| Autor |
Wiadomość |
Temat: N infinity |
krzychoo
Odpowiedzi: 0
Wyświetleń: 109
|
Forum: Close Battle.Net Ladder Wysłany: 2006-07-22, 16:34 Temat: N infinity |
Od niedawna zacząłem troche na bnie pogrywać i potrzebuję LOW infinity.
Do zaoferowania mam:
- 2 isty
- 4 male
- Olśnienie eth cv 250ed/15lvl aura
- wodołazy 191/52
- ugryzienie cerbera UMed
- 1 trap SK
- 1 shape SK
- fire facet 4/5 up
- jevel 37ed
Wiem że to niewiele, ale bardzo mi zależy na tym itemie. Jeśli ktoś ma infi i jest zainteresowany moją ofertą to proszę o kontakt w tym temacie lub acc: krzychoo89
Pozdrawiam |
Temat: N 5 Soc Pb |
krzychoo
Odpowiedzi: 1
Wyświetleń: 79
|
Forum: Close Battle.Net Ladder Wysłany: 2006-06-15, 19:21 Temat: N 5 Soc Pb |
| ja mam takową broń, ale nie wiem ile to warte, powiedzmy PUL ? |
Temat: Smiter Mibaca idzie do lamusa |
krzychoo
Odpowiedzi: 21
Wyświetleń: 1807
|
Forum: Postacie Wysłany: 2006-06-15, 15:01 Temat: Smiter Mibaca idzie do lamusa |
Ale pisało że usunęli to z umiejętnością pchnięcie. Całe szczęście to nieprawda |
Temat: Ile to kosztuje ? |
krzychoo
Odpowiedzi: 15
Wyświetleń: 820
|
Forum: Close Battle.Net Ladder Wysłany: 2006-06-15, 12:30 Temat: Ile to kosztuje ? |
Wow, dzięki z radę |
krzychoo
|
Forum: Close Battle.Net Ladder Wysłany: 2006-06-14, 18:02 Temat: Ile to kosztuje ? |
| Mam pytanie, po jak długim czasie znikają kopiowane przedmioty ?...bo za ista rękawice poszły i nie wiem czy mam się bać...poza tym co napisałem dawały jeszcze 5% res na light i 56% więcej zlota od potworów... |
Temat: Która postać ma największy dmg |
krzychoo
Odpowiedzi: 60
Wyświetleń: 2410
|
Forum: Postacie Wysłany: 2006-06-14, 15:18 Temat: Która postać ma największy dmg |
| SZARAN napisał/a: | | Sorc fire- 20k fireball okolo 45k meteor |
ja widziałem soski, około 32k z fb, czyli pewnie z 60k meteo...generalnie można wyciągnać dużo |
Temat: Warte cos sa te jewele?? |
krzychoo
Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 130
|
Forum: Cennik CBN Wysłany: 2006-06-13, 22:01 Temat: Warte cos sa te jewele?? |
1) pul-um
2) jak komuś będzie zależało to pul, ale nie liczyłbym
3) nic |
Temat: Dylemat |
krzychoo
Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 484
|
Forum: Postacie Wysłany: 2006-06-13, 20:58 Temat: Dylemat |
No to teraz mógłbym napisać. Smither, enigma, tele + smite, tak kilkakrotnie i zwłoki zostają, ale po co ? Przecież doskonale wiesz że na każdą postać można zrobić inną którą w miarę łatwo można pokonać tą pierwszą. Nie ma 1 uniwersalnej postaci na wszystkie. Chyba dobrze o tym wiesz...
Ten temat mi się trochę bez sensu wydaje, bo piszemy tu po prostu o swoich ulubionych postaciach, co oczywiście mija się z celem.
@Żmija89: poczytaj strategie, zastanów się co lubisz i zrób postać. Tak wyjdziesz najlepiej. My tutaj nie znamy nawet Twojego gustu... |
Temat: Dylemat |
krzychoo
Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 484
|
Forum: Postacie Wysłany: 2006-06-13, 20:47 Temat: Dylemat |
Jeśli masz runki żeby kupić itemki to zrób trapkę. Kup eni i infi. Gwarantuję super grę PvM i ownowanie na PvP |
krzychoo
|
Forum: Close Battle.Net Ladder Wysłany: 2006-06-13, 19:59 Temat: Ile to kosztuje ? |
| Hiob napisał/a: | | IMO za Twoje glovesy wątpie żebyś mal wyciagnął |
Mówiłem, napisałem że offer to od razu cena spadła (ofc joke )
Ale istnieniem 3sk/20ias to jestem nadal zaskoczony, tym bardziej magicznymi... |
krzychoo
|
Forum: Close Battle.Net Ladder Wysłany: 2006-06-13, 19:11 Temat: Ile to kosztuje ? |
Wow, jest 3sk ? zawsze myślałem że 2 to max...nigdy nie grałem javką. A tak szczerze mówiąc to nie tyle co chcę kupić co znalazłem, ale chciałem optymalną cenę a zauważyłem że cena "ile warta" od "ile kosztuje" czasami się bardzo różni
Jeszcze raz dzięki.
btw. może ktoś chce kupić ? |
krzychoo
|
Forum: Close Battle.Net Ladder Wysłany: 2006-06-13, 18:38 Temat: Ile to kosztuje ? |
Ok, dzięki |
Temat: proszę o wycene itemów |
krzychoo
Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 322
|
Forum: Cennik CBN Wysłany: 2006-06-13, 18:14 Temat: proszę o wycene itemów |
btw. miał ktoś z Was kiedykolwiek eteryczną zapłatę ? Bo gram w d2 ponad 4 lata i nigdy na oczy nie widziałem, a IMHO to jest bardzo dobre dla merca postaciami melee, bo zniedołężenie niweluje niewrażliwość na fizyczne |
krzychoo
|
Forum: Close Battle.Net Ladder Wysłany: 2006-06-13, 18:10 Temat: Ile to kosztuje ? |
Nie grałem w Diablo już jakiś czas i nie orientuję się an bieżąco w cenach. Mógłby ktoś za ile mógłbym kupić takie rękawice ?
+2 do um. wloczni i oszczepu
+20ias
+2x% res (najlepiej na zimno) |
Temat: Kto by chcial pograc przez ip?? |
krzychoo
Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 553
|
Forum: Forum Ogólne BN Wysłany: 2006-06-13, 16:32 Temat: Kto by chcial pograc przez ip?? |
Ja też byłbym chętny. Napisz na gg, ale najlepiej tak z 1 dniowym wyprzedzeniem, żebym sobie czas wolny zaplanował. Chętnie pogram od 1 lvl Moje gg w profilu. |
| |