Pirek
| Dołączył: |
2005-11-20, 17:36 |
| Ostatnia wizyta: |
Wczoraj 22:19 (Minut: 2)
Wizyt: 1421 Łączny czas wizyt Godzin: 467,2
|
| Postów: |
932, tematów: 89,
załączników: 2, ankiet: 2
[0% z całości / 0,78 postów dziennie]
Ostatni post 2009-02-25, 23:13 Znajdź wszystkie posty MasterPirek
|
| Konto na BN: |
A co to jast BN???///!!!111////?? |
| Klan: |
To telenowela na tvp1 |
| Skąd: |
}{ E L L |
| Zainteresowania: |
DABLO II |
| Płeć: |
Mężczyzna |
| Data urodzenia: |
18 Lut 1990 |
| Ostrzeżeń: |
|
|
Miało nie być żadnych info o mnie no ale zmieniłem zdanie Wiec "Ja to ja" jak głoszą słowa piosenki Paktofoniki MasterPirek mój nick ale łaskawie pozwalam wam używać określeń Pirek, Podpir, czy ew. Patryk i tak i tak będzie dobrze Ech zmęczyłem się... Mając kilka lat podpisałem cyrograf z diabłem więc dlatego jestem Ateistą . <ironia celowa>
Jej myśląc nad tym wszystkim doszedłem do wniosku jakie to szczęście, że to forum mnie ma
Muzyka: "słuchajcie muzyki a nie gatunków" - L.U.C Mądry człowiek wie co mówi i ja tak tez robię lecz ze skłonnością do HH, dobry rock też miodzio Osiągnięcia: od 24 grudnia 2007 do 24 grudnia 2008 napisałem ponad 30tys. sms a przegadałem godzinę
Filozofia życiowa: Boga nie ma jest umysł. Życie trzeba "brać garściami" a Każdą chwilą trzeba się delektować. Jak ty komu tak on tobie. Wyobraźnia największym skarbem im bujniejsza tym skarb większy.
Recepta na życie: "Takiego świata ja nie chcę, wiec go sobie ulepszę"-ostr <-nic dodac nic ująć
Alko nie za bardzo ale tez nie gardzę. No ale nie samym alkoholem człek żyje "Wszystko jest dla ludzi" no ale nie wszystko jest legalne ;( To boli najbardziej Władzy brak pojęcia na temat niektórych rzeczy. |