..:: Forum Imperium Diablo ::..
Oficjalne Forum Dyskusyjne Serwisu Imperium Diablo

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 15
..:: Forum Imperium Diablo ::.. Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Czy mogę zareklamować swój klan ?
Rzaziel

Odpowiedzi: 0
Wyświetleń: 106

PostForum: Pytania dot. Serwisu i Forum   Wysłany: 2007-08-10, 19:30   Temat: Czy mogę zareklamować swój klan ?
Witam , założyłem klan w Diablo II LOD ld , mam forum (www.d2twclan.fora.pl) i chciałbym zareklamować go na tej stronie . Czy ten klan może zostać dodany do listy serwerów ??
  Temat: Magic resistance stworów ???
Rzaziel

Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 226

PostForum: Pomoc   Wysłany: 2007-08-10, 11:29   Temat: Magic resistance stworów ???
krulik napisał/a:
tego co pamietam maja tylko wyzwoliciele, te stworki co sa w drugim akcie i w II fali na brs

Ja zwiedzając moim hammerem światynie w 3 akcie w poszukiwaniu księ lam esena spotkałem się z bestiami niewrazliwymi na magię ( nie pamiętam jak się nazywały ale wyglądały jak ,,Monstrualne bestie'' z pierwszego aktu)
  Temat: Co mam zrobić ?
Rzaziel

Odpowiedzi: 8
Wyświetleń: 178

PostForum: Pomoc BN   Wysłany: 2007-08-10, 11:26   Temat: Co mam zrobić ?
Witam , chciałbym opisać swoją historię . Mianowicie dosyć niedawno zacząłem grać na battle necie . Zajebiście mi się spodobało i nawet olewałem kumpli . Grałem kilkanaście godzin dziennie , kupywałem rzeczy na allgro aż wreszcie moje postacie robiły się coraz lepsze i lepsze . Nie byłem już biedny miałem bardzo dużo przedmiotów praktycznie nie było itemków którymi bym nie handlował . Aż tu nagle , budzę się dzisiaj rano , wchodzę na konto i hasło jest niewłaściwe . Szybko wysyłam nowe na poczte ale było za późno , wchodząć na konto zauważyłem że jest całkowicie puste . Nie została nawet księga tp i talizman dający 2 do siły .

Nie dość że jestem całkowicie dojebany tym że dziewczyna która mnie kocha (a ja ją) wyjeżdza na stałe do Anglii i nie wiadomo czy wróci przed 18 do Polski .

// Slowny za wulgaryzm // - ROLSON

Leżącego się nie kopie .

Może niektórym wyda się to żałosne , że oni tracili nie raz więcej a jakoś zaczynali . Ja już nie wiem czy zacznę od nowa .
  Temat: Anni ile wart ?
Rzaziel

Odpowiedzi: 0
Wyświetleń: 82

PostForum: Cennik CBN Ladder   Wysłany: 2007-08-07, 21:16   Temat: Anni ile wart ?
Ile jest warty Anni 16/18/5 ??
  Temat: Czy to ban ?
Rzaziel

Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 181

PostForum: Pomoc BN   Wysłany: 2007-08-07, 21:13   Temat: Czy to ban ?
Witam , mam pewien problem a z diablo , mianowicie kilkakrotnie próbowałem zalogować się na konto kolegi , ale obydwaj nie znaliśmy hasła , i później kiedy probowałem zalogowac sie na swoje to po wpisaniu hasła wyskakiwało okienko Proszę czekać i tak nic sie nie dziej bardzo dlugo . Nie mogę się zalogowac

Czy to ban ?
  Temat: Ostatni Oddech - UDAŁO MI SIĘ
Rzaziel

Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 598

PostForum: Przedmioty   Wysłany: 2006-05-18, 14:08   Temat: Ostatni Oddech - UDAŁO MI SIĘ
Udało mi się złożyć najsilniejsze słowo runiczne do broni - Ostatni Oddech<Na singlu>
Na dowód zdjęcie :
http://img56.imageshack.u...nshot0349oq.jpg
  Temat: Pochwalcie sie pzedmiotami
Rzaziel

Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 223

PostForum: Screen Shots   Wysłany: 2006-05-15, 16:54   Temat: Pochwalcie sie pzedmiotami
Tak jak w temacie , ja wstawię jedną swoją bron dla merca z drugiego aktu
http://img222.imageshack....nshot0321ji.jpg
  Temat: Mam dobre itemy do zaoferowania w zamian za...
Rzaziel

Odpowiedzi: 1
Wyświetleń: 154

PostForum: BazarKosz   Wysłany: 2006-05-01, 17:46   Temat: Mam dobre itemy do zaoferowania w zamian za...
TAK JAK W TEMACIE

Jeden to hełm ,
Skalostpo , szturmak obrona 201 i ma wsadzony jeden perf topaz czyli daje MF

Kościak <zbroja 840 chyba> ktora ma 4 miejsca wypelnione 4 perf topazami czyli tez MF

Topór eteryczny Eteryczne ostrze
Dobrą bron dla merca z drugiego aktu <chyba 100 - 1000 dmg>

W zamian chcem zestaw tal rasha lub inne dobre items :) //Przeniosłem twój temat z działu Przedmioty do Forum bazar, zakładaj tematy w odpowiednich działach bo będę musiał ukarać cie ostrzeżeniem - Nastukafszy//
  Temat: Pomocy <czarodziejka>
Rzaziel

Wyświetleń: 430

PostForum: Postacie   Wysłany: 2006-05-01, 17:17   Temat: Pomocy <czarodziejka>
żurekk napisał/a:
Musisz wymakoswac jeszzce mistrzostwo we władaniu zimnem i zamarznietą kule. A jako drudi żwyioł polecam ogen. Maksuj kule ognia i ognisty piorun i daj po 1 punkcie w mistrzostwo i meteor. Tak żeby z itemek ddało troche. Albo po prostu idz na jedne żwyioł i kup merca, ubierz go pożadnie i on ci zabije immu na lód.

[ Dodano: 2006-05-01, 13:45 ]
z tego co przeczytałem w poprzednim temacie to grasz na battle.net. Jesli tak to po co ci 2 żywioły?? Jesli są ommuny to po prostu poproś kogos o pomoc i tyle.

Hmm , przeczytałeś mój temat o Uchach ... ale ja nie gram na battle net tylko czasami gram <grałem bvo on gra w tibie teraz :/ > na dwoch graczy i czasami go killaem , on mnie

A nie czy dobry jest Twoj pomysl kazales mi dac na maxa mistrzostwo we wladaniu zimnem i w ogien to nie wiem czy mi umiejetnosci starczy do 99 lvla ... troche glupi pomysl ja oinwestuje w to mistrzostwo i ani mi obrazenia nie wzrastaja ani nie boje potworow to po co wogole tracic umiejetnosci , zbednie zreszta

Myslalem zeby jakas bron kupic ale jak za 100 bede bil to w hellu nic mi nie da :/

A co to jest Merc ? najemnik ??

I jak zrobic to players 8 czy tam 6 chyba wiesz o co chodzi
  Temat: Jak ustawić umiojętności na hotkey'e <F1,F2 itd.>
Rzaziel

Odpowiedzi: 11
Wyświetleń: 569

PostForum: Pomoc   Wysłany: 2006-05-01, 17:01   Temat: Jak ustawić umiojętności na hotkey'e <F1,F2 itd.>
M3ph!st0 napisał/a:
żurekk napisał/a:
M3ph!st0 napisał/a:
PS: Masz oryginała czy pirata?

To chyba nie ma wiekszego znaczenia przy ustawianu umiejetności. Z tego co wiem to gra na cbn bo ząłożył temat o uszach. Więc napewno ma orginała.
]
ale wolałem się spytać w Wizzard by był zły że pomagamy piratom :P

A co piratom nie mozna pom,agać ? A jak kogos nie stac na oryginalna wersje diablo to go wysmiejecie na forum i wyrzucicie ?
A zatem ja oswiadcziam ze mam piracka werjse bo nie mam tyle piniedzy zeby wydawac je na oryginal i prosze : mozecie mi skasowac konto i mnie wysmiac !!!

Nie spodziewałem się takiej krytyki :(
Rzaziel

PostForum: Pomoc   Wysłany: 2006-05-01, 13:35   Temat: Jak ustawić umiojętności na hotkey'e <F1,F2 itd.>
To u mnie nie działa .... :(
  Temat: Uszy postaci
Rzaziel

Wyświetleń: 380

PostForum: Pomoc   Wysłany: 2006-05-01, 13:33   Temat: Uszy postaci
Dobra dzięki!!!
Dzięki waszej radzie na pewno dorobie się majątku i bedzie mnie stac na hazard ....

A tak serio to ja myslalem ze moge to transmutowac z czyms w skrzynce i im lepsza zabita postac tym lepsza rzecz wychodzi :)

To by było niezłe
Rzaziel

PostForum: Pomoc   Wysłany: 2006-05-01, 13:30   Temat: Jak ustawić umiojętności na hotkey'e <F1,F2 itd.>
Tak jak w temacie

JAK TO ZROBIĆ ?????????

Aha i moglby mi ktos jeszcze powiedziec jak moge mojej postaci dawac itemki z innych postaci ??

prosze o pomoc
  Temat: Uszy postaci
Rzaziel

Wyświetleń: 380

PostForum: Pomoc   Wysłany: 2006-05-01, 13:20   Temat: Uszy postaci
Co można zrobić z uhcem postaci kiedy wypadnie ucho z jakiegos zabitego ziomka ??

mozna się nim tylko chwalic czy mozna je np transmutowac z czyms w szkrzynce ??
  Temat: Pomocy <czarodziejka>
Rzaziel

Wyświetleń: 430

PostForum: Postacie   Wysłany: 2006-05-01, 13:07   Temat: Pomocy <czarodziejka>
Mam takie pytanie :
Mam czarodziejke na patchu 1.10 w diablo II LOD
Jestem nią już w koszmarze w piątym akcie czyli zbliża się piekło
Liczę si.ę z tym że w piekle wszystie potwory maja niewrazliwosc na cos , czasami na zimno a ja zainsteowalem tylko w tą magię <zamiec i lodowe uderzenie na maxa>
Mam 52 poziom i 6 umijętnosci do wyboru
Oto nadchodzi moije p-ytanie :
Czy zainwestować w inną magię <blyskawice albo ogien> czy może zaijnsteowac w ta umiejetnosc bierna na 30 lvl <w dziale zimna>

Proszę o szybką pomoc

Pozdrawiam , Rzaziel

Skocz do: