..:: Forum Imperium Diablo ::..
Oficjalne Forum Dyskusyjne Serwisu Imperium Diablo

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 14
..:: Forum Imperium Diablo ::.. Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Offer Gosu Forti 3255 def
Trixel

Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 190

PostForum: Bazar CBN Ladder   Wysłany: 2007-08-13, 20:46   Temat: Offer Gosu Forti 3255 def
HMMM resy może mieć 25 do 30 wiec w tym względzie cieniutko przelicznik life na lvl też może być różny od 1 do 1,5 na poziom stary poczytaj czasami
  Temat: O IK Arm N 2 ist or Ist gooood adds [EU SC]
Trixel

Odpowiedzi: 0
Wyświetleń: 55

PostForum: Bazar CBN Ladder   Wysłany: 2007-08-13, 20:43   Temat: O IK Arm N 2 ist or Ist gooood adds [EU SC]
topic
  Temat: O IK Arm N 2 ist or Ist gooood adds
Trixel

Odpowiedzi: 1
Wyświetleń: 79

PostForum: BazarKosz   Wysłany: 2007-08-13, 20:42   Temat: O IK Arm N 2 ist or Ist gooood adds
topic
  Temat: Jak zdobyć złoto ?
Trixel

Odpowiedzi: 8
Wyświetleń: 220

PostForum: Przedmioty   Wysłany: 2007-08-13, 20:41   Temat: Jak zdobyć złoto ?
Często to z rady da się wyciągnąc do 400k za jeden skok GF barbem
  Temat: Wycena rare ringa [cbn][ld]
Trixel

Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 157

PostForum: Cennik CBN Ladder   Wysłany: 2007-07-20, 23:37   Temat: Wycena rare ringa [cbn][ld]
gdyby stalo przed tym 10 FCR to może a tak nikomu się nie przyda Charsi food (pgms)
  Temat: O hoto and Oculus N only fg
Trixel

Wyświetleń: 181

PostForum: Bazar CBN Nonladder   Wysłany: 2007-07-20, 23:03   Temat: O hoto and Oculus N only fg
podaj cene occu NN Overprice pm na trixel23
  Temat: O najlepsza tiara dla assy na tym ladderze! N fg/hr's
Trixel

Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 316

PostForum: Bazar CBN Ladder   Wysłany: 2007-07-12, 12:18   Temat: O najlepsza tiara dla assy na tym ladderze! N fg/hr's
Hmmm stary jeden problem assa trap MUSI mieć FCR w Tiarze. To paladyni walczacy wręcz, barbarzyńcy ewentualnie amazonki są podatni na takie oferty ^^ więc spasuj
  Temat: Oferuje taxi norm/kosz/hell dla low lvli
Trixel

Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 247

PostForum: Archiwum   Wysłany: 2007-06-16, 18:59   Temat: Oferuje taxi norm/kosz/hell dla low lvli
Jak w temacie taxi druidem więc 3x life od ducha przeprowadzam przez norm, chętniej przez kosz po piekle również ale wymaga to większej cierpliwości. Preferuje postacie z niskim levelem chodzące na diaruny hell acc trixel wisp z tekstem pomoc z forum bez cwaniaków którzy uciekają bo założy się ciekawy temat "dzieci Neo uciekające". Z góry uprzedzam że nie zawsze mam czas i chęć.
  Temat: robienie skillerow
Trixel

Odpowiedzi: 24
Wyświetleń: 1660

PostForum: Przedmioty   Wysłany: 2007-06-16, 18:39   Temat: robienie skillerow
Zwracam Honor ilvl pozostaje niezmieniony po...bło mi się mea culpa
Trixel

PostForum: Przedmioty   Wysłany: 2007-06-15, 20:17   Temat: robienie skillerow
hmmm nie wiem jak Wy ale ja korzystam z D2 item view i wiem jak sie ilvl zmienia
  Temat: Wasze Uwagi i Propozycje co do Cennika CBN LD
Trixel

Odpowiedzi: 131
Wyświetleń: 20365

PostForum: Cennik CBN Ladder   Wysłany: 2007-06-14, 17:38   Temat: Wasze Uwagi i Propozycje co do Cennika CBN LD
Nadal występuje błąd przy przeliczaniu ceny craft paków i pomimo PMów nie widze żeby ktoś się tym interesował czy na pewno po to wyznacza się moderatorów?

[ Dodano: 2007-06-16, 18:45 ]
Co do setów poszukaj sobie odniesienia na JSP, na którym cennik się opiera, nie ma tam rozbicia na poszczególne elementy i nie wszystko jest uwzględnione więc czepianie się moderatorów w tej sprawie jest bez sensu
Trixel

PostForum: Przedmioty   Wysłany: 2007-06-13, 23:20   Temat: robienie skillerow
A ja się delikatnie wtrące bo miele już skilera mial 42 hp pierwszy sk PB 7 life dalej mielony dal clean trap ale po kazdym permucie zmienia się wymagany lvl gc Len_Tao zgryz nadal nie poprawiony cennik ^^
  Temat: Kilka itemów na sprzedaż [załączona cena szybkiej wymiany]
Trixel

Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 391

PostForum: Bazar CBN Ladder   Wysłany: 2007-06-06, 21:51   Temat: Kilka itemów na sprzedaż [załączona cena szybkiej wymiany]
Interesują mnie sc mf res ile za all i jaka cena dla poszczególnych. W obecnej chwili fg brak wiec proszę o cenę w istach/itemach/hr.
  Temat: Prosze o wycene areatow
Trixel

Wyświetleń: 97

PostForum: Archiwum   Wysłany: 2007-03-13, 10:51   Temat: Prosze o wycene areatow
Posiadam dwa 198 ed jeden 5 ll drugi 4 ll. Byłbym wdzięczny za jakąś sensowna wycenę nie obrażę się jeśli równocześnie będzie to propozycja kupna.

Skocz do: