..:: Forum Imperium Diablo ::..

Potwory, Bossowie - Pytanie o Andy Bug

Enigma - 2007-11-08, 20:07
: Temat postu: Pytanie o Andy Bug
Podobno istnieje (istniał) bug polegający na tym że za każdym razem gdy zabijamy andy na dowolnym poziomie rzuca drop questowy. Czy to rzeczywiście działało, i czy działa w 1.11b?
krulik - 2007-11-08, 20:18
:
Szczerze w to wątpię, czasem zdarza się, że andy dropnie mi sam 'brylant bez skazy' :)
Krystex666 - 2007-11-09, 07:24
:
istnieje cos podobnego
podobno gdy zabijemy andy pierwszy raz i szybko wyjdziemy i pogadamy z dowolnym npc, to ona rzuca nam lepszy drop gdy bedziemy ja zabijac kolejne razy, jednak w to wątpie :F

POZDRO
KrykieT - 2007-11-09, 10:34
:
Da się to zrobić i to dość łatwo, musisz mieć po prostu postać która ma do wykonania andy q, robisz nią grę, wchodzisz drugą postacią i wychodzisz tą z questem i masz quest drop ile razy chcesz, to samo możesz robić z innymi bosami
Enigma - 2007-11-11, 13:55
:
KrykieT napisał/a:
Da się to zrobić i to dość łatwo, musisz mieć po prostu postać która ma do wykonania andy q, robisz nią grę, wchodzisz drugą postacią i wychodzisz tą z questem i masz quest drop ile razy chcesz, to samo możesz robić z innymi bosami

Nie. to zupiełnie nie o to chodzi

Krystex666 napisał/a:
istnieje cos podobnego
podobno gdy zabijemy andy pierwszy raz i szybko wyjdziemy i pogadamy z dowolnym npc, to ona rzuca nam lepszy drop gdy bedziemy ja zabijac kolejne razy, jednak w to wątpie :F

POZDRO

Tak, chodzi własnie o to, ale wciąz nie ma odpowiedzi czy tak jest czy nie
Score - 2007-11-20, 13:21
:
Jeśli po pierwszym zabiciu Andariel od razu pogada się z Warrivem (tylko z nim) i wyjdzie z gry, Andi będzie zabugowana dla naszej postaci i od tego momentu zawsze będzie upuszczać quest drop (normalnie dostępny tylko przy 1 killu).
wiemar - Wczoraj 10:42
:
no ale czy ten drop quest jest dobry? co wam wypadlo dobrego? bo jak ja robie komus taxi to nic nie leci ciekawego
Score - Wczoraj 11:40
:
Nie wiem dokładnie o ile procent zwiększa się szansa na dobry drop, jednak wiem, że nawet z 0%MF może posypać się nam ładna ilość magicznych itemów (a w tym być może rare/set/uniq).