie jakies inne mody lub pluginy dodajace uberow na singlu ale poza plugy 7.01b bo ten jest jakis niedorobiony, tristram bez seummonow. |
Temat: !!--Plugy v7.01--!! |
ms-trex
Odpowiedzi: 237
Wyświetleń: 57937
|
Forum: Patch 1.11 Wysłany: 2006-08-21, 17:11 Temat: !!--Plugy v7.01--!! |
| wie ktos czemu w tym plugu uber tristram nie jest takie jak na bn? |
Temat: MapHack w patchu 1.11 ?? |
ms-trex
Odpowiedzi: 107
Wyświetleń: 21893
|
Forum: Patch 1.11 Wysłany: 2006-07-22, 11:08 Temat: MapHack w patchu 1.11 ?? |
no tak ale ja często gram na różnych poziomach trudności
no dobrze odkryje sobie całą mapke cm po cm ale co z tego jak zajdzie taka potrzeba zagrać na innym poziomie trudności albo w przypadku gry tcp/ip i całą mordęga z odkrywaniem mapy pujdzie... |
| |