..:: Forum Imperium Diablo ::..
Oficjalne Forum Dyskusyjne Serwisu Imperium Diablo

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 129
..:: Forum Imperium Diablo ::.. Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Tibia
WoA

Odpowiedzi: 49
Wyświetleń: 4840

PostForum: Inne Gry   Wysłany: 2005-12-07, 18:55   Temat: Tibia
na temat TIBI dla mnie jest to poprostu bardzo wielka KUPA niepodoba mi sie chociaz kilka razy ja sciagalaem i instalowalem i tak mnie niewciaga innych to wciaga i graja w to bardzo duzo niewiem jak wy wszycy macie zdanie na temat tej gry to dla mnie bedzie zawsze KUPA :mrgreen: :572:
  Temat: Oceń avatar użytkownika powyżej
WoA

Odpowiedzi: 2058
Wyświetleń: 90518

PostForum: Archiwum   Wysłany: 2005-11-25, 15:40   Temat: Oceń avatar użytkownika powyżej
rurka necromanter walący kosą :D niezabardzo lubie nekromaty wiec daj 5/10 :P
  Temat: Screeny nadesłane przez Rav'a
WoA

Odpowiedzi: 8
Wyświetleń: 431

PostForum: Screen Shots   Wysłany: 2005-11-25, 15:32   Temat: Screeny nadesłane przez Rav'a
hmm ja tak samo co Wizzard zadaje pytanie co to jest ??
ale screeny sa nawet dobre daje 7/10 :P
  Temat: Palladyn na BN: Chłód czy Błyskawice???
WoA

Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 619

PostForum: Postacie   Wysłany: 2005-11-19, 07:54   Temat: Palladyn na BN: Chłód czy Błyskawice???
hmmm mialem takiego pala na świety chłód i świety wstrzas
swiety wstrzas mial o wiele lepsze dmg od byłskawic i można szybko rozwalać przeciwnika
świety chłód mial troche mniejszy dmg ale niezle zamrażał potworów wiec ja uzywałem na przeminie ale lepszy jest oczywiscie swiety wstrzas :P
  Temat: Screeny nadesłane przez Kacusia
WoA

Wyświetleń: 657

PostForum: Screen Shots   Wysłany: 2005-11-13, 08:22   Temat: Screeny nadesłane przez Kacusia
a takie sobie te screeny daje 3 za malo tego...
  Temat: Screen nadesłany przez Chlebka
WoA

Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 403

PostForum: Screen Shots   Wysłany: 2005-11-13, 08:12   Temat: Screen nadesłany przez Chlebka
no mi tez sie podoba ten screen daje 4+ :P
  Temat: Screeny nadesłane przez Spider'a
WoA

Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 563

PostForum: Screen Shots   Wysłany: 2005-11-13, 08:06   Temat: Screeny nadesłane przez Spider'a
no i znowu pod Alucard'em pisze post :P o screenie
wiec tak screeny sa takie sobie ale jest ich duzo moja ocena to 3 (najlepsze jest ze sprzataniem :P )
  Temat: Screeny nadesłane przez Mrozia
WoA

Wyświetleń: 449

PostForum: Screen Shots   Wysłany: 2005-11-13, 08:01   Temat: Screeny nadesłane przez Mrozia
oba sa śmieszne a zwłaszca ten 2 :D
  Temat: Screeny nadesłane przez Skns
WoA

Wyświetleń: 407

PostForum: Screen Shots   Wysłany: 2005-11-13, 07:54   Temat: Screeny nadesłane przez Skns
nom troche słabe na średnim poziomie wiec daje 4- :P
  Temat: ..::Diablo Taniej
WoA

Odpowiedzi: 19
Wyświetleń: 1399

PostForum: Forum Ogólne   Wysłany: 2005-11-11, 17:23   Temat: ..::Diablo Taniej
radeoniuk napisał/a:
razem wyjdzie jakieś 62 zł... ciekaw jestem, czy istnieje odbiór osobisty, bo do Wesołej mam niedaleko...

hmm jeśli masz coś wirtualnych pieniedzy na www.gram.pl to mozesz taniej kupic :P . Ja np mam 25 wPLN i tanieje mi cena o 18 zł( bo tak jest max) więc za diablo zapłace 42 zł :P
  Temat: Kolejna śmierć Graczy
WoA

Odpowiedzi: 44
Wyświetleń: 2096

PostForum: Offtopic   Wysłany: 2005-11-10, 15:48   Temat: Kolejna śmierć Graczy
mi tak rodzice nawet niepozwalaja w ciagu tygodnia grac ale w piontek po przyjsciu ze szkoly siedze jakies 5 godzin i to jeden dzien w tygodniu co tak naprawde moge sie nagrac a co do dzieci w korei oni sa tam bogaci i pozwalają grac od lat dziecinnstwa duzo godzic a pozniej jak narkotyk za duzo wezmie zabije sie jak i ona bardzo duzo grala i sie zabija :( to smutne że umiera czlowiek ktory uzywal gre z firmy blizard...
  Temat: Rysunek
WoA

Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 252

PostForum: Offtopic   Wysłany: 2005-11-10, 15:35   Temat: Rysunek
jak tak ludzie potrafia robic to trzba miec wielki talent jak napisał przemo :D ale to jest wielki hardcor szkielet... itd
  Temat: ostrze armagedonu
WoA

Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 1100

PostForum: Strategie   Wysłany: 2005-11-05, 17:40   Temat: ostrze armagedonu
HenIchaer: wiem że na hellu jest trudno z ta postacia i właśnie ta postać nadaje sie bardziej na bn niz na sp.
A wiecie dlaczego takie ubogi ekwipunek ?? ponieważ to jest rzeczywistość oprocz : Enigmy,SoJ i BuL, WT jeśli chcecie go zobaczyć patrcie na GT moj ACC to *WoA :P

A jeszcze niepowiedziałem jak walczyć na singla:
wywołojemy wilki i ducha i oczywiscie aramgedon uciekamy w koło żeby kule trafiały w przeciwnika czesto wygrywałem ale najgorzej jest walczyć z szybkimi postaicami np : pal z wigorem lub barb :D
  Temat: Screeny nadesałane przez Konr4DiX
WoA

Odpowiedzi: 11
Wyświetleń: 562

PostForum: Screen Shots   Wysłany: 2005-11-05, 08:20   Temat: Screeny nadesałane przez Konr4DiX
:lol: :lol: no śmieszne sa screeny jak wszycy userzy że pierwszy taki sobie wiec to samo pisze 2 ostatnie sa najśmieszniejsze :D o ceniam na 5 (teksty sa zarobiste)
  Temat: Mu online , Soldat, Ogame, X-wars i inne.....
WoA

Odpowiedzi: 13
Wyświetleń: 322

PostForum: Offtopic   Wysłany: 2005-11-05, 08:16   Temat: Mu online , Soldat, Ogame, X-wars i inne.....
ja chociaż nigdy niegrałem w MU i niezamierzam grać ale coś słyszałem że podobne jest do gry knihts online o to to jest zajebicho gra przez neta grasz z całymi ludzmi na świecie
a.. soldat to stara gra i fajna pamientam kiedyś ja w nia pykałem :D :D gdzieś 2,3 lata temu

a tak wogole Voidder_Wolf WoW jest płatny i co miesiąc musisz płacic abonament (tak myśle :) ) więc niezamierzam płacić :idea:

Strona 1 z 9
Skocz do: