05 spawn
| Dołączył: |
2005-11-19, 10:41 |
| Ostatnia wizyta: |
Wczoraj 17:25 (Minut: 59)
Wizyt: 2543 Łączny czas wizyt Godzin: 1181,8
|
| Postów: |
3097, tematów: 195,
załączników: 5, ankiet: 3
[1% z całości / 3,01 postów dziennie]
Ostatni post 2008-09-10, 15:27 Znajdź wszystkie posty PiPer
|
| Skąd: |
Szczejkowice |
| Zainteresowania: |
Alkohol i seks |
| Płeć: |
Mężczyzna |
| Data urodzenia: |
27 Lis 1991 |
| Ostrzeżeń: |
|
|
Wielu z Was zapewne zauważyło userzy na id raczej mówią na mnie Ryś/Rysiu, nie będę się jednak obrażać za Pipera aczkolwiek Ryś/Rysiu bym wolał :~)
Kiedyś miałem największego farta na całym battle.necie...
Notka o dupowanych itemach pojawia się znów- zacząłem grać w diablo xd Zapamiętajcie sobie wszyscy, NIGDY, PRZENIGDY nie sprzedaję dupowanych itemów, jeśli do jakiegoś itemu nie mam pewności, noszę go ze sobą na aktywnej postaci przez przynajmniej 2 tygodnie- nie chcę nikomu robic przykrości jak item poofnie.
W miarę możliwości pomogę każdemu, jeżeli tylko zachowa podstawowe zasady kultury i nie zada mi pytania na które odpowiedź można znaleźć w 5 min na guglach. Jeśli mój net nie odmawia mi posłuszeństwa (xd), to mogę pomóc przerzucić ithums. Ubera już raczej nie ubiję- nie mam smitera (jeszcze) na tym lidurze.
Jednak jeżeli mój status na gg jest niedostępny, to znaczy że mnie nie ma. Nie piszcie jak jestem na czerwonym słoneczku ;c
Join date zobowiązuje, k.
MOJE FRINDY oraz userzy których lubię/szanuję Kilka z nich zasługuje na wyróżnienie, ale n kce mi sie tego robic Se zaszpanuje ze mam durzo frjenduf ;c ale przez 2.5 roku troszke ludzi poznałem k
Kolejność przypadkowa. No może z wyjątkiem na pierwsze 4 osoby ;FFF
--__zealot__-- aka EviL ;* Apokalipsa ger <3 Moria :wub: LEN_TAO MUJ LENIK GER Azmodan emeryt ;cc Baudo_BD Chodo123 Coolka Cubone Damaroc (u ger?) D'ash David-one Dimi1205 Endriuman emeryt ;c Toyo <3 Klocusiek :wub: Tomek25 Tomuśś :~* Schliri Shymon <PSZYTUL> Pawlosek Monkla Noob_Killer KrykieT aka wczesny 05 spawn! Preisio_ForeVer Mandalor Tamten5 Rolsą Aruśś ;** Jelon111 Khold MasterTRON Miki2387 Linubi LaTfIzNa Kropacz Puchatek86 Krulik Haxite Szaran Ketsu Wyszek Reakwon ( :~( ) Pery Ziomuśśśś Yoh_asakura aka RUSKIIII USTROBNAAAAAAA Faweks (U GER?)
Specjalne podziękowania:
Sarge- darmowy amn do mojego spirytusa! :wub: |