| Dołączyła: |
2006-08-23, 12:59 |
| Ostatnia wizyta: |
Wczoraj 10:40 (Godzin: 1,8)
Wizyt: 680 Łączny czas wizyt Godzin: 324,5
|
| Postów: |
389, tematów: 8,
załączników: 5, ankiet: 0
[0% z całości / 0,50 postów dziennie]
Ostatni post 2008-10-03, 12:39 Znajdź wszystkie posty kasia_domino
|
| Skąd: |
jestem ? |
| Płeć: |
Kobieta |
| Ostrzeżeń: |
|
|
Dane osobowe:
Imię: Kasia II imię: Ania Wiekowo zaawansowana 36 lat Miejscowość: Kartuzy Stan cywilny: Mężatka Dzieci: troje - jedno szkolone do D2 Zwierzaki: sunia Kora - owczarek niemiecki, kocur Maurycy i koteczka Manta - maine coony, bezimmieny chomik i równie bezimienne rybki różnorakie Ulubione zajęcie : sporo tego Najbardziej nie lubiane zajęcie : prasowanie Ukryty talent: znam się na ludziach Najbardziej lubię: ludzi Najbardziej nie lubię: zakłamanych ludzi D2:
Acc kasia_domino - muliste konto - na razie służy jako worek treningowy dziecku k12 - wbrew temu co wydaje się niektórym nie jestem miłośniczką gór - nazwa miała być maksymalnie krótka i taka jest a na k12: polopirynek - hamerek 93 lvl mloda - bowka 91 lvl - zaczynam ją lubić laseczka_a - soska 83 - nie podobała mi się i za muła robi wrześniowy - smit/zealot - 87 lvl - lubię jego nazwę oraz muły: laseczka_k, polopiryna kamyk przekazane dziecku k13 na razie tylko marna czarka chłodziara i muł
ID Ulubieńcy:
Mauros - przyjaciel, kolega, kumpel - z reala, D2 i ID
Tomek25 i Mizak Devil553 i jjaq - pewnie mało znani ale są
Przemo - warna mi nie zdjął ale za ID należy mu się szacunek i chwała (na wieki amen) Rolson, Krulik, haxite - nie mówcie, że się podlizuję - odwalają kawał dobrej roboty Melećma, Moria, Pawlosek, Kalisz, Ziomuś, Klusk, Piper oraz wszyscy userzy, nawet ci z którymi nie do końca się zgadzam
Silna grupa pod wezwaniem:
The ShitBox Spamzordons |