Jak tak dalej pojdzie to wracam na 1.10 tam przynajmniej mialem jakies ciekawe mody...
| Obee napisał/a: |
| Lol, nie działanie patcha 1.11 to właśnie wina pirackiej wersji ;] A że złodziejstwa nie popieram to Ci nie pomogę ;p |
| pisschrist napisał/a: | ||
Ja jestesm LOL?!? To jak gram?! Myslisz, ze mam oryginal? I jakos mi patch wszedł bez problemu, a ze mam obraz plytki na dysku to nie potrzebuje crack'a proste. A co do tego złodziejstwa, no coz...pewnie ja jako jedyny z tego zacnego grona uczciwych ludzi mam na dysku mp3, filmy, pirackie gry. Wy jestescie czysci jak łza. Może zanim nastepnym razem nazwiesz kogos zlodziejem popatrz na swoj dysk uczciwy czlowieku.Mam uwierzyc w to, ze kazdy z was ma oryginalny system?!? Bez jaj panowie... Ja z piratem nie pcham sie na BN, bo roumiem, ze przezemnie ktos kto zaplacil nie mala kase za ta gre moze sobie nie pograc, ale jak ktos to robi to mnie to konkretnie wali.Zyjemy w kraju absurdu i widze, ze ten absurd dotyczy kazdej dziedziny...nawet Diablo heheh Żałosne... Sorry za troche offtopic, ale wqrwia mnie takie podejscie do sprawy... |
| asero napisał/a: |
| Można się czepiać że troche nie na temat ale to też zmiana [ Dodano: 2005-08-16, 20:17 ] i czy pada 1 pochodnia czy tyle ile graczy? |
| Janne napisał/a: |
| Co to za sztandary ? to cos powoduje ? |
| Melćma napisał/a: |
| Zmniejsza strate expa gdy giniesz na hellu/koszu ~~. |