Największy Maruda BN
| Dołączył: |
2006-06-28, 21:47 |
| Ostatnia wizyta: |
Wczoraj 14:15 (Minut: 0)
Wizyt: 1984 Łączny czas wizyt Godzin: 261,1
|
| Postów: |
1864, tematów: 51,
załączników: 3, ankiet: 3
[0% z całości / 2,20 postów dziennie]
Ostatni post 2008-10-12, 13:29 Znajdź wszystkie posty chodo123
|
| Skąd: |
WwA |
| Zainteresowania: |
Koszykówka |
| Płeć: |
Mężczyzna |
| Data urodzenia: |
04 Wrz 1992 |
|
Cytaty, teksty itp.
''Czy słyszałeś o róży, która wyrosła ze szczeliny w betonie Wbrew prawom natury nauczyła się chodzić nie mając nóg Zabawne jest też to, że marzeniom zawdzięcza umiejętność oddychania powietrzem Niech żyje róża, która z betonu wyrosła i o którą nikt się nawet przez chwilę nie troszczył!''
''...How many brothers fell victim to the streets Rest in peace young nigga, there's a heaven for a G Be a lie, if I told ya that I never thought of death My nigga, we the last ones left But life goes on...''
''...One thing we all adore Something worth dying for Nothing but pain Stuck in this game Searching for fortune and fame...''
''...My revenge To increase my ends Enemies gettin dropped Win or lose Red or blue We must all stay true Play the game nigga Never let the game play you...''
''Thug for Life I will be.. A life of crime I will lead.. If you play the game, you play to win.. It's a crazy world full of sin...''
by 2pac
''...Ride like a cowboy toward the sun Life ain't fun, when your on the run Got your gold and you got your gun Life as an outlaw just begun Got your shotgun by your side Got your horse and you got your pride You ride till there ain't no place to hide It's sad cause the bad guys always die...''
by Dr. DRE
Jestem:
Chodo a na imię mam Patryk i mam 15 lat. Mieszkam w Warszawie, na Radość Eastside
Urodziłem się:
W Sydney ( Australia ) 4 września 1992
Hobby:
Koszykówka NBA Streetball Rower ( MTB ftw!) Pływanie ( Kraul ftw!)
Gram:
Od 9 lat w serię Diablo, obecnie na emeryturze. Ulubiona postać to Barbarzyńca 95 lvl nld sc - Rakaniszu
Guild Wars- MMO tańsze i lepsze od Wowa ! ^^ Gram Elementalistką ^^
Po za tym moje ulubione gry to :
GTA San Andreas Far Cry
Kibicuje: DENVER NUGGETS -- IVERSON I ANTHONY ROXX Man United ! Ebi!
Słucham: 2pac ( R.I.P ) Snoop Dogg Ice Cube Xzibit The Game Dr. Dre Bob Marley ( R.I.P ) Nate Dogg
Nie lubię:
Piłki ręcznej San Antonio Spurs Detroit Pistons AC Milan Niesłowności Zdrajców Dzieci neo ( u noob u noooooooob ger? ger? gieb freeeeeeee plzlplzplzpzlz) Żegnajciem odchodzem! ;(:( - durnych topiców pełnych lamentu, płaczu , żalu , bólu i nostalgii, zakładanych przez odchodzących userów, gdyż po miesiącu dani userzy szczęśliwie sobie spamią w ''oceń avatar użytkownika ''
Friend lista ( jak uważasz, że powinieneś na niej być to pm'ke proszę ^^ )
Rolson aka PROlson Krulik aka Kjulik Presiok 2!! - aka Preisio :* Kalisz Firley Pawlosek Tomek25 aka Tomek26 Piper MasterTron Kserkes
Strategia: http://diablo.phx.pl/forum/viewtopic.php?t=30782
Pozdrawiam ^^ |