Klusek
| Dołączył: |
2007-01-29, 12:18 |
| Ostatnia wizyta: |
2008-08-22, 16:02 (Minut: 0)
Wizyt: 503 Łączny czas wizyt Godzin: 219,4
|
| Postów: |
70, tematów: 20,
załączników: 0, ankiet: 0
[0% z całości / 0,11 postów dziennie]
Ostatni post 2008-08-14, 10:47 Znajdź wszystkie posty Klusk
|
| Skąd: |
warszawa |
| Zainteresowania: |
d2lod |
| Płeć: |
Mężczyzna |
| Data urodzenia: |
05 Kwi 1983 |
|
In proces...
1. Łukasz 2. 5.04.1983 r. 3. Konin//Warszawa 4. music : głównie the Police, Cranberies, T-raperzy z nad Wisły, oraz wszytko co miłe dla ucha 5. hobby: rysowanie, granie, spijanie zimnego browarka 6. Terry Pratchett fan
--------*****------------------*****------------------*****------------------*****-----
COŚ STAREGO, COŚ DOBREGO
"Erodisco" T-raperzy
Kiedy z tobą tańczę, serce jak młot puka Dobrze tańczyć disco to prawdziwa sztuka Kiedy z tobą tańczę to dostaję skurczy Ja mam skurcze, kurcze, gdy mi w brzuchu burczy
Za chwile erodisco połączy serca dwa Już miłość jest tak blisko, a, a, a, a Ero- erodisco, oto dla zakochanych dens Ero- erodisco miłosnej sprawy słodki kęs miłosnej sprawy słodki kęs
Kiedy z tobą tańczę, moje ciało płonie Ja przy ciepłym ciałku lubię ogrzać dłonie Kiedy z tobą tańczę to wszystko mnie cieszy Mnie cieszą te rzeczy, gdy ktoś ze mną grzeszy
Za chwile erodisco połączy serca dwa Już miłość jest tak blisko, a, a, a, a Ero- erodisco, oto dla zakochanych dens Ero- erodisco miłosnej sprawy słodki kęs miłosnej sprawy słodki kęs
Szumią jodły na góry szczycie Kocham disco ponad życie
Kiedy z tobą tańczę, myślę o miłości Ja tam wolę tańczyć, mnie myślenie złości Kiedy z tobą tańczę, to myślę o ślubie Przestań ściemniać mała, bo tego nie lubię
Szumią jodły na góry szczycie Kocham disco ponad życie
REKLAMA
http://klusek83.deviantart.com/gallery/
GRUPA
Grupa The ShitBox Spamzordons data powstania: 21.04.2008 godz 11:23 miejsce powstania: SB cel powstania: utrzymywanie SB przy życiu
SPAMZORDONI:
Kasia Domino - spamozordon założyciel
Klusk - spamozordon założyciel
Mizak - spamozordon założyciel
Tomek25 - spamozordon założyciel
Malymis - spamozordon honorowy
Linubi - new member
CZŁONKOSTWO: Jeżeli czujesz się na siłach zostać spamzordonem i podołać temu ciężkiemu wezwaniu jakie na ciebie czeka to wyślij petycje poprzez PM do jednego z członków założycieli a będzie ona rozpatrzona na porannym posiedzeniu w SB.
UWAGA: SPAMZORDONI nie popierają natrętnego spamu. Za natrętny spam można zostać usuniętym z grupy. |