100% legit

| Dołączył: |
2009-10-23, 20:22 |
| Ostatnia wizyta: |
2012-10-02, 00:57 (Minut: 0)
Wizyt: 8024 Łączny czas wizyt Godzin: 4279,5
|
| Postów: |
1418, tematów: 26,
załączników: 0, ankiet: 3
[0% z całości / 1,32 postów dziennie]
Ostatni post 2012-10-01, 07:00 Znajdź wszystkie posty msthev
|
| Płeć: |
Mężczyzna |
|
Ten Użytkownik nie uzupełnił jeszcze profilu
Diablo II
Battle.net:

Imperium Realm:

Diablo III
Moja (po)tfurczość
Offtopic Inne gry
Różności
Software (polecam, pozdrawiam)
Rozmowy
| Cytat: | Usy: :< Usy: czemu nie piszesz? :c msthev: bo stwierdziłem, iż sam się dowiem tego, o co chciałem spytać :< Usy: omg! :O Usy: ąg!111jedę :O msthev: :< Usy: zet - o - ę - ef - gje !11 Usy: to jest wspaniałe :D Usy: [22:05:29] msthev: bo stwierdziłem, iż sam się dowiem tego, o co chciałem spytać :< Usy: mogę Cie dotknonć? :C
|
| Cytat: | Usy: przecież soska w talarmie to taka blachara omg ;c
|
| Cytat: | Usy: hmm Usy: wiesz co Baal naprawdę powiedział Mariusowi? :o msthev: Mariuszowi? :F Usy: y, jemu też Usy: ale to później :< msthev: cusz? :< Usy: Daj Kamienia! msthev: :O Usy: :C Usy: a on mu dał :CCC msthev: :CCC
|
Mity i legendy świata Sanktuarium Czyli o tym, jak Blizzard o balansie zapomniał
Zebrane i spisane przez Usego
| Cytat: | Usy: opowiedzieć Ci historię? Usy: taką ładną, ze starych czasów msthev: ną Usy: Blizzard stworzył Diablo 2 i było gozi Usy: stworzył masę gozi miejsc Usy: masę gozi potworów Usy: potem stworzył klasy postaci Usy: jak już stworzył całą piątkę (siódemkę :c ) Usy: to najpierw wzięli paladyna Usy: dali mu młot i tarczę Usy: i powiedzieli Usy: że tym młotem Usy: będzie sprawował rządy w całym Sanktuarium Usy: żadna bestia mu się nie oprze Usy: a tą tarczą Usy: będą zwyciężać we wszystkich ubertrudnych miejscach Usy: potem wzięli soskę Usy: która widziała jak wiele dostał paladyn Usy: więc była cała podekscytowana Usy: że też dostanie coś gozi :> Usy: Blizard dał sosce... Usy: talarma :C Usy: i powiedział Usy: że z niej zwykła blachara Usy: i z tym oto talarmem na piersi i zielonym workiem po ziemniakach na głowie Usy: będzie przywoływać zamiecie Usy: aby szukać itemów w dwóch - trzech konkretnych miejscach ;c Usy: po czym smutna soska odeszła szukać itemów :c Usy: pozostałe klasy Usy: widząc co dostała soska Usy: zastanawiały się co one dostaną :c Usy: następny był barb Usy: Blizard dał mu ww Usy: i powiedział że może się trochę pokręcić jak chce ;c Usy: ale żeby nie kręcił się zbyt długo Usy: bo zakręci mu się w głowie :c Usy: tzn. skończy mana* :< Usy: potem dał mu okrzyki Usy: mówiąc Usy: żeby zawsze grał z ludźmi Usy: którzy go docenią Usy: bo będzie ich wzmacniał Usy: barb się ucieszył, że dostał wyjątkowy dar Usy: ale po chwili Blizard powiedział Usy: że stworzy imba itema, który pozwoli pozostałym klasom mieć te same okrzyki i że barb nie będzie im do niczego potrzebny Usy: Barb zaczął się kłócić Usy: a Blizard powiedział żeby przestał Usy: bo i ww da do jakiegoś itema, żeby inna klasa go mogła używać ( :C ) Usy: następnie Blizard się już zmęczył Usy: a zobaczył że jeszcze cztery klasy mu zostały Usy: nie mając już niczego ciekawego do zaoferowania stwierdził żeby sobie poszli ;c Usy: chociaż nie! Usy: necowi i druidowi dał te same możliwości i itemsetup co hammerowi, tylko w przeciwieństwie do tego pierwszego, im dał słabe zdolności ofensywne Usy: assce dał itemka z ww barba i uśmiechnął się szyderczo :> Usy: a amce Usy: cóż Usy: amce dał tylko oszczepy Usy: i powiedział że i tak będzie słaba Usy: po czym jeszcze bardziej pogorszył jej progi fcr Usy: aby w żadnym wypadku nikt nie mógł nią szybko i efektywnie grać Usy: *KONIEC*
|
|