| Dołączył: |
2010-03-24, 15:09 |
| Ostatnia wizyta: |
Dzisiaj 23:09 (Minut: 1)
Wizyt: 2374 Łączny czas wizyt Godzin: 532,6
|
| Postów: |
401, tematów: 3,
załączników: 0, ankiet: 1
[0% z całości / 0,43 postów dziennie]
Ostatni post 2012-10-03, 22:46 Znajdź wszystkie posty JezusChristus
|
| Płeć: |
Mężczyzna |
| Data urodzenia: |
30 Kwi 1996 |
| Ostrzeżeń: |
|
|
Gwoli wytłumaczenia, dlaczego mój przezabawny i w 100% satyryczny profil został usunięty. Przez całe dwa (i trochę) lata ten profil nikomu nie wadził, śmieszne.Ale jak mus to mus, Króliczeg, nie mam Ci tego za złe, w końcu zrobiłeś to co do Ciebie niejako należało. | Krulik napisał/a: | | Witam, musisz zmienić swój profil, bo jest powodem skarg niektórych userów. Wyraźnie ma charakter pogardliwy dla wiary, którą wyznaje znaczna większość Polaków, więc jest to wystarczający powód. Żadnych treści na forum w takim charakterze nie może być. Wcześniej nie pisałem nic o tym, bo nie było zażaleń na to, ale teraz, gdy się pojawiły - muszę zareagować. |
Wygląd mojego profilu przed kompletną eliminacją Wchodzisz tu na własną odpowiedzialność.
1 2 3 4 Na własną...
| Cytat: | Jezus: e,Ty Jezus: żyjesz ? Azet: 6 piwo Azet: i 2 bląty Azet: ale rzyje Jezus: hy porobiłbym coś PO 35 MINUTAH: Azet: pocudzołóż ];-> Azet: oglondneueź odcineg? Azet: ja tAm ide zarz spać cuz f@z@ Azet: **** Jezus: chybaś przesadził :s Azet: aaaaaaJJJ tam xD:)]** Jezus: może.. faktycznie idź spać Jezus: widzisz potwory ?! Azet: nie :* PO KILKU SEKÓDAH: Azet: widze coś
|
| Usy napisał/a: | ej, weś w końcu napisz do krulika o zdjęcie warna żebym mógł swobodnie dać następnego |
|