| Yareeek napisał/a: |
| Witam, ¶ci±gn±łem tego moda zainstalowałem wszystko działa, ale przy zmianie skilla jak się naci¶nie na okienko wyskakuje bł±d. Proszę o pomoc |
| MacRisto napisał/a: |
| Moda wgrałem niestety nie działa. Klikajac na LaunchMod.vbs wyswietla się bł±d aby reinstalował diablo. Klikaj±c na PlugY wł±cza się gra, nawet menu jest zmienione ale do gry wła¶ciwej nie chce wej¶ć - wy¶wietla się kolejny bł±d.
Jak to naprawić?? Chciałbym sobie pograć na tym modzie bo się fajnie zapowiada... |
.Napisze co zrobilem:sciagnelem patcha i wkleilem zpakowany plik do diablo i tam go rozpakowalem.wszedlem do folderu FOREVER Mod Pliki/FOREVER Mod/i wcisnelem Plugy Mod wzielem stworz postac i sie zacielo trzeba exc nacisnac bo nie wejdzie
a instr | norek11 napisał/a: |
| Edit: k.... dalej mi sie zacina przy weejsciu na postac (tworze nowa) |
| Yareeek napisał/a: |
| Witam, ¶ci±gn±łem tego moda zainstalowałem wszystko działa, ale przy zmianie skilla jak się naci¶nie na okienko wyskakuje bł±d. Proszę o pomoc |
ZIOMUSSS ratuj plz | Ziomu¶¶¶¶ napisał/a: |
| http://serwispl.ovh.org/forever/loader 1.10.exe |
(w karzdym badz razie kumpel mi tak powiedzial)
| Kod: |
| -direct -mod d2mod |
| Kalbaross napisał/a: |
| żeby pograć na Otwartym BN z kumplami czy co¶, je¶li nie Otwarty BN, to jak inaczej (nie mówię tu o sieci) !? |
szukaj, miły panie | Cytat: |
|
Start >>> Uruchom >>> regedit i w kluczu: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows Script Host\Settings W oknie po prawym kliknij prawym >>> Nowy >>> Warto¶ć DWORD >>> jako nazwę wpisz Enabled. Podwójny klik na nowo utworzony Enabled i wpisz liczbę 1. |
| BishoYo napisał/a: |
| gnulinuxuser, wez wszystko z folderu z modem przenies do folderu z gra zastepujac dll'e i inne w stylu patch.mpq (zrob kopie plikow wczesniej) a potem odpal tak jak napisales czyli -direct itd |
| BishoYo napisał/a: |
| Sorka ale nie moglem sie powstrzymac od zapostowania |
otorz niedziala a klucze sie nie dropia Ziomu¶¶¶¶ jesli nie masz nic przeciwko to bym tu wrzucil poprawione conieco | Kod: |
| [SKILL ON LEVEL UP]
ActiveSkillPerLevelUp=0 - tu zmieniamy 0 na 1, czyli uruchamiamy ta opcje :D SkillPerLevelUp=4 - i tu ustawiamy ile chcemy dostawać pkt skilli |
| forest napisał/a: |
ze niby uber tristram dziala otorz niedziala a klucze sie nie dropia |
Warto¶ć Ci±gu
| Kod: |
|
D:\Gry\Diablo II\ |
):)
| darnovc napisał/a: |
| Mam problem z tym modem . Gdy wlaczam gre ide do akary naciskam handel i ... boom "unhandled exception access violation "c0000005"" czy jakos tak .
Co robic? |
z krwawej orlicy wypadl mi szczekowy kap i 6 kołczanow strzal
):)
- Usuń ten folder i będziesz miał klasyczny wizerunek przedmiotów | Cytat: |
| Po 1 chcialbym Ziomusiowi pogratulowac jak i podziekowac za jednego z lepszych (moim zdaniem) modow : ) |
| Kathorga napisał/a: |
| 4. Poprawka na moda nie chce sie sciagnac z serwera : ( |
| 5. Jezeli juz poprawka bedzie mozliwa do sciagniecia i j± zainstaluje to czy mozna jakos prostym sposobem zmienic ilosc potworow na taka jaka teraz jest czyli 50 bo jest mega fun :] |
| 6. Przy 1 wersji moda (czyli podstawce) gra daje 5 statystyk na lvl nie jak jest w ReadMe 8 |
| 7. I glupie pytanie odnosnie socketowania w kostce. Wystarczy nacisnac transmutuj (moze byc blad w pisowni). Wiec robie tak z jakas tam tarcza czy mieczem i wychodzi 3 socket nie mniej nie wiecej. Pomyslalem ze moze to normalne przedmioty wiec moga miec tyle socked. Ale wiem ze taki korbacz ma max 5-6?(dokladnie nie pamietam) socketow, podczas gdy w kostce wychodz± tylko 3 i no more no less : ) |
| 8 Z gory pozdrawiam cala ekipe forum modmakingu i wszystkich userow |
| Cytat: |
| 9 Dziekuje za pomoc :]
|
| DiD napisał/a: |
| RecoverFromCrash.VBS and try again. |
jak przez hero editor dodam jakiej¶ postaci klucze to nie mogę ni± wł±czyć gry. Wytłumacz mi jak mam to zrobic(aleeeeeee ci **** zawracam, kurcze sam nic nie umiem zrobić | Hunhell napisał/a: |
| ak przez hero editor dodam jakiej¶ postaci klucze to nie mogę ni± wł±czyć gry. |
, i jeszcze jedno - postaci stworzonej na modzie NIE DA się zedytować ponieważ jest za duży eq(edytory tego nie uznaja i wywala bł±d przy otwieraniu, przynajmniej he(tym sprawdzałem)) | Kod: |
| http://img216.imageshack.us/img216/6466/screenshot001kg4.jpg |
... miałem nadzieję, że mi pomożesz, mam plugiego osobno w katalogu diablo (tam gdzie loader) i działa on dobrze (bez Twoich dlli)
... z rejestru próbowałem kasować wszystko o diablo i plugim i tez nic... może jednak kto¶ wie jak To rozwi±zać