Witaj w profilu Sawaka. Użytkownik Sawak nie ponosi odpowiedzialności za żadne uszczerbki zdrowotne po lekturze profilu przedstawionego niżej. Na wejściu ostrzegam, że jest on pełen głupich i nie mających żadnego sensu żartów, więc użytkownicy słabej głowy proszeni są o natychmiastowe opuszczenie profilu.
Info o użytkowniku Sawak: Imię: Sawak Wiek:Sawak Miejscowość:Sawak Numer buta: 42 Numer szkoły: 12 Numer ulubiony: 10 Numer mózgu: 0 Numer numeru: 100
Jeśli chciałbyś znaleźć się na tej liście banknot 100$ byłby najodpowiedniejszą formą przekonania mnie o zapisaniu Ciebie tutaj. Jeżeli nie posiadasz takowego lub nie chcesz przeznaczać go na mnie (co jest najzwyklejszą w świecie głupotą) możesz mnie pmnać w sprawie tej listy
Donors:
Jeszcze nikt, ale za każde obejrzenie profilu na moje konto na jsp wedruje 5fg z Twojego konta
Noobz:
- Sawak - Ty też możesz się tu znależć
Selfownagers:
- Sawak - Monkla
Idiots:
- Sawak - Ty też możesz się tu znależć
Co do trzech ostatnich list, to pm me jeżeli chcecie być na którejś z nich
Zainteresowania:
Sport: -Piłka nożna -Każdy inny sport byle nie ping pong ~~
Gry: -Guitar Hero III -Tony Hawk's Series -Pro Evo Soccer 08 -Halo 3 -Metal Gear Solid Series
- Sawakowi - za to, że chciało mu się zrobić ten profil - Sawakowi - za to, że wymyślił tyle beznadziejnych żartów - Sawakowi - bez niego nic by się nie udało - Sawakowi - to on poddał mi kilku pomysłów co do profilu
Jeśli chciałbyś, żebym Ci za coś podziękował pm me. Zasada 100$ nadal obowiązuje