..:: Forum Imperium Diablo ::..
Oficjalne Forum Dyskusyjne Serwisu Imperium Diablo

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 699
..:: Forum Imperium Diablo ::.. Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Mam pytanie co do komendy
Alucard

Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 733

PostForum: Forum Ogólne BN   Wysłany: 2006-07-20, 15:21   Temat: Mam pytanie co do komendy
Blizzard dawno temu ogłosił, że zarówno administratorzy, jak i wszelkie komendy bn, nie będą wymagać podawania hasła. Jest to zaznaczone w warunkach i zastrzeżeniach na jakie musisz sie zgodzić tworząc konto bn. Osoby które szepcząc do ciebie w pokoju rozmów, podają się za administratorów lub "uczą" kopiować przedmioty to zwykli złodzieje czekający na naiwnych. Mimo to ludzie wciąż sie dają na to łapać, bo nie czytają nigdy nic co tego wymaga. Cyrografu też pewnie nikt by nie czytał.
Btw wyszek ty faktycznie już masz swoje lata młodości za sobą ~~ w końcu 14 lat i sprawność nie ta sama co kiedyś.
  Temat: zobaczie to koniecznie
Alucard

Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 574

PostForum: Offtopic   Wysłany: 2006-07-15, 10:40   Temat: zobaczie to koniecznie
Średnie mimo że to mój ulubiony zespół... może dlatego że ten kawałek mi akurat nie leży.
  Temat: Fan art by Alucard
Alucard

Odpowiedzi: 26
Wyświetleń: 3390

PostForum: Fan Arty   Wysłany: 2006-04-17, 15:59   Temat: Fan art by Alucard
Nie mogłem Cie pogryźć bo nawet nie wiem co to jest . Oceniac oceniać!
Alucard

PostForum: Fan Arty   Wysłany: 2006-04-17, 11:03   Temat: Fan art by Alucard
Git, kończe swój 3ci ^^ niebawem ujrzy światło dzienne (to dobrze bo nie lubie w siemności rysować).
  Temat: Andariel
Alucard

Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 1106

PostForum: Potwory, Bossowie   Wysłany: 2006-04-16, 19:31   Temat: Andariel
Na drugim poziomie katakumb znajdziesz na bank wejście do poziomu 3ciego a potem na 3cim znajdziesz wejście na 4rty. Obejrzyj całą mapę dokładnie a znajdziesz.
  Temat: Rewolucja na Forum
Alucard

Odpowiedzi: 73
Wyświetleń: 8795

PostForum: Ogłoszenia   Wysłany: 2006-04-16, 19:26   Temat: Rewolucja na Forum
Osobiście jestem wniebowzięty. Zredukuje to spamerów, no i odpowiedzi nie będą niby w temacie a nie na temat jak to częśto bywało...
  Temat: Screen Preisioka :D
Alucard

Odpowiedzi: 11
Wyświetleń: 650

PostForum: Screen Shots   Wysłany: 2006-04-16, 19:20   Temat: Screen Preisioka :D
Da sie wytrzymać, wiem o co chodzi, ale nie będe żałosny i nie będe jak ten co opowiada zakończenie filmu. 4/10
  Temat: Oceń avatar użytkownika powyżej
Alucard

Odpowiedzi: 2058
Wyświetleń: 91160

PostForum: Archiwum   Wysłany: 2006-04-16, 19:16   Temat: Oceń avatar użytkownika powyżej
dawno tu nie byłem (jakieś 4 miechy) więc czas bym sie wpisał. No to miła kobitka dzierżąca miecz (mniemam że to miecz, bo tylko fragment widać). Lubie rude ale to raczej nic niezwykłego, sry 4/10.
Alucard

PostForum: Fan Arty   Wysłany: 2006-04-16, 17:16   Temat: Fan art by Alucard
... człowieku... czuje sie niepełnosprawny przez ciebie więc zamilcz.... nie czuje twojego humoru... gdybym go całkowicie rozłożył, to bym go nie zamieszczał wcale. naucz sie obiektywizmu...
  Temat: THe best moderator to...
Alucard

Odpowiedzi: 32
Wyświetleń: 2152

PostForum: Offtopic   Wysłany: 2006-04-16, 17:06   Temat: THe best moderator to...
Eh wy moje łebki kochane... n/c.
Na miano imperatora zasługuje- Przemo. To jemu należy sie cześć i chwała! On założył najlepszą stronę o D2 i to jakże popularne forum. Bez niego, to byście pewnie skończyli na przystanku z kumplami przystankersami, podsiadając starsze panie lub przycinając je drzwiami autobusu ( tu ważny link www.przystankersi.com ). On jest królem, a modowie są jego padawanami (nie mylić z dywanami). No a potem, skromnie, mój kolega Wizzard na drugim miejscu.
Alucard

PostForum: Fan Arty   Wysłany: 2006-04-16, 16:53   Temat: Fan art by Alucard
Ekhm, napisałem''jeden z pierwszych''. Jest to mój chyba najgorszy wręcz, innych niestety chwilowo nie podeśle, bo zagineły gdzieś w akcji (nie pytajcie jakiej). Inne będą lepsze, ale coś trzeba na przedsmak stylu rysowania wrzucić... przynajmniej używam ołówka hb, i nie zamazuje niedoskonałości mięciutkim b6. : P
Alucard

PostForum: Fan Arty   Wysłany: 2006-04-15, 14:26   Temat: Fan art by Alucard
Jak każdy pewnie podejrzewa- to mój fan art. Jeden z pierwszych, zatem nie wymagajcie zbyt wiele... obiecałem że nadeśle to nadsyłam
  Temat: Za co....
Alucard

Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 466

PostForum: Postacie   Wysłany: 2006-02-01, 21:48   Temat: Za co....
Temat podchodzi poziomem (a przynajmiej wypowiedzi) pod ''jaki jest najbardziej kolorowy potwór''. Można tu tyle spamu załadowac że głowa by nie pomieściła. Zamykam.
  Temat: problem-druzgot
Alucard

Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 267

PostForum: Pomoc   Wysłany: 2006-01-23, 22:45   Temat: problem-druzgot
1. Odpowiedź udzielona. 2. Pytania te były zadawane już wielokrotnie na forum. Przeczytaj regulamin maćku to sie dowiesz, że najpierw trzeba szukać podobnych tematów a potem dopiero tworzyć nowy.. Zamykam.
  Temat: druzgocące i zabójcze uderzenie
Alucard

Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 234

PostForum: Forum Ogólne BN   Wysłany: 2006-01-20, 19:26   Temat: druzgocące i zabójcze uderzenie
Taki temat już istnieje- poszukaj dokładnie. Otrzymujesz ostrzeżenie słowne. Przeczytaj regulamin dokładnie zanim tworzysz nowy temat na forum.

Strona 1 z 47
Skocz do: