| Dołączył: |
2012-09-06, 19:16 |
| Ostatnia wizyta: |
2013-03-05, 15:49 (Minut: 1)
Wizyt: 200 Łączny czas wizyt Godzin: 21,5
|
| Postów: |
32, tematów: 9,
załączników: 0, ankiet: 0
[0% z całości / 0,17 postów dziennie]
Ostatni post 2013-02-24, 13:51 Znajdź wszystkie posty KwiotekS13
|
| Konto na IDR: |
KwiotekS13 |
| Skąd: |
Piątek |
| Płeć: |
Mężczyzna |
| Data urodzenia: |
16 Wrz 1997 |
|
HEJKA!!! Z tej strony Kwiotek a raczej Michał bo tak właśnie się nazywam. hmmm skąd pochodze? A z takiej niewielkiej miejscowości o nazwie Piątek gdzie znajduje się geometryczny środek Polski , a zainteresowania hmmmm ciężko określić ale chyba wszystko co związane z gameingiem, czyli wszystko co związane z grami. A więc urodziłem się 16 września 1997 roku ( tak wiem jestem prawie najmłodszym tutejszym graczem, a i może najmłodszym) lecz w Diablo II mam duże 8-letnie doświadczenie( bez przerw ). Na serwerze Imperium jestem stosunkowo od niedawna lecz szybko się ucze i wiem to co musze wiedzieć żeby dobrze grać. Piszcie do mnie śmiało bo jestem sympatycznym kolegą i doradze lub pomoge we wszystkim ( o ile jestem w stanie ). A uznaje też zasadę "jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie" czyli ty mnie przeszkadzasz, to i ja tobie przeszkadzam, ty mnie hejtujesz, a ja Ciebie (kultura przede wszystkim ). Pozdrowienia dla obecnych graczy, przyszłych graczy, moich realmowych frendów i tych z realu . Tarcza z wami!!! Hejos |