| Autor |
Wiadomość |
Temat: Mam pytanie co do komendy |
Alucard
Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 733
|
Forum: Forum Ogólne BN Wysłany: 2006-07-20, 15:21 Temat: Mam pytanie co do komendy |
Blizzard dawno temu ogłosił, że zarówno administratorzy, jak i wszelkie komendy bn, nie będą wymagać podawania hasła. Jest to zaznaczone w warunkach i zastrzeżeniach na jakie musisz sie zgodzić tworząc konto bn. Osoby które szepcząc do ciebie w pokoju rozmów, podają się za administratorów lub "uczą" kopiować przedmioty to zwykli złodzieje czekający na naiwnych. Mimo to ludzie wciąż sie dają na to łapać, bo nie czytają nigdy nic co tego wymaga. Cyrografu też pewnie nikt by nie czytał.
Btw wyszek ty faktycznie już masz swoje lata młodości za sobą ~~ w końcu 14 lat i sprawność nie ta sama co kiedyś. |
Temat: zobaczie to koniecznie |
Alucard
Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 574
|
Forum: Offtopic Wysłany: 2006-07-15, 10:40 Temat: zobaczie to koniecznie |
| Średnie mimo że to mój ulubiony zespół... może dlatego że ten kawałek mi akurat nie leży. |
Temat: Fan art by Alucard |
Alucard
Odpowiedzi: 26
Wyświetleń: 3390
|
Forum: Fan Arty Wysłany: 2006-04-17, 15:59 Temat: Fan art by Alucard |
| Nie mogłem Cie pogryźć bo nawet nie wiem co to jest . Oceniac oceniać! |
Alucard
|
Forum: Fan Arty Wysłany: 2006-04-17, 11:03 Temat: Fan art by Alucard |
| Git, kończe swój 3ci ^^ niebawem ujrzy światło dzienne (to dobrze bo nie lubie w siemności rysować). |
Temat: Andariel |
Alucard
Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 1106
|
Forum: Potwory, Bossowie Wysłany: 2006-04-16, 19:31 Temat: Andariel |
| Na drugim poziomie katakumb znajdziesz na bank wejście do poziomu 3ciego a potem na 3cim znajdziesz wejście na 4rty. Obejrzyj całą mapę dokładnie a znajdziesz. |
Temat: Rewolucja na Forum |
Alucard
Odpowiedzi: 73
Wyświetleń: 8795
|
Forum: Ogłoszenia Wysłany: 2006-04-16, 19:26 Temat: Rewolucja na Forum |
| Osobiście jestem wniebowzięty. Zredukuje to spamerów, no i odpowiedzi nie będą niby w temacie a nie na temat jak to częśto bywało... |
Temat: Screen Preisioka :D |
Alucard
Odpowiedzi: 11
Wyświetleń: 650
|
Forum: Screen Shots Wysłany: 2006-04-16, 19:20 Temat: Screen Preisioka :D |
| Da sie wytrzymać, wiem o co chodzi, ale nie będe żałosny i nie będe jak ten co opowiada zakończenie filmu. 4/10 |
Temat: Oceń avatar użytkownika powyżej |
Alucard
Odpowiedzi: 2058
Wyświetleń: 91160
|
Forum: Archiwum Wysłany: 2006-04-16, 19:16 Temat: Oceń avatar użytkownika powyżej |
| dawno tu nie byłem (jakieś 4 miechy) więc czas bym sie wpisał. No to miła kobitka dzierżąca miecz (mniemam że to miecz, bo tylko fragment widać). Lubie rude ale to raczej nic niezwykłego, sry 4/10. |
Alucard
|
Forum: Fan Arty Wysłany: 2006-04-16, 17:16 Temat: Fan art by Alucard |
| ... człowieku... czuje sie niepełnosprawny przez ciebie więc zamilcz.... nie czuje twojego humoru... gdybym go całkowicie rozłożył, to bym go nie zamieszczał wcale. naucz sie obiektywizmu... |
Temat: THe best moderator to... |
Alucard
Odpowiedzi: 32
Wyświetleń: 2152
|
Forum: Offtopic Wysłany: 2006-04-16, 17:06 Temat: THe best moderator to... |
Eh wy moje łebki kochane... n/c.
Na miano imperatora zasługuje- Przemo. To jemu należy sie cześć i chwała! On założył najlepszą stronę o D2 i to jakże popularne forum. Bez niego, to byście pewnie skończyli na przystanku z kumplami przystankersami, podsiadając starsze panie lub przycinając je drzwiami autobusu ( tu ważny link www.przystankersi.com ). On jest królem, a modowie są jego padawanami (nie mylić z dywanami). No a potem, skromnie, mój kolega Wizzard na drugim miejscu. |
Alucard
|
Forum: Fan Arty Wysłany: 2006-04-16, 16:53 Temat: Fan art by Alucard |
| Ekhm, napisałem''jeden z pierwszych''. Jest to mój chyba najgorszy wręcz, innych niestety chwilowo nie podeśle, bo zagineły gdzieś w akcji (nie pytajcie jakiej). Inne będą lepsze, ale coś trzeba na przedsmak stylu rysowania wrzucić... przynajmniej używam ołówka hb, i nie zamazuje niedoskonałości mięciutkim b6. : P |
Alucard
|
Forum: Fan Arty Wysłany: 2006-04-15, 14:26 Temat: Fan art by Alucard |
| Jak każdy pewnie podejrzewa- to mój fan art. Jeden z pierwszych, zatem nie wymagajcie zbyt wiele... obiecałem że nadeśle to nadsyłam |
Temat: Za co.... |
Alucard
Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 466
|
Forum: Postacie Wysłany: 2006-02-01, 21:48 Temat: Za co.... |
| Temat podchodzi poziomem (a przynajmiej wypowiedzi) pod ''jaki jest najbardziej kolorowy potwór''. Można tu tyle spamu załadowac że głowa by nie pomieściła. Zamykam. |
Temat: problem-druzgot |
Alucard
Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 267
|
Forum: Pomoc Wysłany: 2006-01-23, 22:45 Temat: problem-druzgot |
| 1. Odpowiedź udzielona. 2. Pytania te były zadawane już wielokrotnie na forum. Przeczytaj regulamin maćku to sie dowiesz, że najpierw trzeba szukać podobnych tematów a potem dopiero tworzyć nowy.. Zamykam. |
Temat: druzgocące i zabójcze uderzenie |
Alucard
Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 234
|
Forum: Forum Ogólne BN Wysłany: 2006-01-20, 19:26 Temat: druzgocące i zabójcze uderzenie |
| Taki temat już istnieje- poszukaj dokładnie. Otrzymujesz ostrzeżenie słowne. Przeczytaj regulamin dokładnie zanim tworzysz nowy temat na forum. |
| |