| jussti_86 napisał/a: |
| no chociażby to, że wracając do imperium po tygodniu remontu odkryłam, że mnie nie ma. co jest, do cholery?? przepisów nie łamałam, konto miałam tylko jedno, nie atakowałam wielokrotnie... |
| a obsadzenie rangi w tej erze, to już w ogóle śmiech na sali. wszystko co tylko jest pozajmowane przez "krewnych i znajomych" Przema, albo inne dzieciaki z jego gimnazjum. litości... ja tam wszystko rozumiem, ale weź tu żyj w świecie rządzonym przez bandę czternasto i piętnastolatków. a w dodatku próbuj czuć się bezpiecznie... |
| sorry, ale jeśli tak dalej pójdzie, zaczniecie tracić graczy. i to dość sporo, bo nas, którym nie leży obecne Imperium, jest wielu. i jeśli ma się dziać to, co dzieje się obecnie, wolimy zrezygnować... |
| Cytat: |
| ludzie, dajcie spokój |
| a obsadzenie rangi w tej erze, to już w ogóle śmiech na sali |
| poza tym, ta gra się nie rozwija. nie ma co robić |
| żegnam, póki co... |
|
poza tym, ta gra się nie rozwija. nie ma co robić. przygody? tylko labirynt i ze dwie w górach mi się udało znaleźć jak do tej pory. znaczy teraz i jak grałam w poprzedniej erze. a że ludzie ci zaczną uciekać, to więcej niż pewne. potrzebują tylko przewodnika, który poprowadzi ich do podobnie działającej krainy, tylko znacznie bardziej rozbudowanej... |
| a obsadzenie rangi w tej erze, to już w ogóle śmiech na sali. wszystko co tylko jest pozajmowane przez "krewnych i znajomych" Przema, albo inne dzieciaki z jego gimnazjum. litości... ja tam wszystko rozumiem, ale weź tu żyj w świecie rządzonym przez bandę czternasto i piętnastolatków. a w dodatku próbuj czuć się bezpiecznie... |
| sorry, ale jeśli tak dalej pójdzie, zaczniecie tracić graczy. i to dość sporo, bo nas, którym nie leży obecne Imperium, jest wielu. i jeśli ma się dziać to, co dzieje się obecnie, wolimy zrezygnować... |
| miśku malinowy |
| ... i nagle nie ma. bez powodu właściwie. straciłam kilkanaście tysięcy, dom, dwa chowańce i parę poziomów. poza tym, co to ma być? ludzie dostają bany i żadnego uzasadnienia od was. władcy się znaleźli... |
| graczom nic nie wolno właściwie, nawet imion się czepiacie, tez zresztą nie wszystkich, bo jakoś rano dzisiaj jeszcze było od cholery i kilku "lordów" i "sirów", czego też ponoć nie wolno. |
| potrzebują tylko przewodnika, który poprowadzi ich do podobnie działającej krainy, tylko znacznie bardziej rozbudowanej... |
| a w grze pewnie za chwilkę dostanę bana za to, że ośmielam się na forum wystąpić przeciwko jakiemuś władcy za dychę |
| żegnam |
| a zmiany i nowości? gdzie, pytam ja ciebie... bo co? bo dwie rasy i trzy profesje? jaja sobie robisz z graczy, że to tak po imieniu nazwę. |
| Przemo napisał/a: |
| W trzech ostatnich naborach zostali wybrani nowi mało znani gracze. |
| Przemo napisał/a: |
| ale nie będę też na ten temat dyskutował, bo to nie ma sensu. W Twoich wypowiedziach widać jedynie frustrację i gniew. |
| Większość rang na początku nowej ery pozostała ze starej |
| przybywają nowi gracze, większość jest zadowolonych z nowej ery i ze zmian w niej zachodzących |
| Twój post wygląda mi na płacz osoby zbanowanej. |
| "Czepiamy" się imion, bo taki jest regulamin, jasno jest w nim określone jakie wymagania powinno spełniać imię gracza |
| To, że dziś rano widziałaś nieprawidłowe imiona oznacza tyle, że nikt z władzy ich jeszcze nie zauważył |
| 1. Odpowiedziałem na gg każdemu kto do mnie napisał. |
| - automatyczne czyszczenie gry z nieaktywnych kont |
| - nowa nazwa miasta
- optymalizacja kodu gry - i wiele innych pomniejszych zmian |
| nie daje rang przypadkowym osobom |
| Ty decydujesz o tym czy spotkają Cię w niej jakieś przygody |
| Jeśli chcesz rozmawiać o wieku, to sie najpierw zainteresuj ile my mamy lat |
| Jak stwierdził Przemo większość z nas ma powyżej 15 lat... a trochę jest jeszcze starszych... |
| A obsadzenie rang takie a nie inne, bo najwidoczniej my sie najlepiej nadajemy do takiej pracy |
| Bez komentarza... |
| zbanowane konta przy próbie logowania mają komunikat z numerem gg Przema |
| nie jesteśmy w stanie do każdego zbanowanego pisać wiadomości na gg czy maila |
| gra jest tylko dodatkiem do życia, a nie całym naszym życiem |
| szybko się zrobi, za przeproszeniem, burdel którego nawet 10 władców nie opanuje |
| Wiadomo że jak ma bana to wszystkiego się czepi żeby tylko sie doczepić |
| BishoYo napisał/a: | ||
Zeczywiscie, decydujesz czy przezyc przygode i kliknac w ten link czy jednak moze troche szalenstwa i ten link. No stary tu raczej nie ma mozliwosci np: pojscia na lody, gdzie nie zaplacisz i zwiejesz chowajac sie w kanalach i bedziesz sie cwiczyl na zlodzieja, ktory kradnie dachowki z domow i sprzedaje na lewo, dzieki temu poznajac zlodzieji cegiel z kominow i majac z nimi uklady i pomoc w zabijaniu szczurow w kanalach, w ktorych wladze sprawuje krol szczurow |
| BishoYo napisał/a: |
| Po pierwsze Panowie Wladcy odzywacie sie do kobiety. Nie wazne jak ona sie zachowuje (...) |
Trzeba bylo dac szanse kazdemu, a pewnie nie utrzymali by sie na swoich stolkach. |
Oni zapewne nie widzieli ery pierwszej, a jezeli widzieli to dlatego dopiero teraz sie rejestruja bo nie bylo warto. |
Napisala ze zostala zbanowana. Prubowala sie wlasnie dowiedziec z jakiej racji. Mozliwe, ze nie odpowiadales na jej wiadomosci co ja zaczelo wkurzac. Wiem, ze Wladca nigdy nie placze, ale takie zachowanie placzu nie oznacza. |
Ograniczacie przez to swobode graczy. Rozumiem to, ze chcecie utrzymac klimat fantasy i np 'krasnolud' nie moze miec imienia 'Przemek" no ale w tej grze nie ma takich rzeczy. Skoro jestem w grze czlowiekiem to dlaczego nie moge sie nazwac jak chce. |
To napewno nie jest dla was plusem. Gracze musza sie na stronie logowac multum razy zeby zaistniec w grze, a wielcy Ksiazeta graja w tenisa na plazy?! |
Moge sie zalozyc o status Wladcy w grze, ze nie odpowiedziales kazdemu. |
To mial byc zart? Po tym jak pojechales ta dziewczyne, ze placze jak zbanowana piszesz o czyms takim, a to mogl byc przeciez powod, moze to byla pomylka. |
Powciskales troche zeby zwiekszyc liste bo np taka optymalizacja to chyba podstawa. |
| Robanik napisał/a: |
| gralem przez cala 1 ere i moj nick byl gut ale dla niego juz nie |
| dostalem bana bo p*eb mial idiotycznego focha i wje*al mi -99000 golda zal |
| gralem przez cala 1 ere i moj nick byl gut ale dla niego juz nie |
| dostalem bana bo p*eb mial idiotycznego focha i wje*al mi -99000 golda zal
|