..:: Forum Imperium Diablo ::..
Oficjalne Forum Dyskusyjne Serwisu Imperium Diablo

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 70
..:: Forum Imperium Diablo ::.. Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Game XP
Dark-pl

Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 535

PostForum: Offtopic   Wysłany: 2006-09-30, 19:55   Temat: Game XP
Siemka

ostatnio dorwałem w sieci taki programik. Podobno potrafi przyspieszyc kompa pod wzgledem grania w gry i nie tylko.

Jedni pisza ze to jest super, inni ze nie i do tego rozwalilo im kompy :/

Im mam dylemat : czy ktos z tego forum używa/ł tego programiku ? i z jakim skutkiem :)

pozdr i thx z odp
  Temat: Problem z kluczem
Dark-pl

Odpowiedzi: 17
Wyświetleń: 721

PostForum: Pomoc BN   Wysłany: 2006-09-21, 22:06   Temat: Problem z kluczem
Widze 2 opcje :

albo miałeś szybkie wywalenie z realmu i niby dalej ty grasz na cbn a naprawde tak nie jest :) (po kilku chwilach mija), albo ktoś jakimś sposobem podwinął Ci klucza

jeśli coś jescze przeoczyłem to niech ktoś mnie poprawi :D

pozdr
  Temat: [N] Organset [O] Mal
Dark-pl

Odpowiedzi: 0
Wyświetleń: 79

PostForum: Bazar CBN Ladder   Wysłany: 2006-09-20, 08:48   Temat: [N] Organset [O] Mal
Tak jak w temacie ;)

Daje świeżutkiego Mala w zamian za organseta :)
Chętni zgłaszajcie się w tym temacie lub w grze na david-pl ;)

pozdr
  Temat: Ulubione i najbardziej znienawidzone kluby piłkarskie
Dark-pl

Odpowiedzi: 18
Wyświetleń: 1438

PostForum: Offtopic   Wysłany: 2006-09-19, 23:05   Temat: Ulubione i najbardziej znienawidzone kluby piłkarskie
Gdy zaczynałem być fanem LFC to Benitez jeszcze nie panował na Anfield.
Wykonał dobre transfery, ma zmysł taktyczny, ale niedobiera dorbze składu, powiedzmy mecz z PSV - Gerrard - podstawa całego Liverpoolu wchodzi na 86min i w 89 słupek ^^, tak samo z Crouchem, gdy przegrali ost. 1 - 0 z Chelsea, Crouch wszedł mniej więcej w 80 min i zrobił dużo więcej niz biegający po boisku przez ponad godzine Bellamy :)

Mam nadzieję że mecz ze srokami w końcu będzie taki jak nalezy, co do Chelsea, obstawiam w zakladach bukmacherskich że wygrają, bo oni wygrywają, ale lubić ich nielubię ;)

pozdr

[ Dodano: 2006-09-19, 23:07 ]
A ty kogo Yashin preferujesz i niepreferujesz ? :)
  Temat: Ulubione i najbardziej znienawidzone kluby piłkarskie
Dark-pl

Odpowiedzi: 18
Wyświetleń: 1438

PostForum: Offtopic   Wysłany: 2006-09-19, 22:35   Temat: Ulubione i najbardziej znienawidzone kluby piłkarskie
Właśnie!

Chciałbym posłuchać o Waszych ulubionych i znienawidzonych klubach grających w Premiership :)

Dla mnie najlepszą drużyną jest Liverpool, z racji że jestem jego fanem od długiego czasu, oraz że podoba mi się styl gry tej drużyny i mam do niej duży sentyment ze względu na Jurka Dudka :)

Znienawidzony klub ... hm .. Chelsea, może i wygrywają mecze, ale są strasznie zarozumiali, wymądrzalscy, ich gra jest taka bez serca i wogóle, gwiazdki futbolu :) bez urazu dla ich fanów :D

Słucham waszych wypowiedzi, piszcie też krótkie uzasadnienie dlaczego ten klub dobry a tamten noobny :)

pozdr
  Temat: MwTeam
Dark-pl

Odpowiedzi: 0
Wyświetleń: 103

PostForum: Offtopic   Wysłany: 2006-09-17, 09:05   Temat: MwTeam
Witam!

Mam problem, do jego rozwiązania potrzebuje osoby, która jest pracownikiem/adminem/friendem mwteam lub wykupiła Premium konto.

Jeżeli ktoś takowy tu zagląda proszę o wysłanie mi PM'ki lub odezwanie się w tym temacie :)

ps. pozdr (to zajmie Ci max 2 minuty, a bardzo mi pomożesz )
  Temat: Poradnik dla Druida Wilkołaka PvM i PvU
Dark-pl

Odpowiedzi: 32
Wyświetleń: 2722

PostForum: Strategie   Wysłany: 2006-09-12, 16:37   Temat: Poradnik dla Druida Wilkołaka PvM i PvU
Shalq skillerek do przywołań daje dmg do wścieklizny :D

przecie synergią dla tego skilla jest Trujący pełzacz a o ile mi wiadomo on jest w zakładce Przywołań ;)

pozdr
  Temat: Poradnik dla Druida Wilkołaka PvM i PvU
Dark-pl

Odpowiedzi: 32
Wyświetleń: 2722

PostForum: Strategie   Wysłany: 2006-09-11, 22:59   Temat: Poradnik dla Druida Wilkołaka PvM i PvU
Bardzo ciekawa taktyka :) , już niemoge doczekać się nowego laddera i wyprobowania tego druida :)

Ocena 5-/6

Pozdrawiam
  Temat: Potrzebna zbroja z wysysaniem życia
Dark-pl

Odpowiedzi: 1
Wyświetleń: 157

PostForum: Przedmioty   Wysłany: 2006-09-09, 15:51   Temat: Potrzebna zbroja z wysysaniem życia
Z unikatów największy współczynnik ma Skóra Złupionego - od 5% do 7% :)

[ Dodano: 2006-09-09, 15:53 ]
A ze słów runicznych Okowa Grozy (ogólnie bardzo fajna zbroja) okrągłe 8%, więcej o tej zbroji poczytasz TUTAJ!

pozdr
  Temat: Gta: San Andreas
Dark-pl

Odpowiedzi: 17
Wyświetleń: 1150

PostForum: Inne Gry   Wysłany: 2006-09-08, 16:31   Temat: Gta: San Andreas
Grałem w 3, potem Vice City i potem San Andreas. Z całej trójki, najsłabiej dla mnie pokazało się SA, najlepiej VC (fajne misje i wogóle gieroj nie gierka :) ), GTA 3 stoi pośrodku swoich następców :)

Jeśli o kodach mowa, to dla mnie są fajne, ale gdy gra się by zrobić mielonke na mieście 4fun a nie żeby przechodzić misję

pozdr
  Temat: Moja need lista
Dark-pl

Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 274

PostForum: Bazar CBN Ladder   Wysłany: 2006-09-07, 16:35   Temat: Moja need lista
Ja mam Kolosalną spisę, 4soc, eth, wszystko ładnie pieknie, jak chcesz moge dorzucic runki pod olsnienie ;)

Jeśli chętny, odpisz w tym topicu albo na acc : david-pl (w sprawie ceny sie dogadamy)
  Temat: kibice
Dark-pl

Odpowiedzi: 19
Wyświetleń: 934

PostForum: Screen Shots   Wysłany: 2006-09-07, 15:23   Temat: kibice
Chyba ten barb niema BO, bo ten screen jest z norma :) (Może miał dany tylko 1pkt w okrzyk, ale nie w Battle orders)
to tylko moje przypusczenia ;)

pozdr
  Temat: kibice
Dark-pl

Odpowiedzi: 19
Wyświetleń: 934

PostForum: Screen Shots   Wysłany: 2006-09-07, 15:09   Temat: kibice
Całkiem niezły, daje 7+/10 ;) , bo niejest jakiś wspaniały

pozdr
  Temat: Nie niepokojcie się strona wciąż w budowie!
Dark-pl

Odpowiedzi: 78
Wyświetleń: 7960

PostForum: Pytania   Wysłany: 2006-09-07, 14:10   Temat: Nie niepokojcie się strona wciąż w budowie!
Skoro ID ma mało informacji o HF, to może zagadaj coś z Przemem, może pozwoli Ci jakoś roziwnąć ten dział informacji na stronie.

Moim zdaniem robienie własnej strony o jednej czesci gier jest bezsensu, ale robi sie o wszystkich albo wogóle (sam sie na tym przejechałem, robiac strone tylko o gothic3, na ktora nikt niezagladal praktycznie, bo inne powazniejsze serwisy mialy info o wsyztskich czesciach), jeżeli chcesz robić coś na temat 1 gry z serii dołącz się do jakieś dużej popularnej strony i powiększ ją o swoje informacje :)

pozdr
  Temat: amazonka i szkielet?
Dark-pl

Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 652

PostForum: Postacie   Wysłany: 2006-09-07, 13:31   Temat: amazonka i szkielet?
O ciekawa sprawa, może mi ktoś powiedzieć na jakim poziomie jest ten szkielecik??

pozdr

Strona 1 z 5
Skocz do: