reltiH flodA
|
Witaj!
Witam w moim profilu! Znajdziesz tu wszystko, co powinieneś wiedzieć na mój temat. To, czego nie powinieneś, Ci daruję.
Spis treści: I. O mnie II. Kontakt III. Ja w D2 IV. Co lubię V. Czego nie lubię VI. Znajomi i Przyjaciele VII. Podziękowania VIII. Handel IX. For Fun X. Reklama
I. O mnie
Imię: Nikolaos, po polsku- Mikołaj(preferuję wersje grecką) Skąd: Szczecin Urodzony: 01 września 1939r. Zmarły: po moim trupie Przynależność rasowa: Aryjczyk Narodowość: Grek-Polak hybryda
II. Kontakt
Pisać może każdy, o ile zastosuje się do kilku prostych zasad: Nienawidzę łańcuszków szczęścia! Przerzucę itemki, pomogę w queście, taxnę na normie, jeżeli tylko będę miał wolną chwilę. Jeżeli takowej nie mam- poproś kogoś innego. Pierwsze słowo człowieka było przekleństwem, ale nie usprawiedliwia to nadmiernego ich stosowania. Znam i używam wielu wulgaryzmów, ale nie powtarzam ich kilka razy w jednym zdaniu. Jeżeli mówię, że jestem zajęty- nie męcz mnie.
III. Ja w D2
Konta:
- dimi1205- konto główne.
- dimi_1205- konto zapasowe
Postacie:
- Ser_Mozzarella- necro summon.
- ORBpower_EU- mf cold soso.
- Giordano_Bruno- zealot.
IV. Co lubię
- Lody cytrynowe
- Każdego, kto doczytał do tego momentu
- Gry komputerowe
- Swoje cieplutkie łóżeczko
- Porządną muzykę.
- Książki
- Noc
- Chmury
- Krótkie spódniczki
V. Cego nie lubię
- Roztopionych lodów
- Tych, którzy skończyli czytać przed tą linijką
- Ludzi trujących ... o byle ...
- Zimnego deszczu
- Seriali
- Tańców z Gwiazdami, na Lodzie, pod Wozem, na Giewoncie, za Łóżkiem
- Techno, rapu, hip-hopu
- Dnia
- sportu, szczególnie piłki nożnej
- polityki
VI. Znajomi i Przyjaciele
Spis ludzi, których lubię, szanuję, poważam, etc. etc. Jezeli uważasz, że powinieneś tu być- pisz. - Karek- kumoter z /fl na d2.
- Melćma- Melćma, to Melćma. kk np.
- Mizak- Mizak to Mizak.
VII. Podziękowania Diablo II wyróżnia między innymi w miarę przyjacielski i życzliwy stosunek graczy do siebie nawzajem. Tutaj zamieszczam listę użytkowników naszego forum, którzy cokolwiek dla mnie zrobili:
Krulik- dał trochę przedmiotów na początek. Chciał dołożyć do eni, ale ci na dole go ubiegli. THX!! Za itemki i za chęci. PiPer- ap 3 sex i BER na eni. THX!! DeadMan- JAH do eni. THX!!
Mam kiepską pamięć, jeżeli ktoś mi kiedyś pomógł, proszę o PM na ten temat. Jeżeli jeszcze nie zrobiłaś/łeś niczego, za co mógłbyś się tu znaleźć- najwyższy po temu czas!
VIII. Handel
Tutaj znajdują się moje offer i need listy:
Needs:
- nagel 30mf
- necro torch
- wizzy
- arach- low
- mara- low
Offers:
- assa torch
- occulus
- trang gloves
Oferty i pytania proszę składać przez PM.
IX. For Fun
Tutaj będę zamieszczał to, co uznam za zabawne i godne podzielenia się tym z innymi. Czasem wrzucę jakiś dowcip(Blondynki! Drżyjcie!), zabawne zdjęcie bądź rysunek, opowiadanie, link.
Dowcip:
Siedzą w jednym rzędzie, w samolocie pasażerskim trzej mężczyźni: dwóch Arabów i Żyd przy oknie. Żyd siadł rozluźniony, rozpiął kołnierzyk, zdjął buty. Arabowie łypią na niego z nienawiścią. Jeden wstaje i mówi: -Idę po colę. -Ależ nie- oponuje Żyd.- Ja też się wybieram, więc mogę Panu przynieść. Żyd poszedł, a w tym czasie jeden z Arabów napluł mu do buta. Żyd wrócił, ale po pięciu minutach wstaje drugi Arab: -Idę po colę. -Ależ nie- ponownie mówi Żyd.- Ja też się wybierałem, przyniosę Panu. Żyd poszedł i w tym czasie drugi Arab napluł mu do drugiego buta. W końcu samolot wylądował. Żyd wstaje, zakłada buty, krzywi się i mówi: -Ach, ta nienawiść między naszymi narodami. To plucie do butów... To szczanie do coli...
Zdjęcie Miesiąca:
Umarliśmy!
Historyjka obrazkowa: SelfOwned by Melć: ctrl+v jak leci #1;2;3;4
I jak tu nie kochać takiego głuptaska? Dowcip nieco niedopracowany z powodu braku czasu na jego dopracowanie.
Linkowisko: www.nikolaos.ismaster.pl- Bądź człowiekiem, daj punkcika. www.racjonalista.pl- Trochę herezji.
X. Reklama:
www.surfbike.pl Zmień swój zwykły rower, w pełnowartościowy rower wodny!
Zgodę na zamieszczenie linku w profilu otrzymałem od Przema. Wielkie dzięki, Miszczu. |