| Dołączyła: |
2006-08-23, 12:59 |
| Ostatnia wizyta: |
Dzisiaj 12:02 (Minut: 18)
Wizyt: 828 Łączny czas wizyt Godzin: 369.4
|
| Postów: |
414, tematów: 8,
załączników: 5, ankiet: 0
[0% z całości / 0.11 postów dziennie]
Ostatni post 2012-07-29, 18:57 Znajdź wszystkie posty kasia_domino
|
| Skąd: |
jestem ? |
| Płeć: |
Kobieta |
| Ostrzeżeń: |
|
|
Dane osobowe:
Imię: Kasia II imię: Ania Wiekowo zaawansowana 43 lat Miejscowość: Kartuzy Stan cywilny: Mężatka Dzieci: troje – jedno szkolone do D2 Zwierzaki: sunia Kora – owczarek niemiecki, kocur Maurycy i koteczki Manta oraz Hebi – maine coony, bezimmieny chomik(trup już) i równie bezimienne rybki różnorakie Ulubione zajęcie : sporo tego Najbardziej nie lubiane zajęcie : prasowanie Ukryty talent: znam się na ludziach Najbardziej lubię: ludzi Najbardziej nie lubię: zakłamanych ludzi D2:
Acc kasia_domino – muliste konto – na razie służy jako worek treningowy dziecku k12 – wbrew temu co wydaje się niektórym nie jestem miłośniczką gór – nazwa miała być maksymalnie krótka i taka jest a na k12: polopirynek – hamerek 93 lvl mloda – bowka 91 lvl – zaczynam ją lubić laseczka_a – soska 83 – nie podobała mi się i za muła robi wrześniowy - smit/zealot - 87 lvl - lubię jego nazwę oraz muły: laseczka_k, polopiryna kamyk - cześć ich pamięci - nie zawsze byłam uczciwa
maurycy na razie tylko marna czarka na błyski i muł
ID Ulubieńcy:
Mauros - przyjaciel, kolega, kumpel - z reala, D2 i ID
Tomek25 i Mizak Devil553 i jjaq – pewnie mało znani ale są
Przemo – warna mi nie zdjął ale za ID należy mu się szacunek i chwała (na wieki amen) Rolson, Krulik, haxite – nie mówcie, że się podlizuję – odwalają kawał dobrej roboty Melećma, Moria, Pawlosek, Kalisz, Ziomuś, Klusk, Piper oraz wszyscy userzy, nawet ci z którymi nie do końca się zgadzam
Silna grupa pod wezwaniem:
The ShitBox Spamzordons
WRACAM DO D2 ZA TYDZIEŃ LUB DWA 11.10.2015 |