, ale chyba musze
| KoDi napisał/a: |
| Cytat:
[GENERAL] ActivePlugin=1 ActiveLogFile=0 DllToLoad= DllToLoad2= ActiveCommands=1 ActiveCheckMemory=1 [LANGUAGE] ;ENG|ESP|DEU|FRA|POR|ITA|JPN|KOR|SIN|CHI|POL|RUS ActiveChangeLanguage=1 SelectedLanguage=Pol [SAVEPATH] ActiveSavePathChange=0 SavePath=save\PlugY Only\ [MAIN SCREEN] ActiveVersionTextChange=1 VersionText=v 1.11 ColorOfVersionText=0 ActivePrintPlugYVersion=1 ColorOfPlugYVersion=4 [STASH] ActiveBigStash=0 ActiveMultiPageStash=0 NbPagesPerIndex=10 NbPagesPerIndex2=100 MaxPersonnalPages=0 ActiveSharedStash=1 SeparateHardcoreStash=1 displaySharedSetItemNameInGreen=1 MaxSharedPages=0 ActiveSharedGold=1 [STATS POINTS] ActiveStatsUnassignment=0 KeyUsed=18 ActiveShiftClickLimit=1 LimitValueToShiftClick=5 [STAT ON LEVEL UP] ActiveStatPerLevelUp=1 StatPerLevelUp=5 [SKILLS POINTS] ActiveSkillsUnassignment=0 [SKILL ON LEVEL UP] ActiveSkillPerLevelUp=1 SkillPerLevelUp=1 [WORLD EVENT] ActiveWorldEvent=1 ShowCounterInAllDifficulty=0 ItemsToSell=key MonsterID=333 OwnSOJSoldChargeFor=10 InititalSOJSoldMin=1 InititalSOJSoldMax=200 TriggerAtEachSOJSoldMin=75 TriggerAtEachSOJSoldMax=125 ActiveAutoSell=1 TimeBeforeAutoSellMin=0 TimeBeforeAutoSellMax=1200 [UBER QUEST] ActiveUberQuest=1 [INTERFACE] ActiveNewStatsInterface=0 SelectMainPageOnOpenning=1 [EXTRA] ActiveLaunchAnyNumberOfLOD=1 AlwaysRegenMapInSP=0 NBPlayersByDefault=0 ActiveDisplayItemLevel=1 AlwaysDisplayLifeAndManaValues=0 EnabledTXTFilesWhenMSExcelOpenIt=1 |
| yoger napisał/a: |
| ja mam tylko pytanie gdzie mozna sciagnac organy/klucze i czym je wrzucic na postac? bo troche nie chce mi sie latac ciagle po klucze |
| miki2387 napisał/a: |
| Tylko ze w tym configu co ja mam to zeby dc wywolac trzeba sprzedawac klucze do otwierania skrzynek zeby sie nie bawic w edytorach w wrzucanie soji |
| d2team napisał/a: |
| a tak przy okazji, to gdzie jest plik "plugy.cfg"?? Umnie go raczej nie ma |
| matrix napisał/a: |
| gdzie znajduje sie ta "wspólna skrytka" ?? bo nie wiem jak ja znalesc, wiem ze Plugy juz mi gzialaja bo 2 razy znalazlem DC
edit: aha i jeszcze jedno, czy mozna kupywac klucze (te zniszczenia nienawisci i terroru ofc ) u npców |
| kalaxe napisał/a: |
| ej jak to zainsatlować ? bo jak zrobiłem najpierw tak jak w readme, później tak jak tutaj jest i albo mi sie pojawia cośtam library checked failed, albo sie nie odpala.......z góry dzięki |
| ukiii napisał/a: |
| Jeszcze jdeno pytanko... Czy upgrady, które są dostępne tylko na BN Ladder są możliwe w tym plug'u ? |
. Wie ktoś może co jest nie tak? Robiłem wszystko dokładnie tak jak jest napisane na forum. | Isildur napisał/a: |
| Otóz niby wszystko ładnie działa, bo jest napisane o tych kamieniach jordana sprzedanych kupcom, ale nie ma nieskończonej skrytki |
| kalaxe napisał/a: |
| ej jak to zainsatlować ? bo jak zrobiłem najpierw tak jak w readme, później tak jak tutaj jest i albo mi sie pojawia cośtam library checked failed, albo sie nie odpala.......z góry dzięki |
| gurral1988 napisał/a: |
| u mnie nie da rady stransmutowac ani kluczy ani organow w 5 akcie na hellu. moze dlatego ze wrzucilem je tym programem udie too bo w grze w ogole nie wypadaja. co mam zrobic?
[ Dodano: 2006-06-28, 20:46 ] jak sciagnalem ten plik plugy i go rozpakowalem tam jest jeszcze jedno archiwum winrara. w nim sa dwa pliki: Plugy_install i Plugy_uniinstall. czy je tez trzeba przeniesc do folderu z gra? jezeli zainstaluje ten mod to wyskakuje blad: load library memory checked failed. a jezeli odinstaluje tego moda to gra sie wlacza. mam ta nieskonczona skrzynke. pokazuje ze soje zostaly sprzedane ale nic wiecej co z tym trzeba zrobic?? |
| Yewhral napisał/a: |
| A oze mi ktos pokazac fragment kodu jka ustawic zeby zamiast SOJ-i/ow sprzedawac klucze?
(gdzie mam znalesc w tym modzie klucze znisczenia i te inne) Jak dziala ta wspolna skrytka bo wchodze w nia jedna postacia wkladam cokolwiek wychodze wchodze inna postacia a we wspolnej nie ma nic... plz odpowiedzcie w miare szybko... |
| gurral1988 napisał/a: |
| jest tak: skopiowalem te 2 pliki install i uniinstall do folderu z gra. jezeli nie rusze tego pliku install i nie zapyta sie czy tam zainstalowac patha to gra chodzi bez problemu mam ta skrzynke i jest dobrze. jezeli to zrobie to wyskakuje blad ze load library memory checked failed kiedy chce uruchomic gre. wszystkie pliki z tego pliku plugy przenioslem do folderu z gra. tez tego nie rozumiem |
| Gdzie mam zanlesc te klucze zniszczenia,itp zeby sobie tworzyc tristram
Dajcie ten fragment kodu zeby mozna bylo zamiast SoJ sprzedawac klucze |
przeczytaj uwaznie to forum
| a to ma znaczenie czy ja te klucze znajde czy wrzuce z pomoca jakiegos programu? |
| Cytat: |
| i mozecie podac link do udie too bo ja znalazlem tylko do patcha 1.10
|
| PunisherLDZ napisał/a: |
| 2. DC to jest kwestia farta bo tak naprawde wywołuje się przypadkowo |
| Nowy zestaw plugy-nów który działa na 1.11b. |
| Laizerk napisał/a: |
| chce to usunac recznie bo uninstall nie dziala
zostaje tylko plik d2gfx.dll i wyskakuje Błąd przy usuwaiu pliku Nie można usunąć D2gfx: Odmowa Dostępu. Sprawdź, czy dysk nie jest chroniony przed zapisem lub pełny oraz czy plik nie jest aktualnie używany. Już nieraz z innymi plikami to miałem ten problem ale tym razem go nie ma i jest tylko w szukaj pomocy |
Pomoze ktoś?
nic nie wypada jednak w configu mam zrobione żeby ten quest działał. Pomoże ktoś? | endriuman napisał/a: |
| klucze lecą losowo |
| Russel napisał/a: |
| hmm... no wszystko ładnie pięknie tylko jak chce zdobyć klucze do ut, zabijam hrabine czy demonloga i kiszka nic nie wypada jednak w configu mam zrobione żeby ten quest działał. Pomoże ktoś? |
hmm... no wszystko ładnie pięknie tylko jak chce zdobyć klucze do ut, zabijam hrabine czy demonloga i kiszka nic nie wypada jednak w configu mam zrobione żeby ten quest działał. Pomoże ktoś? |
ja nie bede z nich kozystal jak juz to tylko w koniecznosci | Kod: |
|
[WORLD EVENT] ActiveWorldEvent=1 ShowCounterInAllDifficulty=0 ItemsToSell=key MonsterID=333 OwnSOJSoldChargeFor=30 InititalSOJSoldMin=1 InititalSOJSoldMax=200 TriggerAtEachSOJSoldMin=75 TriggerAtEachSOJSoldMax=125 ActiveAutoSell=1 TimeBeforeAutoSellMin=0 TimeBeforeAutoSellMax=1200 [UBER QUEST] ActiveUberQuest=1 |
| ametystowec napisał/a: |
| ja mam pytanko....jak sie otwiera po zainstalowaniu plugina portal np. do lilith? |
| endriuman napisał/a: | ||
http://diablo.phx.pl/index.php?s=ht_spis |
dc niema co jest wiec prosze czy ktos moze przeslac mi plik z zapisanym sojem z gory dzieki
| marcinzalewski napisał/a: |
| mam bardzo WAŻNE dla mnie pytanie, wypadaja mi bardzo częste ale slabe runy i chcialem odtworzyc je w kostce horadrimów runa po runie, aż do ruzy Zod, ale dowiedzialem sie że te odtwarzanie do runy zod jest tylko dla postaci rankingowych, (zapewne na battlenecie) czy w tym modzie beda one dzialal na single player?
Prosze o odpowiedz |
| alexxdogman napisał/a: |
| odtwarzanie jest na singlu bez żadnych modów - ja w ten sposób na singlu zrobiłem wszystkie runy - szukałem małych i je transmutowałem w kostce - kupa roboty, ale zrobiłem aż do ZOD (z czego jestem okrutnie zadowolony |
| mychfur napisał/a: | ||
|
| alexxdogman napisał/a: |
| ja w ten sposób na singlu zrobiłem wszystkie runy - szukałem małych i je transmutowałem w kostce - kupa roboty, ale zrobiłem aż do ZOD |
| ms-trex napisał/a: |
| wie ktos czemu w tym plugu uber tristram nie jest takie jak na bn? |
| zmija89 napisał/a: |
| mam pytanko czy mozna jakas wlaczyc opcje by mozna bylo robic upgr itemow ? tzn Ko lem perf brylant item |
Need Help | ukiii napisał/a: |
| Hehe.. Dla wszystkich którzy mają klopoty z zainstalowaniem; Napiszę dokładnie jakie pliki mają się gdzie znajdować żeby uruchomić Plugy v7.01:
Jeżeli macie D2 zainstalowane na C: to może to wyglądać w ten sposób: C:\Games\Diablo II\PlugY.dll C:\Games\Diablo II\PlugY\EmptyPage.dc6 C:\Games\Diablo II\PlugY\SharedGoldBtns.dc6 C:\Games\Diablo II\PlugY\StashBtns.dc6 C:\Games\Diablo II\PlugY\TradeStash.dc6 C:\Games\Diablo II\PlugY\StatsBackground.dc6 C:\Games\Diablo II\PlugY\UnassignSkillsBtns.dc6 C:\Games\Diablo II\PlugY\UnassignStatsBtns.dc6 C:\Games\Diablo II\PlugY\statsinterface.txt Następnie również w folderze Diablo utworzyć sobie oddzielnie folder, np MOD PLUGY, i wkleić tam następujące pliki: PlugY.ini PlugY.exe I z tego wlasnie folderu odpalić PLUGY.EXE i... finito... Działa |
(hell act5)
| Kod: |
|
[GENERAL] ActivePlugin=1 ActiveLogFile=0 DllToLoad= DllToLoad2= ActiveCommands=1 ActiveCheckMemory=0 [LANGUAGE] ;ENG|ESP|DEU|FRA|POR|ITA|JPN|KOR|SIN|CHI|POL|RUS ActiveChangeLanguage=0 SelectedLanguage=ENG [SAVEPATH] ActiveSavePathChange=0 SavePath=save\PlugY Only\ [MAIN SCREEN] ActiveVersionTextChange=0 VersionText=v 1.11 ColorOfVersionText=0 ActivePrintPlugYVersion=1 ColorOfPlugYVersion=4 [STASH] ActiveBigStash=1 ActiveMultiPageStash=1 NbPagesPerIndex=10 NbPagesPerIndex2=100 MaxPersonnalPages=0 ActiveSharedStash=1 SeparateHardcoreStash=1 displaySharedSetItemNameInGreen=1 MaxSharedPages=0 ActiveSharedGold=1 [STATS POINTS] ActiveStatsUnassignment=0 KeyUsed=18 ActiveShiftClickLimit=1 LimitValueToShiftClick=5 [STAT ON LEVEL UP] ActiveStatPerLevelUp=0 StatPerLevelUp=5 [SKILLS POINTS] ActiveSkillsUnassignment=0 [SKILL ON LEVEL UP] ActiveSkillPerLevelUp=0 SkillPerLevelUp=1 [WORLD EVENT] ActiveWorldEvent=1 ShowCounterInAllDifficulty=0 ItemsToSell=key MonsterID=333 OwnSOJSoldChargeFor=100 InititalSOJSoldMin=200 InititalSOJSoldMax=3000 TriggerAtEachSOJSoldMin=75 TriggerAtEachSOJSoldMax=125 ActiveAutoSell=1 TimeBeforeAutoSellMin=0 TimeBeforeAutoSellMax=1200 [UBER QUEST] ActiveUberQuest=1 [INTERFACE] ActiveNewStatsInterface=1 SelectMainPageOnOpenning=1 [EXTRA] ActiveLaunchAnyNumberOfLOD=1 AlwaysRegenMapInSP=0 NBPlayersByDefault=0 ActiveDisplayItemLevel=0 AlwaysDisplayLifeAndManaValues=0 EnabledTXTFilesWhenMSExcelOpenIt=1 ActiveDisplayBaseStatsValue=1 ActiveLadderRunewords=1 |
| [WORLD EVENT]
ActiveWorldEvent=1 |
| Pawcio napisał/a: |
| A ja nie mogę grać. Mam przegrywanego i win 98. Instaluję D2. Potem LoD. Zmieniam instal. na pełną. Wchodzę na płytę (PPM otwórz). Kopiuję pliki *.mpq i wklejam tam gdzie zainstalowałem D2 te pliki których tam nie ma. I co teraz?? Czy mogę zainst. D2 loadera 1.10?? Bo zawsze robię tak: instal. D2 loader 1.10 i pliki z patcha. Potem w OBN wczytuję 100%. Sam mi instaluje 1.11b. Ja wklejam tylko patcha.Potem wypakowuję Plugy w folderze z grą. rozpakowuję ten drugi plik. tworzę nowy folder, tam wrzucam Plugy.exe i ini. Biorę żeby instalował na tym pliku d2gfx.dll pisze, że zainstalował. potem chcę włączyć Plugy i mi pisze że chyba nie może gry załadować. i kicha. normalnie przez loadera mi wchodzi. co mam robić?? nie instalować loadera?? proszę, niech ktoś mi napisze co zrobić po zains. D2:LoD. moje gg to: 5424662. piszcie nawet jak będę niedostępny. i jeszcze. słyszałem, że trzeba chyba zamienić D2 patch.mpq. gdzie on jest bo nie mogę znaleźć. albo może ktoś opisze, kto ma 98, co zrobił po zainstalowaniu D2:LoD. będę wdzięczny |
| exe_cut_or napisał/a: |
| DC działa. Tylko klucz mi nie wypadaja z Hrabiny(może powodem jet to że on wypada z prawdopodobieństwem 1/34? |
| miki2387 napisał/a: | ||
| Ja juz rozpracowalem tego moda ;]
najpierw wypakowujesz to do katologu z diablo potem wypakowujesz manual_instaler kopiujesz plik d2gfx.dll uruchamiasz PlugY_instal naciskasz tak teraz uruchamiasz plik plugy.cfg (chyba w kazdym razie chodzi o config) kasujesz wszystko z tego pliku i wklejasz to: (bez quote ofc ;])
|
| Tzeenth napisał/a: |
| Witam, jestem nowy na tym forum, więc należy się przedstawić [EXTRA] ActiveLaunchAnyNumberOfLOD=1 AlwaysRegenMapInSP=0 NBPlayersByDefault=0 ActiveDisplayItemLevel=1 AlwaysDisplayLifeAndManaValues=0 EnabledTXTFilesWhenMSExcelOpenIt=1 ActiveLadderRunewords=1 |
| [WORLD EVENT]
ActiveWorldEvent=1 ShowCounterInAllDifficulty=0 ItemsToSell=key MonsterID=333 OwnSOJSoldChargeFor=10 InititalSOJSoldMin=1 InititalSOJSoldMax=200 TriggerAtEachSOJSoldMin=75 TriggerAtEachSOJSoldMax=125 ActiveAutoSell=1 TimeBeforeAutoSellMin=0 TimeBeforeAutoSellMax=1200 |
znaczy gra, ktora nie ma moda i jest jako serwer...
| Xcon napisał/a: |
| Panowie ja mam inny problem bo nie wiem jak zainstalować mod 1.11b lol. Po prostu jak chce zainstalowac mod na swiezym diablo lod to mi wyskakuje problem żę nie rozpoznaje wersji diablo. |
| Xcon napisał/a: |
| Panowie.
Instaluje ten Mod i wszystko jest okay wchodze do gry i ładnie pisze na dole Plugy 7.01 i mysle że zaraz bede na pluginach grał i włanczam Jeden gracz wybieram postać i słychać dzięk i mi sie gra zawiesza i wyskakuje Error. Taki error. [url=http://img129.images...da7.png]Obrazek[/URL] Wie ktokolwiej co to jest i jak to obejśc?? |
| witam czy dałby ktoś namiary na Organy w pliku do hero editora?
plzz |
---------------------------------------------->
--------- Starting Diablo II Plugin ---------->
---------------------------------------------->
--------- Starting Diablo II Plugin ---------->
| jest napisane " Hey guys ... we got a big error here " |
| zna ktos przyczyne takiej sytuacji??
insaluje jak nalezy uruchamiam widze jak czyta plyte i...koniec niestety.plugy tworzy taki oto plik: ---------------------------------------------->
A Plugin by Yohann version 7.01 --------- Starting Diablo II Plugin ---------->
* PlugY is called from D2gfx.dll ***** Load D2 Libraries ***** SmackW32.dll loaded successfully at: 01E10000 D2Common.dll loaded successfully at: 6FD50000 ijl11.dll loaded successfully at: 60000000 D2Gdi.dll loaded successfully at: 6F870000 D2Win.dll loaded successfully at: 6F8E0000 D2sound.dll loaded successfully at: 6F9B0000 D2Launch.dll loaded successfully at: 6FA40000 D2gfx.dll loaded successfully at: 6FA80000 D2Game.dll loaded successfully at: 02060000 D2Client.dll loaded successfully at: 6FAB0000 D2Net.dll loaded successfully at: 02020000 D2Lang.dll loaded successfully at: 003E0000 D2CMP.dll loaded successfully at: 6FE10000 Bnclient.dll loaded successfully at: 6FF20000 Fog.dll loaded successfully at: 6FF50000 Storm.dll loaded successfully at: 6FBF0000 ***** Get dll versions ***** version of D2Common.dll 1.11b version of D2Gdi.dll 1.11b version of D2Win.dll 1.11b version of D2Launch.dll 1.11b version of D2gfx.dll 1.11b version of D2Client.dll 1.11b version of D2Net.dll 1.11b version of D2Lang.dll 1.11b version of D2Game.dll 1.11b version of Fog.dll 1.11b version of Storm.dll 1.11b Bad index fct 11269 for 6FD50000 Bad index fct 11270 for 6FD50000 ***** PARAMETERS ***** Parameters file is opened. Reading parameters. USER: active_plugin = 1 USER: active_logFile = 0 USER: active_Commands = 1 USER: active_CheckMemory = 1 DLL: active_othersFeatures = 0 USER: dllFilenames = | USER: active_ChangeLanguage = 1 USER: active_ChangeLanguage = 0 (because bad language string : POL ) DLL: active_LanguageManagement = 0 USER: active_changingSavePath = 0 USER: active_VersionTextChange = 1 USER: versionText = v 1.11 USER: modVersionColor = 0 USER: active_PrintPlugYVersion = 1 USER: colorOfPlugYVersion = 4 USER: active_bigStash = 0 USER: active_multiPageStash = 0 USER: active_StatsPoints = 0 USER: active_StatsShiftClickLimit = 1 USER: limitValueToShiftClick = 5 USER: active_StatPerLevelUpChange = 1 USER: statPerLevelUp = 5 USER: active_SkillsPoints = 0 USER: active_SkillPerLevelUpChange= 1 USER: skillPerLevelUp = 1 USER: active_WorldEvent = 1 USER: showSOJSoldCounterInAllDiff = 0 USER: itemsToSell = key USER: worldEventmonsterID = 333 USER: valueOfOwnSOJSold = 10 USER: valueInitSOJSoldMin = 1 USER: valueInitSOJSoldDelta = 200 USER: triggerAtSolJSoldMin = 75 USER: triggerAtSolJSoldDelta = 51 USER: active_AutomaticSell = 1 USER: timeBeforeAutoSellMin = 0 USER: timeBeforeAutoSellDelta = 1200001 USER: active_UberQuest = 1 USER: active_newInterfaces = 0 USER: active_alwaysRegenMapInSP = 0 USER: nbPlayersCommandByDefault = 0 USER: active_DisplayItemLevel = 1 USER: active_AlwaysDisplayLifeMana= 0 USER: active_RunLODs = 1 USER: active_EnabledTXTFilesWithMSExcel= 1 DLL: active_DisplayBaseStatsValue= 0 USER: active_LadderRunewords = 1 Reading parameters end. ***** Custom libraries ***** Load custom libraries : Failed to load library : ponownie prosze o pomoc. |
| Margola napisał/a: |
| Może to faktycznie wina pirackiej wersji bo robie wszystko według kolejności a nie mam innych modów oprucz tego pluga. |
| Czerwin_PL napisał/a: |
|
PS: Jakiego MapHacka używać na singlu 1.11 + Pluggy ,bo mi najnowszy Sting nie chce zauplodowac? |
jak chce rozpakowac ten plik do katalogu z diablo to pisze "Plik PlugY jest chronony haslem" i miejsce do wpisania wie ktos jakie to haslo??
| http://diablo.phx.pl/forum/download.php?id=55 |
użyj za pomocą
wybierasz WINrar//WINzip | Czerwin_PL napisał/a: |
| Wspólną skrzynkę trzeba włączyć w skrypcie ;] |
| vondzidek napisał/a: |
| A i jeszcze takie pytanko jak ten plugy działa na Lord of Destruction??? Bo narazie próbuje na zwykłym Diablo 2 a zastanawiam się czy na dodatku też jest możliwe?? |
| vondzidek napisał/a: |
| No szczerze to nie mam pojęcia gdzie znajduje się przycisk do uruchomienia wspólnej skrzynki więc napiszcie proszę jak możecie. |
| Błąd "Load Library Memory Check Failed" można naprawić, podmieniając zmieniony d2gfx.dll oryginalnym. U mnie przynajmniej to działa |
| Honda14 napisał/a: |
| 3. kim na Sp bm dał na pewno rade w UT |
| . takie offtopowe może pyt ale gdzie dropic na sp seta talt jak mam już rzge helm i pas...
|
| estem uparty i chcem uber przejś czarką |
| a kto to smiter? i jaka taktyka na niego... |
| 4. takie offtopowe może pyt ale gdzie dropic na sp seta talt jak mam już rzge helm i pas... |
| a smiterem nie bedzie pal ktory bije z zapał+fanatyzm ? |
| pisze ze diablo kroczy po ziemi... |
tutaj
| Noob_Killer napisał/a: |
| (jak każdy inny) |
|
Can't Open d2.gfx.dll in read/write mode PlugY.dll and D2gfx.dll must be in same directory If Diablo II ist running you can't install PlugY,the Sirvival Kit. Quit Diablo and try again. |
| Nac napisał/a: |
| Żeby zainstalować plugy musicie miec wersje 1.11b |
| kyku napisał/a: |
| Może mi ktoś powiedzieć (...) |
| psychovlad napisał/a: |
| 1. Najpierw ściągnąć i wypakować do głównego folderu gry wszystko z plugy 7.01
2. ściągnąć instaler plugy 8.00 i zainstalować go nie w folderze domyślnym podanym przy instalacji (czyli jakiś /diablo2/modplugy) tylko bezpośrednio do folderu diablo2. 3. uruchomić z pliku plugy w katalogu diablo2 Mi dopiero wtedy zadziałało, nie wiem dlaczego. |
| Orrin napisał/a: |
| wie ktos jak wywolac DC na 8.00? bo sprzedaje klucze jak kiedys i nic sie nie dzieje??? |
| Orrin napisał/a: |
| stary w pluginie 7.01 zeby wywolac dc to sie sprzedawalo klucze... zwykle do otwierania skrzynek.... |
| miki2387 napisał/a: |
| Slowa z cbn mi nie wyszly ;/ a zeby wywolac dc musisz sprzedawac klucze ;] |
| co niezmienia faktu ze mialem racje |
| kyku napisał/a: |
| Czyli nikt nie wie czy da rade włączyć w plugy 8.0 tak by ciągle móc transmutowac runy aż do ZOD ?? a nie do AMN tylko ? |
niby sobie gra ale nic nie widzi... hybrid_theory mod dziala od poczatku niezaleznie od poziomu trudnosci... wczesniej jest napisane jak go zainstalowac jak to nie da rady to napisz ja powiem jak mi sie udalo go zainstalowac bo byly z tym niezle cyrki... no ale to pozniej bo teraz niestety nie mam czasu