| Autor |
Wiadomość |
Temat: Halls Of Blind... |
Noktis
Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 727
|
Forum: Pytania Wysłany: Dzisiaj 19:00 Temat: Halls Of Blind... |
Kiedys na maila dostalem taka wersje tego wiersza
wer1
Widzę to, co ty nie.
Gniją oczy w mlecznej mgle.
Gdy zawrócisz, miną cię,
Szepcząc swą ukrytą pieśń.
Wtedy ujrzysz, co nie może być,
Cienie mkną, gdzie światło winno być.
Poza ciemność, poza jaźń,
Rzucą w dół w otchłanie sal
wer2
Widzę to, co ty nie.
Gniją oczy w mlecznej mgle.
Gdy zawrócisz, miną cię,
Szepcząc swa ukrytą pieśń.
Wtedy ujrzysz, co nie może być,
Cienie mkną, gdzie światło winno być.
Poza ciemność, poza myśl,
Rzucą w dół do ślepych sal.
Całkiem Ciekawe |
Temat: Halls Of Blind... |
Noktis
Wyświetleń: 727
|
Forum: Pytania Wysłany: Dzisiaj 18:54 Temat: Halls Of Blind... |
| Hellburn napisał/a: | Wbrew ciemności, wbrew logice.
Wygnani niżej - do Komnat Ślepoty. | Ten ostatni wers chyba żle zinterpretowałeś bo mi sie wydaje że doslownie "Cast down into... " to chyba mozna przetłumaczyć - "Zapuść się niżej do... " |
Temat: Diablo 2 Beta stress test |
Noktis
Odpowiedzi: 20
Wyświetleń: 751
|
Forum: Forum Ogólne Wysłany: 2007-08-23, 22:00 Temat: Diablo 2 Beta stress test |
| No mi to nie dziala. Robie tak: Uruchamiam plik bnetd.exe uruchamiam b.net gateway edito i dodaje bramke gdzie wpisuje wlasne ip (zone ustawiam na -1) i ustawiam ta pozycje na domyślną, Po uruchomieniu stress bety nie moge sie polaczyc z bn. Jak uzywalem PvPGN to mnie łączyło, tylko ze realmów nie bylo i chociaż zalozyłem konto to nie dalo rady grać ;/ |
Temat: Quiz o Diablo I |
Noktis
Wyświetleń: 448
|
Forum: Ogólne Dyskusje Wysłany: 2007-08-23, 17:22 Temat: Quiz o Diablo I |
No najwyraźniej Model robi sobie jaja A jak już coś to tych rzek jest 3 ;p Ale na jakieś mapie widzialem nazwę "River Talsande" |
Temat: Tanie wina/nalewki XD |
Noktis
Wyświetleń: 223
|
Forum: Offtopic Wysłany: 2007-08-23, 16:17 Temat: Tanie wina/nalewki XD |
Przyponialo mi się
Chłopskie
Kniaziowskie
Beczka Porzeczkowa (nalewka) |
Temat: Piwo / Browar |
Noktis
Odpowiedzi: 73
Wyświetleń: 1063
|
Forum: Offtopic Wysłany: 2007-08-23, 16:07 Temat: Piwo / Browar |
| kasia_domino napisał/a: | No to jeszcze ja - Tyskie mi smakuje, ale muszę mojego młodego pilnować bo jak widzę teraz szybciej sie popija niż kiedyś | Pilnuj pilnuj bo teraz to dzieci nawet piją, a na dodatek niestety zyjemy w takim kraju, w którym kto bardziej się nawali to jest z tego bardziej dumny.
Jest jedna zasada - Pić to trzeba umieć. |
Temat: Quiz o Diablo I |
Noktis
Wyświetleń: 448
|
Forum: Ogólne Dyskusje Wysłany: 2007-08-23, 15:41 Temat: Quiz o Diablo I |
| Noktis napisał/a: | Dlaczego pewnych bossów nigdy nie spotkamy w Grze, chociaż sa aktywne.
Zobaczymy kto na to odpowie | No cóż, sam musze odpowiadać na swoje pytanie bo nikt nie odpowiedział
Odp:
Każdy Boss pojawia się zawsze na tym samym przypisanym dla niego dlvl ale warunkiem aby się pojawił jest to ze na tym dlvl musi pojawić sie potwór na którym bazuje dany Boss. jednak kilka Bossów ma przypisany taki dlvl na którym nigdy nie pojawi się potwór na którym bazuje, więc dlatego Boss również się nie pojawi mimo iż istnieje w grze. |
Temat: Diablo 2 Beta stress test |
Noktis
Odpowiedzi: 20
Wyświetleń: 751
|
Forum: Forum Ogólne Wysłany: 2007-08-22, 22:46 Temat: Diablo 2 Beta stress test |
A jak sie to odpala?
Uruchamiam exe i zmieniam w bramce IP na moje? |
Noktis
|
Forum: Offtopic Wysłany: 2007-08-22, 22:40 Temat: Piwo / Browar |
| Cytat: | | Tatra - zwykla dobra rowniez jest, ma taki charakterystyczny smak, 6%, ale mocna i tak lepsza :F | Tatra była dobra ale 8 lat temu teraz to nie jest juz to samo piwo co kiedyś. Ale większość z was nie wie jaki wtedy miała smak bo sikaliście wtedy jeszcze w pieluchy |
Temat: Jaki Jest najlepszy mod do Diablo dla was ??? |
Noktis
Odpowiedzi: 1
Wyświetleń: 64
|
Forum: Forum Ogólne Wysłany: 2007-08-21, 20:25 Temat: Jaki Jest najlepszy mod do Diablo dla was ??? |
| Diablo przebudzenie ;p |
Temat: Tanie wina/nalewki XD |
Noktis
Wyświetleń: 223
|
Forum: Offtopic Wysłany: 2007-08-21, 20:23 Temat: Tanie wina/nalewki XD |
Jako że jest temat o piwie to czemu nie ma byc tematu o winie? (tanim ;p)
Więc tak; podajcie najsmieszniejsza nazwe taniego wina lub nalewki z jaką sie spotkaliscie lub po prostu podajcie jakąś niecodzienna nazwe.
Oto kilka przykladów
Sperma szatana
Skurczybyk
Goliat
Herkules
Miś
Bieszczady
Bycza Krew (polskie)
Uśmiech Traktorzysty - moja ulubiona nazwa
|
Noktis
|
Forum: Offtopic Wysłany: 2007-08-21, 20:18 Temat: Piwo / Browar |
| Ketsu napisał/a: | | Not enough mana Noktis, wkręcasz nam krzywy klimat fekaliów a to co ciebie pociąga nas jednak degustuje ~~ | Ale ja nic nie pisalem ze cos mnie pociąga Nie wyszła ci ta riposta ;p
@Rolson piszesz ze nie pijesz a wychodzi na to ze pijesz
OK. napisze alternatywny temat o tanich winach - będzie śmieszniej |
Temat: Pomocy!!!!!!!!! |
Noktis
Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 67
|
Forum: Pomoc Wysłany: 2007-08-21, 11:54 Temat: Pomocy!!!!!!!!! |
| Poszukaj na forum Hamachi |
Noktis
|
Forum: Offtopic Wysłany: 2007-08-21, 11:22 Temat: Piwo / Browar |
| ROLSON napisał/a: | | A co do tego ma pelnoletnosc? Moze ja nie pilem i od starszych kolegow wiem, ze zubr i tyskie sa dobre |
| Ketsu napisał/a: | | Ja Arkowi mówiłem i co teraz Noktis | Jak mu ktos powie ze gówno jest smaczne to bedzie rozpowiadał ze gówno jest smaczne? No i co teraz Ketsu i Rolson
(ja nie wiem bo nie jadam takich przysmaków) |
Temat: Przenoszenie ITM między charakterami |
Noktis
Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 184
|
Forum: Pytania Wysłany: 2007-08-21, 10:34 Temat: Przenoszenie ITM między charakterami |
Model, @SaraniS mowi o uruchamianiu w srosowisku Wine - to takie srodowisko co pod linuxem odpalasz programy z Windows.
| Model napisał/a: | | hex editor;p | No właśnie mozesz porównać dwa savey w Hex Edytorze i oblokac gdzie sa offsety do itemow w sejwie, pozniej wystarczy ze skopiujesz odpowiedni kod. |
| |