..:: Forum Imperium Diablo ::..
Oficjalne Forum Dyskusyjne Serwisu Imperium Diablo

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 128
..:: Forum Imperium Diablo ::.. Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Mądrości z Dziennkika
Wojtach

Odpowiedzi: 48
Wyświetleń: 2575

PostForum: Offtopic   Wysłany: 2006-12-14, 00:01   Temat: Mądrości z Dziennkika
"Na lekcji ugania sie za dziewczynami ze szczotką klozetową" 6 klasa od tamtej pory jest spokojnie i dostajemy uwagi za nic :(
  Temat: kiedy bedzie diablo 3
Wojtach

Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 565

PostForum: Forum Ogólne   Wysłany: 2006-11-12, 14:07   Temat: kiedy bedzie diablo 3
Obiecanki macanki a głupiemu stoi.
Informacje z LOL1 donosza iz diablo 3 mialo ukazac sie juz dawno, nieobecnosc tak dlugo oczekiwanej gry wyjasnia Wojtach Mix Kolanko:
"Powód dla którego Diablo 3 jeszcze sie nie ukazalo jest tylko jeden wszyscy w Blizzardzie zachorowali na grype a w USA nie ma czegoś takiego jak Etopiryna.."

alexpump napisał/a:
to ma gdzies byc tak w kwietniu to prawda ??

a wierzysz w to? bo ja nie .
  Temat: Gra nie działa
Wojtach

Odpowiedzi: 18
Wyświetleń: 1750

PostForum: Pytania/Problemy Graczy   Wysłany: 2006-10-28, 12:24   Temat: Gra nie działa
Oho gra nie dziala od wczoraj (27.10.2006) od okolo godziny 20:30 mam nadzieje ze gra szybko powroci do zdrowia bo juz sie uzaleznilem @.@

Wczoraj incydent z kasa tez mnie spotkal bo jakas gadzina o nazwie Jan_bak(chyba co do nazwy sie myle) czy ktos taki wyslal mi 10kk kasy
  Temat: POLSKA 2:1 PORTUGALIA
Wojtach

Odpowiedzi: 45
Wyświetleń: 3331

PostForum: Offtopic   Wysłany: 2006-10-11, 23:32   Temat: POLSKA 2:1 PORTUGALIA
Gdyby mecz mial 3 częsći dostalibysmy w **** gralismy pieknie 40 min
reszta to było przeciaganie, brak wigoru naszym chłopakom może by tu jakaś aura ...:D
  Temat: Byłem noobem
Wojtach

Odpowiedzi: 60
Wyświetleń: 6154

PostForum: Przygody BN   Wysłany: 2006-09-17, 21:57   Temat: Byłem noobem
newbe byl kazdy pozniej bylo pare drog albo
-awansowal na nooba
-zmadrzal
-odszedl
-awansowal na nooba i zmadrzal
etc.
a moje poczatki w diablo wyglondaly mniej wiecej tak:
dochodzilem do 20 ktoregos lvl i pakowalem po jednym punkcie we wszystkie skille a o statach nawet nie slyszalem :D teraz juz w to nie gram bo juz nie mam plytki a pozatym giera mi sie znudzila po dosc szybkim czasie i tu przepraszam wszystkich maniakow (w dobrym tego slowa znaczeniu:P)
  Temat: Krosty, twarz.
Wojtach

Odpowiedzi: 37
Wyświetleń: 1921

PostForum: Offtopic   Wysłany: 2006-09-16, 23:00   Temat: Krosty, twarz.
Kinio_89, na to nie ma ludzi za mlodych sa tylko niedoswiadczeni :D
  Temat: Krosty, twarz.
Wojtach

Odpowiedzi: 37
Wyświetleń: 1921

PostForum: Offtopic   Wysłany: 2006-09-16, 22:48   Temat: Krosty, twarz.
az mi sie tych wszystkich komentow nie chce czytac wiec od poczatku:
pryszcze ludzka rzecz ciesz sie ze masz tylko na twarzy bo mi to gowno zaczelo ochrzaniac plecy (ofc z twarza) i historyja zaczyna sie od tego ze moja mama chcac nie chcac jest farmaceutka. Kiedys robila mi jakies toniki co mi morde rzarly jedno na bazie siarki 2 na bazie cynku wszystko suszylo jak cholera i to wylalem do kibla. Ostatnio zaczela mnie faszerowac jakimis prochami kapsulki jakies czy cos kazala mi to braz 2x dziennie ( jak tabletki na antykoncepcje K***a). wiec zadnej medycyny nie polecam bo tych kapsulek zapominac brac ( najpierw powinna pomyslec o czyms na skleroze :D ) aha i wyciskanie tez nie wchodzi w rachube bo ostatnio sie bawilem i to wyglondalo jak by mi kometa na ryj spadla (tygodniowy jest efekt taki)
Wniosek : parodniowy dobry wyglad nie jest wart takiego cierpienia (przecierz i tak liczy sie charakter :P )

P.S. a mydlo jednak polecam przeznaczyc do okolic pachowych lonowych i odbytu bo stare metody i tak nic nie daja
  Temat: wynajme
Wojtach

Odpowiedzi: 17
Wyświetleń: 919

PostForum: Offtopic   Wysłany: 2006-09-16, 22:33   Temat: wynajme
Ehehe pirek to moze zaofftopuje wybrales najgorsze z mozliwych bo po majcy na co pojdziesz ? znow do szkoly ?? Moja siostra byla na majcy a teraz ma taki saigon we lbie ze nic z tego nie pamieta i chce uczyc anglika :D
  Temat: Muzyka
Wojtach

Odpowiedzi: 208
Wyświetleń: 14062

PostForum: Offtopic   Wysłany: 2006-09-13, 15:43   Temat: Muzyka
Techno to też muzyka :[ ja slucham deepforces wszystkie rmx calabrii
clubbase itp.
  Temat: fragment książki
Wojtach

Odpowiedzi: 30
Wyświetleń: 2722

PostForum: Opowiadania   Wysłany: 2006-09-05, 16:25   Temat: fragment książki
Łoooo dowiedzialem sie wlasnie ze jestem pedałem, wróżka mi powiedziała ... takze zapraszam silnych, inteligentnych meżczyzn z owłosiona klata na miłą rozmowę :P
Tak wogule to gdzie znajdowal sie temat o tych dzieciach neostrady ? :D
a na marginesie powiem ze przepraszam za offtopic
Wojtach

PostForum: Opowiadania   Wysłany: 2006-09-04, 18:16   Temat: fragment książki
Cytat:
Tak naprawde nie wiem czy mam sie z tego smiac czy walic lbem o sciane.

ja bym sie z tego smial .....zreszta rob jak chcesz :D

panowie nie widze sensu by prowadzic wiekszy spor na ten temat. Wszyscy chcieli pomoc ale autor zawsze wie lepiej :p
Wojtach

PostForum: Opowiadania   Wysłany: 2006-09-04, 15:38   Temat: fragment książki
Lol facet ma w sobie pozostałosci genow rodzicow pedofili :D i wcale nie mowilem ze jestem gejem wrecz przeciwnie jestem lesbijka chcialem ci pomoc ale najwyrazniej tobie taka pomoc nie jest potrzebna chcesz pisac ksiazki spoko ale najpierw idz na grzyby i pamietaj wszystkie sa jadalne ale niektore tylko raz :)
Wojtach

PostForum: Opowiadania   Wysłany: 2006-09-03, 13:36   Temat: fragment książki
No i mów jak do dupy (przepraszam za wulgaryzm) :?
badz madry czlowieku i pisz wiersze ...
po 1 dialogi sa swietne !!1!
po 2 imiona tez sa wypsne
napisz cala ksiazke wystaw na forum to dostaniesz pulicera !!

chcemy ci pomoc to ty i tak wiesz lepiej a poza tym polecam http://diablo.phx.pl/forum/viewtopic.php?t=13129 mam nadzieje ze to rozwiaze twoje problemy emocjonalne
  Temat: Schemat pisania opowiadań
Wojtach

Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 562

PostForum: Opowiadania   Wysłany: 2006-09-02, 22:33   Temat: Schemat pisania opowiadań
Drogi Śliwo szkoła jest po to by sie uczyc !! a przynajmniej ja mam taki zamiar wiec nie demoralizuj mlodszego spoleczenstwa :D
Poza tym nie wszystko wychodzi dobrze jak baba na fizyce sie drze a ty patrzyt w zeszyt i na ta wredna kobiete by tylko nie zobaczyla co robisz. Jak jest czas i jest spokoj wszystko lepiej wychodzi, a ta KROWA no sadze ze powinni to byc mody i admini poniewaz sa to ludzie juz z jakims wyszlifowanym gustem. I niektorzy uzytkownicy, ci mlodzi lub nawet ci starsi, ida z pradem nie wiem czy mnie do konca zrozumiesz.. otoz zauwazylem ze fora to instytucja przypominajaca media kierowane przez odpowiedniego czlowieka moga niezle manipulowac ludzmi wiec do rzekomej krowy potrzebni sa ludzie "silni"

kurcze nie lubie sie tak rozpisywac :P
  Temat: Schemat pisania opowiadań
Wojtach

Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 562

PostForum: Opowiadania   Wysłany: 2006-09-02, 18:40   Temat: Schemat pisania opowiadań
Ten tekst jest dziełem mojej nieustannie protestującej głupoty(chociarz może być mądry).
Wszystkie zarzuty, bluzgi i chęci mordu (czyli wszystkie "ale") kierujcie (jak można sie domyśleć) do mojej głupoty.

Schemat pisania opowiadań/nia (trudniejszy)

1. Mieć pomysł na opowiadanie (najlepiej dobry)
2. Dużo zjeść i wypić jakiś napój energetyzujacy (ponieważ może to zająć troche czasu)
3. Otworzyć program do pisania (standardowy: Microsoft Word)
4. Najechać myszką na coś co przypomina kartkę papieru wcisnąć lewy przycisk owej myszy.
5. Nacisnąć odpowiedni przycisk na klawiaturze.
6. Czynność powtórzyć od punktu 4.
-jeżeli klawiatura ma już dość lub stwierdziłeś, że tyle wciskania wystarczy przejdź do punktu 8
7. tego punktu nie ma
8. Przeczytać to co w nieoczekiwanych okolicznościach pojawiło się w na monitorze jeśli zauważyłeś w tej treści jakiś błąd siłą woli postaraj się go naprawić.
9. Treść po poprzednich zabiegach pokaż: mamie, tacie, starszej siostrze (młodsza siostra jest niewskazana) lub innym członkom rodziny. W przypadku gdy nie masz rodziny zapomnij o tym poradniku.
10. Gdy jednak masz rodzinę obserwój ich twarz podczas czytania tego tekstu. W chwili gdy zauważysz na ich twarzy dziwny ruch ust zbliżających się do uszu i towarzyszące temu zjawisku dziwne dzikie odgłosy, zacznij wszystko od nowa(chyba że o to ci chodziło).
11. Zastanów sie czy tekst pasuje do umieszczenia go na tym forum.
-jeżeli tak umieść go tutaj, jeżeli nie wyślij go do wydawnictwa napewno ktoś się pod nim podpisze i dostanie Nobla.
12.Koniec.

Schemat pisania opowiadania (nie trudniejszy)

1. Szyna i browar
2. Otwierasz chociaż by notatnik i piszesz to opowiadanie
3. Przeczytaj to co wystukałeś i dorob jeszcze pare błedów
4. pokaz to komu kolwiek, bedzie sie smial olej to
5. wystaw to na forum i dostaj warna

Zasady:
1. zaleca sie stosowanie schematu trudniejszego
2. zaleca sie rownierz nie uzywanie wulgaryzmow
3. zaleca sie dluzsza prace nawet nad krotszym opowiadaniem
4. zaleca sie "przefiltrowanie" opowiadania tzn. wklejenia do worda i poprawy wszystkich bledow stylistycznych, ortograficznych itp.

Poniewaz moglbym doswiadczyc pewnych nieprzyjemnych sytuacji zwiazanych z banem nazywam to dzielo:
"Opowiadanie o pisaniu opowiadań" by głupota wszystkie prawa autorskie zastrzeżone bla bla bla jak ktos sie pod tym podpisze
ostrzegam pan głupota zabije..

Składam wniosek do Śliwy i Przema oraz prośiłbym aby treść została opublikowana na stronie poniewaz niektorzy biora sie za pisanie opowiadania nie podchodzac do tego na powaznie. Równierz proszę o powołanie Krajowej Rady Opowiadań Według Administratora składającej sie z moderatorów i administratorów. Taka rada siedziała by i myslala czy tekst mozna wrzucic na strone czy nie.
BTW. wniosek prosze odrzucic (gdyby pomysl sie spodobal moge napisac schemat "na powaznie")

Artykuł zawiera treści sarkastyczne czytasz na własną odpowiedzialność.

Strona 1 z 9
Skocz do: