| Zigar napisał/a: |
| .A tak wogółe dłógo to pisałeś |
| jacalec napisał/a: | ||
5-10 minut~~, pogadam z mibackiem to chyba wprowadzimy to jako standart strategi za nieprzestrzeganie beda warny ;p |
| MiBac napisał/a: | ||||
Jacuś ja z toba o tym gadałem ?? chybe jeszcze nie ^^ |
| szybko sorry za błąd!!! |
| sory za błedy |
| to se to szypko wymyśliłeś i napisałeś |
| Night_soul napisał/a: |
| Jacusiu rzeknij mi czemu ma mnie obchodzić jak TWOIM zdaniem powinna wygladac strategia.
IMHO strategia powinna byc poprostu dobra i nie porozpieprzana (sorry), tzn. mieć ładna forma i oprawa. Jeśli strategia jest ładna i dobra to IMHO nie musi wygladac tak jak ty ją opisałeś [ Dodano: 2006-05-24, 17:41 ] Wybacz Jacusiu lecz troszkę się zdenerwowałem [ Dodano: 2006-05-25, 12:24 ] wkoncu przecztałem posty innych ludzi..... ale wy jestescie poje*ani. To jest mały helpfaq dla ludzi piszacych strategie. A nie biblia jak każda powinna wygladac. Nie zamierzam pisac strategi w ramach z góry narzuconych zasad. A was użytkowników po prostu mam w d*pie ze chceice zebym dostał bana/warna za strategie, nie zależy mi wogóle na was. |
| Celdrick napisał/a: |
| Za obraze innych userów powinieneś dostać warna |
| ty człowieku z brakiem poczucia humoru (Night_soul) ja to o dawanie warmów i przestżeganiu tej instrukcji dla beki napisałem a ty odrazu tu bluzgasz i wogóle |
| adagernpall napisał/a: |
| W temacie nawet pisze co powinna, a nie co musi zawierać każda strategia. |
| Night_soul napisał/a: |
| kontrowersyjny temat warnów |
| jacalec napisał/a: |
| i podkreslam jeszcze raz z tym warnowaniem mialem na mysli takie takty ktore sa napisane na 10-20 linijek i nie maja sobie zawarte ani ¼ z tego poradnika |
Tylko w temacie Caps chyba niepotrzebnie dany | Wizzard napisał/a: |
| Ja jestem przeciwny karaniu warnami za złe strategie Pioteru ma racje można dać na forum wzór jak powinna wyglądać dobra strategia. |
| Pioteru napisał/a: |
| tekst Jacalca i lekko go uzupełniłem |
| Cytat: |
| poradnik dla oceniających sam pisałem |
| 12 kwietnia Night_soul rozpoczął całkiem niezły temat porządkowania strategii |
| Wizzard napisał/a: |
| Ja jestem przeciwny karaniu warnami za złe strategie Pioteru ma racje można dać na forum wzór jak powinna wyglądać dobra strategia. |
| czy sądzisz że ktoś pisząc strategię "bedzie sie patrzal jak Ty mu każesz pisac" ? |
| Post skasowany - kto czytał ten wie co tu było, kto nie czytał nie musi wiedzieć.
Pozdrowienia |
| potwierdza się stara zasada że nie należy pomagać innym kiedy o to wyraźnie nie proszą |
| Cytat: |
| wiem mniej więcej co ma w niej być. |