Up The Irons!
| Dołączył: |
2007-07-25, 02:08 |
| Ostatnia wizyta: |
2008-09-28, 09:58 (Minut: 1)
Wizyt: 338 Łączny czas wizyt Godzin: 208,8
|
| Postów: |
422, tematów: 17,
załączników: 0, ankiet: 0
[0% z całości / 0,97 postów dziennie]
Ostatni post 2008-08-24, 13:07 Znajdź wszystkie posty Sawak
|
| Skąd: |
Białystok |
| Zainteresowania: |
[x] posiadam |
| Płeć: |
Mężczyzna |
| Data urodzenia: |
02 Lut 1994 |
| Ostrzeżeń: |
|
|
Witaj w profilu Sawaka. Użytkownik Sawak nie ponosi odpowiedzialności za żadne uszczerbki zdrowotne po lekturze profilu przedstawionego niżej. Na wejściu ostrzegam, że jest on pełen głupich i nie mających żadnego sensu żartów, więc użytkownicy słabej głowy proszeni są o natychmiastowe opuszczenie profilu.
Info o użytkowniku Sawak:
Imię: Sawak Wiek: Sawak Miejscowość: Sawak Numer buta: 42 Numer szkoły: 12 Numer ulubiony: 10 Numer mózgu: 0 Numer numeru: 100
People List:
Friends & Trusted
- Monkla - Dawad - Melćma - Schliri - Moria - Pawlosek - Kropacz - Miqe - Koro - Tomek25 - Wapau
Jeśli chciałbyś znaleźć się na tej liście banknot 100$ byłby najodpowiedniejszą formą przekonania mnie o zapisaniu Ciebie tutaj. Jeżeli nie posiadasz takowego lub nie chcesz przeznaczać go na mnie (co jest najzwyklejszą w świecie głupotą) możesz mnie pmnać w sprawie tej listy
Donors:
Jeszcze nikt, ale za każde obejrzenie profilu na moje konto na jsp wedruje 5fg z Twojego konta
Noobz:
- Sawak - Ty też możesz się tu znależć
Selfownagers:
- Sawak - Monkla - Dawad - Wapau
Idiots:
- Sawak - Monkla - Monkiel - Wapau
Co do trzech ostatnich list, to pm me jeżeli chcecie być na którejś z nich
Zainteresowania:
Sport: -Piłka nożna -Każdy inny sport byle nie ping pong ~~
Gry: -Guitar Hero III -Tony Hawk's Series -Pro Evo Soccer 08 -Halo 3 -Metal Gear Solid Series
Muzyka:
AC/DC Aerosmith Black Sabbath Behemoth Blue Oyster Cult Dead Kennedys Guns N' Roses Iron Maiden KSU Lenny Kravitz Lynyrd Skynyrd Megadeth Metallica Motorhead Nirvana Ozzy Osbourne Queens Of The Stone Age Serj Tankian Slayer Scorpions: System of a Down Tenacious D The Offspring
Posty: -7 -10 -13 -16 -19 -21 -69 -100 -300 -400 -1337 -1338 -1000000
Podziękowania:
Na koniec chciałbym podziękować kilku osobom:
- Sawakowi - za to, że chciało mu się zrobić ten profil - Sawakowi - za to, że wymyślił tyle beznadziejnych żartów - Sawakowi - bez niego nic by się nie udało - Sawakowi - to on poddał mi kilku pomysłów co do profilu
Jeśli chciałbyś, żebym Ci za coś podziękował pm me. Zasada 100$ nadal obowiązuje
Best Quotes:
| Melćma napisał/a: | | [Dzisiaj 11:02] Melćma: tiri cziki cziki ekhusawaktonubekheekhe cziki |
| Rolson napisał/a: | | [Dzisiaj 12:39] Rolson: Omg... patrze na CZARNA LISTE a tu 'rolson' powod 'nub' :C |
Jestem pełen nadziei, że wyszliście z tego cało, a jeżeli nie to niestety nie ufunduję Waszego leczenia
Ten użytkownik uzupełnił już profil także patrzcie i podziwiajcie zanim naślę na was kilku 6-latków spod mojego bloku
POZDRO DLA ZIOMKUW Z TIBII |