..:: Forum Imperium Diablo ::..

Patch 1.11 - MapHack w patchu 1.11 ??

MooShQeen - 2005-11-17, 22:31
: Temat postu: MapHack w patchu 1.11 ??
Wspominałem sobie właśnie czasy patcha 1.10 :roll: i tak sobie pomyślałem... czy teraz gdy macie 1.11 używacie MapHacka bo za czasów 1.10 to co drugi używał :wink: jak nie lepiej. Wogóle to nie wiem czy da rade teraz używać MH. :lol:
Przyznam sie bez bicia że chciałem ostatnio go zainstalować ale jakoś nie chciał działać i nie wiem czy to przez to że zapomniałem jak sie to cholerstwo instaluje czy poprostu sie nie da... :570:
Napiszcie czy używacie MH :mrgreen: a jeśli nie używacie to jak ajecie sobie rade z BallRunami i Mefowaniem (czy jak to sie tam mówiło).

Pozdro 4 all.

PS. Dobrze być w domciu. :D
Wizzard - 2005-11-17, 22:42
:
Ja na 1.10 pierwsze co robiłem po odpaleniu d2 włączałem mh i wydaje mi się że na 1.10 nie co druga osoba używała mh a 99% graczy:614:. Ale teraz po wejściu 1.11 na początku strasznie mnie denerwował brak mh lecz po pewnym czasie się do tego przyzwyczaiłem i doszedłem do wniosku że robienie taxi tele i duelowanie się bez mh nie jest wcale o wiele trudniejsze i nie zabiera o wiele więcej czasu.
Obee - 2005-11-17, 22:43
:
Musiałeś dawno nie grać, skoro nie wiesz,ze od patcha 1.11 MH są łatwo wykrywalne i Blizzard pare tygodni po starcie patcha zbanował 30.000 kont a potem jeszcze 10.000, i od tej pory nikt MH nie używa w zasadzie? :]

MH users = noobs^
Wizzard - 2005-11-17, 22:50
:
Ja sam dostałem na początku bana za easy mapa ale w sumie dzięki temu nauczyłem się grać bez niego i sprawia mi to więcej przyjemności
MooShQeen - 2005-11-17, 23:16
:
Obee napisał/a:
Musiałeś dawno nie grać

Żebyś wiedział żę kaaaaaaaaawał czasu nie grałem.

Obee napisał/a:
MH users = noobs^

Usiłujesz mi powiedzieć że nigdy nie korzystałeś z mh ??

A wieć macie jakieś sposoby na Ballruny, Mefowanie lub robienie taxi ??
Nie chodzi mi o jakieś cheaty albo programy tylko poprostu zwykłe doświadczenie... lub np. wspułczynnik prawdopodobieństwa gdzie najpewniej znajduje się np. przejście na następny poziom itp. ??

Cytat:
lub np. wspułczynnik prawdopodobieństwa gdzie najpewniej znajduje się np. przejście na następny poziom itp. ??

Wiem że brzmi to conajmniej głupio, ale widziałem już na forum takie pomysły że wole sie upewnić. :P

PS. THXza szybką odpowiedź.
Wizzard - 2005-11-18, 06:34
:
Nie ma współczynnika prawdopodobieństwa poprostu tele robi się nieco dłużej ale to wcale nie jest jakaś diametralna różnica w porównaniu do gry z mh
zi00m - 2005-11-18, 23:30
:
baalrun? nic prostszego... wystarczy mieć 5k kasy na potiony i teleporty i voila! zabity baal :lol:
MooShQeen - 2005-11-19, 15:34
:
Lol Ziom a ja zawsze myślałem że ballrun to gra na której walisz expa. :D
$liwa - 2005-12-06, 22:28
:
Ja najczęściej chodzę w dolny prawy róg i poźniej okrążam przy murku :D często się zdarza, że szybko znajdę to czego szukam :)
Lander - 2005-12-11, 11:03
:
A ja jade na Mh od 2 miechów i jakoś bana nie mam~~ są "cfańsi" od blizza tak więc długo czekać nie trzeba było aby powstał niewykrywalny mh (w zasadzie to dwa ), wprawdze nie ma tych wszystkich "majerów" co mousepad ale to że odkrywa mape, i zaznacza który grobowiec itp jest właściwy w zupełności wystarcza.
soja - 2005-12-12, 17:50
:
Ja używałem tego gów^^ , na 1.10 ale jak usłyszałem o tym że, w 1.11 będzie ban odrazu usunołem tego hacka :twisted: .Ale wielu moich kumpli dało "dupy" :mrgreen: , i mają bana :lol:
Pozdro 4 all legit players
p.s.mój 1 post na tym 4um :twisted:
Lucyfer :) - 2005-12-12, 17:56
:
moim zdaniem uzywanie maphacka to cheaterstwo tak samo jak kopiowanie przedmiotow a ja cheaterstwa nie lubie. szczegolnie w grze multiplayar gdzie psuje tym zabawe nie tylko sobie ale tez innym. a po za tym nie warto ryzykowac. co z tego ze przez tdzien bedziesz mial odslonieta mapke i robil na przyklad 2 razy wiecej mefrunow jak po tygodniu takiego grania ci zbanuja konto i bedziesz mial z glowy jakiekolwiek granie nawet te dlugotrwale mefeuny.mam nadzieje ze sie ze mna zgadzacie:)
soja - 2005-12-31, 18:05
:
masz racje lucyfer ja miałem taki problem-
Przyznam się cheatowałem HM
Okradli mi konto
Nie dostałem Bana xDD, miałęm duużo farta teraz już nie używam tego ścierwa.
Pozdro
Pioteru - 2006-01-16, 12:56
:
Ja używałem MH jeszcze na 1.10 - ale dowiedziałem się o nim dopiero po roku grania, więc już nie był taki super bo większość mapek w miarę szybko przechodziłem bez MH. Ale jak go już miałem to wiadomo - myszka sama szła by go uruchomić.
Po wejściu 1.11 nawet się zastanawiałem czy go zaistalować, ale pomyślałem że zaczekam i zobaczę co będzie - i do tej pory nie mam i sobie spokojnie gram.
syko - 2006-01-16, 14:10
:
po co wogule używac mh to tak jak by sobie dawało jakieś z cheatowane itemki
maticiech - 2006-01-16, 14:55
:
Kurcze ludzie mh na 1,10 tez byl łatwo wykrywalny co wy sobie myslicie ze taki malutki programik byl the best ???

poprostu blizzard olal diablo i mh sie szeezyl.
diabloman - 2006-01-16, 16:26
:
heh...Ja tam w miarę rozumiem lduzi, którzy korzystają z MH. Bo zobaczy taki np. 30 lvl jak 90-lvlowiec w 20 sec. dochdozi do baala i go zabija, ten mu powie, że to dzięki MH, to ten nie może wytrzymać :? no i w ten sposób się to szerzy :( ale żeby nie było- ja tam nigdy na diablo żadnego 'czita' nie urzyłem, a MH sobie nawt głowy ne zawracałem 8)
Xarn - 2006-01-29, 20:10
:
Heh dosłownie, nigdy nie używałem MH...
I pewnie jako jedyny na BN. uważam że MH jest zbędny...
Heh wg. mnie nie warto ryzykować banem cd-keya, lub usunieciem konta dla jakiejś odsłonietej mapy...
Heh pewnie nawet niewiem jakie korzyści mnie omijają, ale dla mnie szkoda zachodu dla MH...

Pozdro wam...
Zaro666 - 2006-01-29, 21:19
:
no wszystko pieknie niby. piszecie ze mh be mh smierdzi ale wydaje mi sie ze gdyby po wyjsciu 1.11 blizzard nie zbanowal tylu ludzi to wszycy nadal uzywali by mh i wy pewnie tez nie pisalibyscie ze mh jest zly tylko nadal byscie uzywali:]
ja kiedys tez uzywalem mh ale usunalem jeszcze przed wydaniem 1.11 bo uznalem ze jest on zbedny:P
Khaleus - 2006-01-29, 21:50
:
Dla mnie ludzie, którzy mają mh to zwylke nooby, które nie potrafią wytrzymać 1 minuty dluzej aby gdzies dojsc... może i sie przydaje, bo zrobisz 15 a nie 10 mfrunów, ale czy czako albo zaka jest drozsza niz cd-key?? Bo na 100% nie zbanowany :)
Cubone - 2006-01-29, 22:03
:
Kurde a po co ci MH... Kurde nie mam tego programu i doskonale sobie radze.... :mrgreen:
Xingu - 2006-01-30, 22:21
:
Ja mam mh, ale nie uzywam skana. Mam tylko po to, zeby widziec, jakie itemki padaja :) A dlaczego nie mam skana ?? Bo mam starego gruchota na skanie sie wiesza :P
groaner - 2006-03-04, 14:13
:
Taka prawda że jak wyjdzie jakis dobry mh to wrfzyscy zaczniecie go uzywac i nikt mi nie pwoie ze ni8gdy nie uzywal mh :x takiej rzczy nikt mi nie womi a szczegolnie ludzie3n ktorzy grajka po kilkja lat
zb_kon - 2006-03-04, 14:43
:
nie powiem sam uzywan mh
i jest dobry mam go na okmpie od poczatku reseta czyli od sierpnia
konta mi nie zbanowali i jest git
wiec po co sie tak wydzierac ze jestem noobem czy nie
ale taxi przez pieklo robie dzieki temu w okolo 2-3 min
dla mnie to nie oszustwo tylko ulatwienie
a wam chybo zal cos sciska bo kazdy by chcial widziec mape i co nosza jego przeciwnicy itd
Drax - 2006-03-04, 14:49
:
ja tam uzywam Mh ;] od 2 miechow i nic ;] czyli jestem nooobem bo dzieki niemu sie duzo dorobilem ...
Ketsu - 2006-03-04, 15:34
:
Nie używam mh, mój m8 używa. Mi mh nie potrzebny a ryzyko choć podobno minimalne to mnie i tak zniechęca. Ja gram dla mojej przyjemności i nie mam życzynia się stresować myślą "mogę dostać cd key bana" sic! Wale ten cały mh po lini prostej, on do szczęścia nie jest mi wcale potrzebny 8)
Sosna - 2006-03-04, 21:46
:
A ja nawet nie wiem skąd go ściągnąć... :? Ciekaw jestem jak działa, poda ktoś link?
maticiech - 2006-03-04, 21:58
:
Boze ...... Mocherowe berety w rzadzie ......... nawet w d2 nawracaja sie ;/

Dal mnie to gra sie dla przyjemnosci .... a co to za przyjemnosc patrzec jak ty szukasz 5 minut mefa a kolo robi 3 tele i jest :/

uzywam S**ga .... ostatnio zadko bo bot tez ma mh :)

wiec oco wam chodzi :)

Wszystko jest dla ludzi jak jestes troszke zorietowany to wiesz ze mozna sie uchronic od bana ........

ale to juz dluzsza lektorka :)
po 1 banie sie nauczylem jak i co :) na nastepny dzien uzywalem mh easyhacka tylko ze juz odpowiednio sie przygotowalem .........

a ci co potepiaja ulatwienia i wola mozolne szukanie ....... ich wybor

a co do nooba to dla mnie sa to osoby co kradna hakuja konta ...... tez tak moge to nie problem, ale czulbym sie jak zwykly *u* .....

LINK DO MH(S***G):
Sry niemoge jak cos to prv :D
Ajantis - 2006-03-04, 22:01
:
Sosna napisał/a:
Ciekaw jestem jak działa, poda ktoś link?

www.warmasters.vel.pl/pub

Cytat:
dla mnie to nie oszustwo tylko ulatwienie
a wam chybo zal cos sciska bo kazdy by chcial widziec mape i co nosza jego przeciwnicy itd

To wyślij maila do Blizza i wylej swoje argumenty im żeby odblokował userom mh konta. GL.
W niektórych kręgach używanie mh jest oznaką braku skilla i lamerstwa i nie mówię tutaj o pseudolegit playerach którzy unoszą się legickością i tym, że chcą mieć słabsze itemki czy coś ale być legalni.

Cytat:
Boze ...... Mocherowe berety w rzadzie ......... nawet w d2 nawracaja sie ;/

Radzę najpierw poszukać gdzieś w podręczniku do polskiego co to jest moher a potem poczekać jakiś czas aż zrozumiesz pojęcie "moherowy beret" a nie będziesz ślepo leciał za kologami którzy mają za idola Tuska bo jest trendy i modnie jest go lubić.

Cytat:
Wszystko jest dla ludzi jak jestes troszke zorietowany to wiesz ze mozna sie uchronic od bana ........

Podziwiam twoją wiedzę. Jak w 1.09 wszyscy myśleli, że Blizzard D2 olał całkowicie i NIC już nie zrobi (wtedy jak 1.10 było w fazie "we are working on it") i każdy używał botów i mh to jednak jakoś dziwnym sposobem ludzie dostali bana za czity. Twoja wiedza jest więc doprawdy ogromna :)

Cytat:
a co do nooba to dla mnie sa to osoby co kradna hakuja konta ...... tez tak moge to nie problem, ale czulbym sie jak zwykly *u* .....

Nubem oczywiście nie jest gościu któremu koledzy wyłożyli instrukcje na 10 stron jak MMbota zainstalować, dali linka i wszystko?
A mówiąc, że tak możesz masz na myśli stronki w stylu www.kopiujtutajitemki.za.pl i spam na pol1? Szczyt skilla, będziesz miał łupy pokroju Czaka ;P
marian_19 - 2006-03-04, 23:10
:
Ajantis napisał/a:
Radzę najpierw poszukać gdzieś w podręczniku do polskiego co to jest moher a potem poczekać jakiś czas aż zrozumiesz pojęcie "moherowy beret" a nie będziesz ślepo leciał za kologami którzy mają za idola Tuska bo jest trendy i modnie jest go lubić.

Popieram Cie w 100%. To co sie teraza dzieje(glownie w mediach) to jest po prostu porazka. Najgorsze ze wiekszosc ludzi nie widzi co sie dzieje naprawde i daja sie sterowac telewizji.

Wracajac do tematu to uwazam ze mh jeste zwyklym oszustwem. Jestem za tym zeby kazdy mial rowne szanse(wiem ze to tylko marzenie).
Kamillot - 2006-03-05, 00:47
:
Ajantis napisał/a:
Ajantis napisał/a:

Popieram Cie w 100%. To co sie teraza dzieje(glownie w mediach) to jest po prostu porazka. Najgorsze ze wiekszosc ludzi nie widzi co sie dzieje naprawde i daja sie sterowac telewizji.

Wracajac do tematu to uwazam ze mh jeste zwyklym oszustwem. Jestem za tym zeby kazdy mial rowne szanse(wiem ze to tylko marzenie).

możecie nie wypowiadać o polityce... jak chcecie pogadać o niej to zapraszam na diablocentrum.pl gdzie wszyscy kochają PO (no prawie, bo 99%) a tak BTW: Rotfla zaliczyłem, jak zobaczyłem dzisiejszą prowokację w wiadomościach na TVP1 :D

Jak wiadomo są równi i równiejsi... ;) chociaż uważam, że lepiej jak ktoś będzie używać mh niż drop hacka czy telehacka czy jakiegoś innego świństwa... w sumie mh nie jest zły jak ktoś używa go tylko na mefa czy brsy... na pvp czy tvt to lamerstwo ofc... kiedyś używałem mh... jak mefowałem, teraz to już nieopłacalne... lepiej szukać ludzi, którzy sprzedają np ww za lem, a potem sprzedać kilka razy drożej... :D tak naprawdę mh potrzebny do szczęścia nie jest... a przy mefowaniu lepiej boota zapuścić... lecz trzeba na to uważać, bo bardzo dużo takich programów na keyloggery... i dlatego jeszcze nigdy nie używałem bootów...
Ajantis - 2006-03-05, 03:38
:
Kamillot napisał/a:
możecie nie wypowiadać o polityce... jak chcecie pogadać o niej to zapraszam na diablocentrum.pl gdzie wszyscy kochają PO (no prawie, bo 99%)

To nie diablocentrum gdzie wszyscy kochają PO tylko 95% młodych ludzi, wszakże na PIS głosowali ludzie ze wsi, ludzie starsi i niewykształceni czyli ci co raczej rzadko z neta korzystają ;)
groaner - 2006-03-05, 08:30
:
Ja was nie rozumeim jak by blizzard na poczatku 1.11 niebanowal tyle keyi zaloże się ze wrzxyscy byscie mieli mh bez wyjatkow . i byscie nie pierdo**** że to nie uczciwe , ze to nmoobostwo i lamerstwo. Tylko że to fajna sprawa i nie wkrecicie mi ze tak niejest.
Bo sam bylem przciwko mh a teraz sam korzystam gdy sie dowiedzialem ze jest niewykrywalny
Wizzard - 2006-03-05, 09:47
:
Cytat:
Bo sam bylem przciwko mh a teraz sam korzystam gdy sie dowiedzialem ze jest niewykrywalny

Sam autor pisał, że jest możliwy do wykrycia i nie ponosi odpowiedzialności za bany.
Archi - 2006-03-05, 10:33
:
EM był wykrywalny i banowany, lecz teraz jakieś 20% BN posiada Stinga, mh ten ma AD i spoko można z niego korzystać, na legalu ofc. Widać Obee że masz pojęcie o BN, racja nikt nie używa mh, dobre sobie ;p;p;p. Po banach za EM, sting wkroczył na arene jakieś 2 tygodnie później, więc nie trzeba było długo czekać. MH jak ktoś lubi używać to niech używa, niektórzy znają gre na pamięć i nie chce im się latać na ślepo, a nowi grają 4fun więc lepiej dla nich jak nie używają. Proste i logiczne
groaner - 2006-03-05, 10:54
:
Sory a , nie 20% uzywa MH tylko okolo 50% Wiem to z wlasnego doswiadczenia
Wizzard - 2006-03-05, 12:14
:
Przestańcie rozkminiać ile % używa maphacka bo te wasze liczby są wyssane z palca imo...
Możecie je poprzeć jakimiś sondami lub czymś?
Ajantis - 2006-03-05, 12:55
:
Archi napisał/a:
EM był wykrywalny i banowany, lecz teraz jakieś 20% BN posiada Stinga, mh ten ma AD i spoko można z niego korzystać, na legalu ofc.

Wszystko jest prędzej czy później wykrywalne. Tylko boty w AutoIcie nie mogą być wykryte, chociaż jakby się Blizzard postarał to w pewnym stopniu i to mógłby wykryć. Kwestia tylko czy Blizzowi się chce ścigać cziterów w D2 jak to samo ma w WoWie za który ma więcej kasy.
maticiech - 2006-03-05, 14:27
:
blizard banowal po nowym pathu by ludzi przestraszyc ....

Teraz ma wow, w ktorym tez sa ludzie ktozy uzywaja "zabawek" i z tamtad ciagna kase...

a teraz jak beda banowac to ludziom sie znudzi grac w d2 bo gra juz jest dlugo ... i lata siwtnosci juz za nia ale sie trzyma....ludzie graja

wiec tak jest dla nich lepiej i oplacalniej :D

proste
Ajantis - 2006-03-05, 15:27
:
maticiech napisał/a:
a teraz jak beda banowac to ludziom sie znudzi grac w d2 bo gra juz jest dlugo

Tyle razy banowali, że się nie znudzi.
Danek - 2006-03-06, 01:08
:
imo tak jak ktos uzywa mh na pvp/tvt to lama jest ;S

co do robienia taxe i brs to ofc ze niejest nic w nim zlego imo w diablo mapa powinna byc odkryta caly czas :D

a co wy porownujecie do mh dupowanie sojow czy tam hr ;P

[ Dodano: 2006-03-06, 01:11 ]
a glosno bylo o d2 zaraz po wejsciu 1.11 z tymi mh potem bylo kilka fal banow i narazie spokoj :D
Gelous - 2006-03-06, 14:21
:
Witajcie. Wczoraj ściągnąłem easymap 7.0 i dzisiaj wracam ze szkoły a tu: Klucz, którego używasz został zablokowany... Czy jest jakaś szanca, że panowie z bilzza odblakują mi cd-key?? Z góry dziekuje za odpowiedzi
Wizzard - 2006-03-06, 15:00
:
Jeżeli to twój pierwszy ban to zdejmą ci go prawdopodobnie na miesiąc z cdkeya, a acc już nie odbanują.
Książę Eltan - 2006-03-06, 15:38
:
Cytuje: mh niewykrywalny tylko idioci daja se konto zbanowac itp. itd. Ja osobiście nie mam nic do mh, ale nie używam. Po pierwsze dlatego że nie wiem skad sciągnąć. Po drugie trochę się boję bana w połowie moich badań nad dupowaniem. Odkryłem np że hack na republice nie kopiuje. Kopiuje tylko zwykle itemy a rw i uniaki kradnie czy usuwa. Jak ktoś chce porozmawiać na ten temat to: pagor@o2.pl. Ach za pamięci nie gadajcie o polityce bo to się nudne robi.
Ajantis - 2006-03-06, 16:43
:
Książę Eltan napisał/a:
Odkryłem np że hack na republice nie kopiuje.

Nie mam słów.
kristians - 2006-03-06, 17:18
:
ja mam pytanie z jakiego maphacka koyztac zeby nie dostac bana ?
Wizzard - 2006-03-06, 17:34
:
Na tym forum się nie dowiesz.
Peres_King - 2006-03-06, 17:52
:
ja na początku sie bałem że mnie zbanują a potem jak kolega uzywał 2 miechy i nic to sie odważyłem ściągnoł mi jest spoko gram sobie i używam mh jest fajniej bo nei bładze i szybciej zdobywam itemy na duelach sie przydaje bo widze jakie mają ludzie itemy i wiem z kim mniej wiecej walczyc a kogo sie wystrzegac bo mnie zaje*** :wink: i nei porownujcie mh do dupowania itemow bo mi sie zygac chce jak to czytam :563: (kristians jak chcesz to napisz na PM :wink: )

pozdro for all[color=444444][/color]
kurant - 2006-03-06, 19:12
:
mh jest do dupy... jak grasz wystarczajaca dlugo w diablo to wiesz gdzie co jest i nie trzeba uzywac mh... a jesli nie grasz dosc dlugo to jestes noob ze odrazu po czity siegasz...

//Dostajesz ostrzeżenie słowne za obrażanie userów. Na forum można wypowiedzieć swoje zdanie ale w kulturalny sposób.-Wizzard//
aldaer - 2006-03-07, 15:40
:
Wizzard napisał/a:
//Dostajesz ostrzeżenie słowne za obrażanie userów. Na forum można wypowiedzieć swoje zdanie ale w kulturalny sposób.-Wizzard//

jak mozna kogos karac za mowienie prawdy o tych zasmarkanych loozerach.. :shock:
blizzard jest stanowczo zbyt lagodny, powinien trzymac sie zasady : "albo grasz wedlug zasad albo nie grasz wcale" i banowc keye bez ostrzezenia, zreszta jesli w grze jestes szmata to w realu rowniez jestes gowno wart. smiec to smiec i tyle w tym temacie.

pozdrawiam
Kamillot - 2006-03-07, 17:30
:
Cytat:
jak mozna kogos karac za mowienie prawdy o tych zasmarkanych loozerach.. Shocked
blizzard jest stanowczo zbyt lagodny, powinien trzymac sie zasady : "albo grasz wedlug zasad albo nie grasz wcale" i banowc keye bez ostrzezenia, zreszta jesli w grze jestes szmata to w realu rowniez jestes gowno wart. smiec to smiec i tyle w tym temacie.

rotfl ;)

Widać, że kolega nie grał nigdy na HC lub boi się go używać,

Zresztą co się rzucasz, jak Wizzard kulturalnie zwrócił uwagę... to nie jest warn ;)
Jakoś nie widziałem, żeby ludzi, którzy używają MH na brs ktoś od n00bów wyzywał, wręcz przeciwnie... ;)

aldaer napisał/a:
"albo grasz wedlug zasad albo nie grasz wcale"

Przypieprzyliście się do ludzi używających MH, a pod nosem ludzie używają tele hacków, drop hacków, key logerów, kradną konta, a MH'kowcy tylko mają mapę odsłoniętą...

[quotena duelach sie przydaje[/quote]
To jest dopiero n00bostwo ... ;)
Kapec999 - 2006-03-07, 18:34
:
Ja nie używam MH i nie mam zmiaru. Bez niego i tak dobże mi idzie. Może kilka minut dłużej ale i exp wiencej.
endriuman - 2006-03-07, 18:37
:
Chętnie się do dyskusji przyłącze.
Powiem krótko, że mh Jest naprawde SUXXX, kiedyś tego używałem, ale dostałem bana i pomyśłałem na **** tego używałem, teraz mam, all od nowa. Do tego bana dostałem tuż przed przerwą świąteczną, więc nie było tak fajowo. No więc miałem nauczkę i musiałem od nowa all zacząć. Na szczęścoe około 1 tydzień przed banem jakimś cudem znalazłem sobie kumpla, który pomógł rozkręcić się od nowa. Całe szczęscie że stare konto nie było dużo warte (około 2 istów) to jendak była to jakaś strata. Szybko się rozkręciłem i jest dobrze. Uważam że mh users to wielkie nooby takie jak te co używają telehacków, drophacków, bótów i innych pierdół i ja do tych noobów należałem.
Ajantis - 2006-03-07, 18:44
:
Kamillot napisał/a:
Przypieprzyliście się do ludzi używających MH, a pod nosem ludzie używają tele hacków, drop hacków, key logerów, kradną konta, a MS'kowcy tylko mają mapę odsłoniętą...

Bo kwestia mh jest do pewnego stopnia możliwa do usprawiedliwienia, wiadomo, że jak ktoś używa drophacków, bawi się w strony www.ojejufajnyprogramdoko...owwdiablo.za.pl to proste jest, że jest złodziejem, mh to czit ale do pewnego stopnia jest spoko. Ja na przykład nie mam żadnych zastrzeżeń do mh na hc bo to jedyna obrona przed tppk, gdyby nie było tppk to na hc mh też byłby wieśniacki.
Figiel - 2006-03-08, 16:15
:
ja nie uzywam ale ten hack powinien byc "legalny" na bn poniewaz tak naprawde to jest troche glupio poniewaz trzeba od poczatku na nowym serwie odkrywac mape :| ale nie mowie ze bn jest glupi jest super :mrgreen: :mrgreen: Tylko trzeba za kazdym razem odkrywac mape!!
Danek - 2006-03-08, 18:10
:
;'] fajne sa te www gdzie trzeba podac pas do acc i co chcesz zeby ci zdupowali z konta :DDDD

jak raz podalem fake pas to potem 5 prob wejscia ;']
groaner - 2006-03-10, 12:19
:
Jesli ku*** Aldaer uwazasz ze czlowiek uzywajcy mh jest szmata i jesli jest nia w grze to tez na real to podaj mi do Ku*** nedzy ich imiona i nazwiska i najlepiej wrzystko co onich wiesz .
A ty Kurant nigdy z mh nie korzystales a bluzgasz

Ps. Jesli nie uzywasz hackow i nmiewiesz jak to jest to lepiej niedagaj
aldaer - 2006-03-12, 18:11
:
ja nic nie musze to po pierwsze, a swoim postem (a raczej tym belkotem) idealnie prezentujesz poziom standardowego uzytkownika mh itp. dodatkow.

ps. skad sie tacy jak ty i tobie podobni biora to nie wiem.. az dech w piersi zapiera.
groaner - 2006-03-12, 20:49
:
I **** uzywam mh. i i ***** mi sie top podoba a ciebie to powinna **** obchodzic czy kozyzdam z mh czynie a jedyna szmata jestes ty ***** !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

//Dostajesz ostrzeżenie o wartości 2 za wulgarne słownictwo oraz niski poziom intelektualny postu, na tym forum nie tolerujemy chamstwa.-Wizzard//

[ Dodano: 2006-03-13, 07:53 ]
A on za to że skomentowal twoje ostrzezenie to nic nidotsal
Dranlu - 2006-03-14, 11:09
:
Cytat:
Ajantis napisał/a:

Moher nie ma tutaj znaczenia bo " moherowe berety " to całe określenie dotyczące pewnej grupy osób o pewnych poglądach, na które jak by nie spojrzeć są antysemickie, zaściankowe i rasistowskie (nie mówię tutaj oczywiście o wyjątkach jakimi są babcie noszące coś wykonane z moheru etc.)

Co do MH - używam Maphacka bo jest ogólnie rzecz biorąc szybciej i przyjemniej, bana jeszcze nie dostałem a używam go już bardzo długo :D . Nie widzę nic złego w jego używaniu - ludzie uzasadniający "legalnością" używanie maphacka prze "nooby" nie mają dla mnie wystarczających argumentów abym poczuł, że źle robię. Używanie maphacka nie jest szkodliwe, złe, czy dobre poprostu ma ułatwić grę a "fanatykom zarabiania" po 300 mf runach naraz daje bana =]
maticiech - 2006-03-14, 11:49
:
Dolacze sie to tej beznadziejnej dyskusji :wink:

MH to nie jest Noobostwo, nobem jest ten kto uzywa np: drop hacka albo tele. POMYSLCIE NAD TYM, kto jest noobem ten co kradni innych prace czy ten co odkrywa mape ??

Mianowicie :
Jeli ktos uzywa mh to jego sprawa , on moze dostac bana , i on ma ulatwienia , jesli jest dla cebie noobem to trudno . Nie twoja sprawa.

A jesli ktos nie uzywa mh blaczi np: u mefa , zeby tam znales przejscie traba minimal 3 minut , a z mh robie to w 15 sek.

PS: MH uzywaja nooby i GUSU wiec tutaj niektuzy z Was nie maja racji.... :wink:
cauchy - 2006-03-15, 16:40
:
ja podobnie jak poprzednik nie uwazam uzywania mh za cos karygodnego, oczywiscie blizzard uwaza inaczej bo banuje za uzywanie (ale tylko dlatego ze maphack modyfikuje kod gry co jest sprzeczne z umowa licencyjna) ale jesli zrobi ktos mh takiego ze bedzie wylacznie przechwytywal pakiety i wyswitlal mapke w nowym okienku to juz nikt cie nie zbanuje :) mh jest przydatny raczej do szybszego grania a nie "czitowania" jak to niektorzy okreslaja :> takie jest moje zdanie ;p
robinn1 - 2006-03-15, 20:36
:
ja tam uzywam maphacka od zaje*** czasu i sie nawet nie boje ze dostane bana . bo ci co umieją se poradzic to nie dostaną bana ;]
ja zdecydowanie wole uzywac maphacka szybciej do baala dojde taxi itp i mmam w 4 literach czy to jest czit czy nie
viva_ghost1 - 2006-03-15, 23:59
:
Obee napisał/a:
Musiałeś dawno nie grać, skoro nie wiesz,ze od patcha 1.11 MH są łatwo wykrywalne i Blizzard pare tygodni po starcie patcha zbanował 30.000 kont a potem jeszcze 10.000, i od tej pory nikt MH nie używa w zasadzie? :]

MH users = noobs^

Nikt?? Stary co 5 osoba używa mh :) . A tak po za tym to nie noob tylko cheater :wink: . Np stingi nie są tak łatwo wykrywalne sam używam już hoho nie pamiętam od kiedy, fakt że za ich używanie poleciało już 1000 banów ale i tak się nie boję będę używał i nikt mi nie zabroni a jak dostane banana to już moja sprawa co zrobię 8)
Ajantis - 2006-03-16, 01:02
:
Obee to pisał zdajsie w listopadzie.
Baciejka - 2006-03-16, 06:32
:
maticiech napisał/a:
A jesli ktos nie uzywa mh blaczi np: u mefa , zeby tam znales przejscie traba minimal 3 minut , a z mh robie to w 15 sek.

Hehe lol. Bez mh to kwestia 30 sec góra 45 :) Wystarczy robić tele "w kółko" po obrzerzach mapki:)

A tak btw to wysrarczy niegrać z MH z miecha a dużo latać wszędzie to sie można nauczyć cech charakterystycznych map i lokacji i wtedy już MH niepotrzebny.
moskit - 2006-03-21, 00:03
:
Baciejka może masz rację, ale ja zawsze przed Baalrunem lubiłem sobie potrzeć na kolesi itemki. Używam stinga od niedawna ale nie powiem, że wcześniej był mi jakoś bardzo potrzebny.
Kacperex - 2006-03-24, 08:34
:
Mh jeszcze nie jest taki zły. Można go używac, ale w miare zdrowego rozsądku no i jak ktoś chce. To czy ktoś używa mh to jego sprawa. Mi to wisi najwyżej dostaną mapa. czasem, aż miło się gra z takimi ludzmi bo na balach, czy taksi gra idzie szybciej.
Osobiście nie używam mh, gdyż wole nie ryzykować.

Pozdrawiam
Stilgar - 2006-03-28, 10:26
:
mh to prywatna sprawa kazdego gracza, tak jak inne czity. za swoja nieuczciwosc slono zaplaca predzej czy pozniej. po co po ich jechac od szmat itp? kilka takich postow juz bylo...
ja osobiscie sie nie wcinam, bo na bn nie gram (czas). ale nawet jakbym gral lataloby mi kolo dupy czego kto urzywa. pilnujcie ldzie swojego podworka to wszystko bedize ok. a jak ktos chce ratowac swiat to proponuje zalozyc gacie na spodnie, pelerynke i w swiat... :/
zostawcie walke z nieuczciwosci tym do ktorych to nalezy i sami sie pilnujcie.

btw.
dla wszystkich tak glosno krzyczacych na "nooby" urzywajace mh
"nie kluc sie z glopcem, bo ludzie moga nie dostrzec roznicy"
wiec wyluzujcie...
endriuman - 2006-03-29, 20:13
:
Cytat:
Hehe lol. Bez mh to kwestia 30 sec góra 45 Wystarczy robić tele "w kółko" po obrzerzach mapki:)

Dodajmy jeszcze że w lewą strone ofc :) A tak pozatym to doście do mefa (ofc bez MH) Zajmuje mi góra 15-30 sek, więc?

I dalej bede trzymał strone tych którzy nie uzywają MH.
A wy Mh-kowcy nie tłumaczcie się, że mapka odsłonięta. m.in. przez was ekonomia d2 siada (przez boty też ofc), wolę się porządnie nalatać i znaleźć gosu item, bo wiem że jest bezpieczny (czyt. Bana nie dostane) i mam satysfakcje. Już po jakims czasie grania (ofc bez MH) myślisz: Mh niepotrzebny, bo wiem gdzie to wsio jest, tak jakbym miał MH tylko, że legit :) .
Co do podglądania itemków, to IMO jest to lame totalne, na duelku lepiej poznać przeciwnika w walce niż popatrzeć na itemki. Może jeszcze dorobią taką funckje że będzie można gościa itemki wywalić?
No ale dalej uważam, że MH Users = TOTAL NOOBS
matim92 - 2006-04-13, 09:57
:
ja uzywam mh i wcale sie nieuwazam za nooba poniewaz jak robie taxi na koszu to kazamaty sa tak pier**** ze szuka sie next poziomu 10min a z mh 1min. Mam pytanie czy zna ktos sposob zeby mi na 100% niezbanowali cd-keya?? //Na tym forum się tego nie dowiesz.-Wizzard//
Azmodan - 2006-04-13, 10:11
:
matim92 napisał/a:
ja uzywam mh i wcale sie nieuwazam za nooba poniewaz jak robie taxi na koszu to kazamaty sa tak pier**** ze szuka sie next poziomu 10min a z mh 1min. Mam pytanie czy zna ktos sposob zeby mi na 100% niezbanowali cd-keya?

lol 10 minut??na koszu?? to kim ty taxi robisz?? pewnie barbem i to jeszcze beznadziejnym
Kamillot - 2006-04-13, 11:12
:
endriuman napisał/a:
przez was ekonomia d2 siada (przez boty też ofc)

ekonomia siada przez duperów, a nie mh-kowców :roll: omg... przecież maphack nie daje xxx mf... :roll:
Cytat:
MH Users = TOTAL NOOBS

twoje słowa nie trafiają do mnie, równie dobrze, mogę pójść na grę typu: "Duel me n00b" pojechać 5 i zostać zwyzywany od noobów, cheaterów etc... poza przy rh nie wyobrażam sobie robienie świątyni żmijoszponów bez mh, to jest anormalne i sądzę, że mało znajdzie się osób, które by zrobiły... prawdę mówiąc to guzik obchodzą mnie twoje słowa... wolę używać mh, zostać przez ciebie obrażony i zarabiać przy rh dziennie koło ista niż w klanie zostać zwyzywany i wyrzucony z niego...

Stilgar napisał/a:
za swoja nieuczciwosc slono zaplaca predzej czy pozniej

dobry mh-kowiec ma dwa konta, jedno pvp, gdzie ma gosu itemz, a drugie pvm, dzięki któremu robi np.. rh ;) poza tym dobrze by było jakby miał 2keye... w taki sposób świat mu nie straszny...
Imo teraz krzyczysz MS Users = TOTAL NOOBS a jak cię owalą na ileś istów, to nie zaczniesz używać mh, tylko boota... mojego kolegę np.. jakiś kolo owalił na forti i soja... użył jakiegoś hacka, który wklejał obrazek i co ma teraz robić... zbierać kurka 3 tygodnie na to... nie... bez sensu, przecież nie gra po to, aby chodzić dziennie xx razy na nithalaka czy andy... pomagam mu, robie mu rh... i używam do tego mh...
matim92 - 2006-04-13, 19:00
:
Azmodan napisał/a:
matim92 napisał/a:
ja uzywam mh i wcale sie nieuwazam za nooba poniewaz jak robie taxi na koszu to kazamaty sa tak pier**** ze szuka sie next poziomu 10min a z mh 1min. Mam pytanie czy zna ktos sposob zeby mi na 100% niezbanowali cd-keya?

lol 10 minut??na koszu?? to kim ty taxi robisz?? pewnie barbem i to jeszcze beznadziejnym

heh taxi robie czarka i wcale niebeznadziejna. tylko ze mapy sa naprawde ogromne i troche zajmuje ich odkrycie. nadal czekam na odpowiedz //A ja nadal powtarzam, że to legit forum i takich rzeczy się na nim nie dowiesz, a jak jeszcze raz o to zapytasz to jeszcze warna dostaniesz.-Wizzard//
BLaiN - 2006-04-13, 19:02
:
Ja znam taki sposób. Nie korzystaj z MH. Proste i logiczne.
EVIL.Esiek - 2006-04-16, 09:03
:
Blizz mówi-"cheating" to i ja nazwe to jednoznacznie-cziterstwo...

wole byc największym nOObem na cbn,niż pospolitym oszustem...to tyle drogie dzieci:p

Taxi jednak robicie wybornie^^
Bverrit - 2006-04-16, 18:46
:
Obee napisał/a:
Blizzard pare tygodni po starcie patcha zbanował 30.000 kont a potem jeszcze 10.000

Wciąż tego pełno między userami... ja uważam że to czitowanie. Po to jest CBN, żeby nie mieć save'ów... zresztą, jak to gra to jego sprawa - używa takiego MH to ode mnie otrzymujuę rangę CZIT!
Ciewor - 2006-06-21, 22:10
:
ja na początku cheatowałem sporo ale MH nie używałem teraz jedyny bajerek do d2 jakiego używam to patch. Jak dla mnie gra bez cheatów i innych pierdół jest bardziej sadysfakcjonująca przez co nie przestałem grać w diablo no bo trzeba sobie umilać jak się oryginałki nie ma
adoy - 2006-06-21, 22:26
:
polowe ludzi jakich znam uzywaja mh , czy to jest noobskie ? nie , noobskie jest dupowanie itp , maphack tylko pomaga i nic pozatym...
bez niego baalrun nie trwalby 4 minuty a 10 czy 15 , taxi x5 dluzej
Czarownik - 2006-06-21, 22:36
:
A co wogóle znaczy określenie "noobskie"? bo ja niezabardzo rozumiem, a co do MH to po mojemu jest to czit
Qubik - 2006-06-21, 22:39
:
ja tam uzywam tylko mh i nieuzywam go za cit pozatym nie jestem zbytnio bogaty mimo ze go uzywam a nawet mnie obrobili kilka razy juz ale coz zdaza sie ja mh uzywam z przyzwyczjenia bardziej

tak na marginesie ja nie uzywam mh zeby zarobic na nim ale zeby mi sie szybciej wykonywalo questy a to co znajde przy tym to inna sprawa juz jest
Ajantis - 2006-06-21, 23:14
:
adoy napisał/a:
noobskie jest dupowanie itp , maphack tylko pomaga i nic pozatym...

Zacznijmy od tego, że jak ktoś umie kopiować to nubem być nie moze. 90% osób z tego forum (i z każdego innego) jakby umiało kopiować to by kopiowało. Ofc nie przynadzą się do tego ale taka jest prawda, ja też bym kopiował jakbym umiał. W jednym topicu podawałem sposoby na kopiowanie - wymyślenie czegoś takiego to oznaka IQ>140 a nie bycia nubem imho. A to, że może być uznane za lamerskie to już inna kwestia :) .

Maphack jest takim samym czitem jak tradehack czy drophack, nie ma TYLKO czitu i AŻ czitu. Kwestia jest po prostu taka, że tradehack i drophack wpływają na innych graczy, mh nie. Ale był, jest i zawsze będzie czitem, sry ale ten kto nie uznaje mh za czit powinien od razu iść do blizza po bana na konto i cdkeya.

Cytat:
tak na marginesie ja nie uzywam mh zeby zarobic na nim ale zeby mi sie szybciej wykonywalo questy a to co znajde przy tym to inna sprawa juz jest

A jak można zarobić na mh? :) . Chyba tylko dając linki za itemki do niego :) . Każdy używa mh żeby gra byłą prostsza i szybsza. Hmmm, teraz zastanówmy się. Używam programu obcego, żeby gra w którą gram była szybsza i prostsza. Nie brzmi jak czit? :) .
adoy napisał/a:
bez niego baalrun nie trwalby 4 minuty a 10 czy 15 , taxi x5 dluzej

No i co z tego? Kiedyś mh nie było i się grało. Jak wyszedł 1.10 to kawał czasu mh nie było i też się grało. Było trudniej, prawda ale nic nie powstrzymywało ludzi od grania.

MH to czit jak każdy inny, może mniej szkodzi ale śmiech mnie bierze, jak widzę, że ludzie nie uważają mh za czit :) .
Wizzard - 2006-06-22, 00:01
:
matim92 napisał/a:
ja uzywam mh i wcale sie nieuwazam za nooba poniewaz jak robie taxi na koszu to kazamaty sa tak pier**** ze szuka sie next poziomu 10min a z mh 1min. Mam pytanie czy zna ktos sposob zeby mi na 100% niezbanowali cd-keya?? //Na tym forum się tego nie dowiesz.-Wizzard//

matim92 napisał/a:
heh taxi robie czarka i wcale niebeznadziejna. tylko ze mapy sa naprawde ogromne i troche zajmuje ich odkrycie. nadal czekam na odpowiedz //A ja nadal powtarzam, że to legit forum i takich rzeczy się na nim nie dowiesz, a jak jeszcze raz o to zapytasz to jeszcze warna dostaniesz.-Wizzard//

Jakby ktoś nie zauważył to nie ja pisałem te komentarze.
matim92 dostajesz ostrzeżenie o wartości 2 za podszywanie się pod moderatora i za głupotę.
q_w_e_r - 2006-06-22, 07:13
:
Nie ktorzy sie tak czepiaja tego mh jakby przesto rodzine stracili,tylko kazy woli jak robi mu sie taxi z mh.Ja sam uzywam mh tylko do sprawdzania lev gc(niestety nie mam innej mozliwosci), do gry go nie uzywam i nie dlatego z uwazam ze to jakis wielki hack tylko dlatego ze nie lubie z nim grac poprostu mni przeszkadza.Z reszta spora czensc graczy nie uzywa mh bo nie wie skad sciagnac mh ktoty nie ma keylogera,albo poprotu nie umie go obslugiwac(tacy tez sie zdarzaja).Co do mefa,andy,hrabiny itd krzyczycie ze ktos z mh robi 50 run wiecej na godzina tak naprawde jak ktos wystarczajaco dlugo gra juz w d2 to kojazy mapy i wie mniej wiecej gdzie jest kolejne przejscie.
M@rco - 2006-06-22, 10:48
:
Według mnie MH to zwykłe oszustwo. Może i są gorsze, no ale nie wypowiadajcie się że to tylko "ułatwianie". Ludzie, pomyślcie o tych, którzy nie grają na MH, a jakoś sobie radzą i zdobywają bardzo wysokie poziomy i bogactwa. Co to kurde za różnica czy ktoś szybciej do mefa dojdzie?? Ważna jest przyjemność i satysfakcja z gry, a nie ciągła rywalizacja, oszustwa itd. Osobiście żadnych takich badziewi nie używam i nigdy nie używałem, chociaż widziałem jak innym to ułatwiało życie. A dlaczego??: Bo nie toleruję cheater'ów. Zapewne wielu z was grało np w MU Online. Ja przestałem bardzo szybko, gdyż tam jest masakra z cheatami i hackami. Zastanówcie się nad sobą.
MasterTRON - 2006-06-22, 11:08
:
M@cro jak byś dostał Mh to napweno by cie kusiło żeby na nim pograć i napewno jak bym grał ja czy kto inny tez by skorzystał
q_w_e_r - 2006-06-22, 13:09
:
Wole takie oszustwo niz kopiowanie itemu co teoretycznie zadnym oszustwem nie jest,bo nie uzywamy do tego zadnych programow itp.
Ajantis - 2006-06-22, 15:18
:
Cytat:
Wole takie oszustwo niz kopiowanie itemu co teoretycznie zadnym oszustwem nie jest,bo nie uzywamy do tego zadnych programow itp.

Widać, że nie wiesz, jak się itemki kopiuje ;) .
Cultus - 2006-06-22, 15:33
:
Wszystko w tym temacie powiedział Ajan parę postów wyżej. MH jest czitem i tyle. Każdy kto będzie jeszcze bronił mh wyjdzie na... na... na nooba!!!(Ha!! ale wam pojechałem ja cię, 90% forum zaraz się na mnie obrazi i zacznie wyzywać od najgorszych :P )
Kamillot - 2006-06-22, 16:37
:
I tak imo najlepiej wszystko opisał w swoim artykule:
http://www.pcl-pvp.org/in...d=198&Itemid;=83

wszyscy co tak krytykują mh niech go sobie przeczytają...
jkw07 - 2006-06-28, 09:14
:
Stwierdzam, że da się grać bez mh ;)
Gdy masz tele z insight w najemniku myślę, że wtedy nie ma problemu ;)
Normalnie taxi kosz potrafie obrobić w niecałe 20minut, prawie tyle samo co z mh.
Wiem, że są niektóre mh niewykrywalne. Ale i tak ich nie używam :)
igor-barb - 2006-07-08, 17:34
:
Ja nie gram na maphacku bo jest za latwa gra
Rogogon - 2006-07-08, 17:36
:
Ja używam mh tylko podczas robienia taxi i wypadów na mefa i andy.
arusiek - 2006-07-08, 23:35
:
A ja nawet nie mam mh pod 1.11 :P a nie ukrywam przydalby mi sie do robienia taxi wiec jak ktos ma to moze podac link czy cos ??:>:P
Ketsu - 2006-07-08, 23:40
:
żadnych linków nie podawać, zabraniam pod groźbą warna :!:
arusiek - 2006-07-08, 23:46
:
No to chociaż na pw :P bo dlugo sie robi taxi jak dla mnie :(
ms-trex - 2006-07-22, 10:30
:
mógłby mi ktoś na PW wysłać linka do map hacka 1.11b albo wysłać na maila?
PooMbix - 2006-07-22, 10:45
:
ale sobie dzien wybrales na sciagniecie mh^^
klocusiek - 2006-07-22, 10:49
:
tak uzywajcie mh tak jak ja i wielu tutaj kolegow, zobaczymy jak skonczycie
syko - 2006-07-22, 10:52
:
dzis i mh omg dobre polaczenie~~ gdy banuja wlasnie ;/
ms-trex - 2006-07-22, 11:00
:
ja potrzebuje na singla bo juz mnie k**** bierze odkrywanie w koło macieju tych samych lokacji, to jak zarzuci ktoś?
Preisiok 2!! - 2006-07-22, 11:02
:
Na singla? Przecież tam jak wyjdziesz z gry i wrócisz (na tym samym poziomie trudności) to zostaje...
Yareeek - 2006-07-22, 11:04
:
A ja uzywalem Mh przez krotki czas po jednym lub dwoch tygodniach usunalem bo nie byl mi potrzebny 8)
ms-trex - 2006-07-22, 11:08
:
no tak ale ja często gram na różnych poziomach trudności
no dobrze odkryje sobie całą mapke cm po cm ale co z tego jak zajdzie taka potrzeba zagrać na innym poziomie trudności albo w przypadku gry tcp/ip i całą mordęga z odkrywaniem mapy pujdzie...
Dragon_Merlin - 2006-07-22, 11:19
:
syko napisał/a:
dzis i mh omg dobre polaczenie~~ gdy banuja wlasnie ;/
skad wiesz ze banuja?
endriuman - 2006-07-22, 11:25
:
stont wie: http://diablo.phx.pl/foru...t=10321&start;=0

błąd celowy :P
Ketsu - 2006-07-22, 11:26
:
Blizzard przypuścił atak na hacki i czity ^^ a kto poda tutaj linka do jakiegoś czita bądź hacka... wiecie sami jak się to skończy...
syko - 2006-07-22, 11:27
:
ogolnie wejdz na obn ~~ tam masz samych zbanowanych
loleslaw - 2007-07-21, 12:08
:
Z MH szybciej robi się br mefy itd... więc to jest jakby przydatny program.
Co do wykrywalności MH - wystarczy nie ładować pluginów i Blizzard nie wykryje.
Władowałem plugina na OBN, zajrzałem do ekwipunku kolesia i zacząłem mu wypisywać jakie ma itemy. Zdziwił się trochę :)
Preisiok 2!! - 2007-07-21, 17:45
:
loleslaw napisał/a:
Z MH szybciej robi się br mefy itd... więc to jest jakby przydatny program.
n/c . Jakby nie był przydatny to by go nikt nie używał i nie ryzykował banem. Pozatym boty też są korzystne. RLY!!!!111

Pozatym jak juz gdzieś mowiłem-kto chce niech używa, ja używa(łe)m i jest elo :S
ps.Teraz wiem czemu masz ksywe loleslaw xP
loleslaw - 2007-07-21, 21:06
:
Preisiok 2!! napisał/a:
Teraz wiem czemu masz ksywe loleslaw

Czemu?

Preisiok 2!! napisał/a:
Pozatym boty też są korzystne.

Boty-śmoty. Boty robią ZA ludzi, a z MH musisz robić SAM (mniej niż normalnie, ale musisz)

syko napisał/a:
ogolnie wejdz na obn ~~ tam masz samych zbanowanych

"Ńeprafta"!!!! Ja gram na OBN (czasami), a nie jestem zbanowany!!!!! I co Ty na to???!!!!! :) (jakby ktoś nie załapał - to był żart :) )

Preisiok 2!! napisał/a:
Jakby nie był przydatny to by go nikt nie używał i nie ryzykował banem

Ja tylko wyrażałem swoją opinię.
Preisiok 2!! - 2007-07-21, 21:12
:
loleslaw napisał/a:
Preisiok 2!! napisał/a:
Pozatym boty też są korzystne.

Boty-śmoty. Boty robią ZA ludzi, a z MH musisz robić SAM (mniej niż normalnie, ale musisz)
y, ale w botach też musisz coś robić! (np. ściagnać je, zaprogramować etc.) ~~
loleslaw - 2007-07-21, 21:16
:
Preisiok 2!! napisał/a:
y, ale w botach też musisz coś robić! (np. ściagnać je, zaprogramować etc

Nie wiem, nie używałem, ale do tego chyba jest instrukcja załączona?

Co do mojej xywy - czemu mam taką??
Preisiok 2!! - 2007-07-21, 21:39
:
loleslaw napisał/a:
Preisiok 2!! napisał/a:
y, ale w botach też musisz coś robić! (np. ściagnać je, zaprogramować etc

Nie wiem, nie używałem, ale do tego chyba jest instrukcja załączona?
do mh też jest ;>
loleslaw napisał/a:
Co do mojej xywy - czemu mam taką??
bo piszesz takie rzeczy ktore można skomentowac jednym slowem: lol(eslaw[i z tąd, imo, ksywa ~~])
loleslaw - 2007-07-21, 22:58
:
G**** prawda(nie obraź się Preis) ksywę wymyśliłem na poczekaniu, bo chciałem się szybko zarejestrować, a myślałem, że na Forum ID nie będę siedział, ale mnie wciągnęło baaaardzo.
Co do tej instrukcji nie zrozumiałeś mnie - powiedziałeś, że w botach trzeba też coś robić -
Preisiok 2!! napisał/a:
ściagnać je, zaprogramować etc
. Jeżeli do tego jest instrukcja - robisz co masz zrobić, bot działa i jest "kól", a sam nic więcej nie robisz (poza włączeniem bota jeżeli trzeba). Mi chodziło o to, że bot robi ZA ludzi wszystko(znaczy się to do czego jest bot) W GRZE, a nie poza grą. MH też trzeba ściągnąć i zainstalować i włączyć, ALE MH odkrywa tylko mapę a runy trzeba robić samemu, nie jak z botem. Może ja nie zrozumiałem Ciebie, może Ty nie zrozumiałeś mnie. Sorry za offtop.

PS. A ja nie wiem dlaczego masz xywę: Preisiok 2!! :)

// Nie spamowac mi tu, jak chcecie zalozcie se wlasny topic o waszych pseudonimach ~~ // - ROLSON
Preisiok 2!! - 2007-07-21, 23:13
:
loleslaw napisał/a:
G**** prawda(nie obraź się Preis)
kknp
loleslaw napisał/a:
bo chciałem się szybko zarejestrować, a myślałem, że na Forum ID nie będę siedział, ale mnie wciągnęło baaaardzo.
tru xP
loleslaw napisał/a:
Może ja nie zrozumiałem Ciebie, może Ty nie zrozumiałeś mnie.
moze :S
Cytat:
PS. A ja nie wiem dlaczego masz xywę: Preisiok 2!!
na nazwisko mam
loleslaw napisał/a:
Preis
więc analogicznie Preis->Preisiok xP
loleslaw napisał/a:
Sorry za offtop.
me2
EdiT:
loleslaw napisał/a:
Preisiok 2!! napisał/a:
loleslaw napisał/a:
Preis

- nie wiedziałem sorry.
jakbys wiedział to bys nie pytał xP
loleslaw napisał/a:
Jeżeli Ciebie Preisiok czymś obraziłem - SORRY.
me2.
loleslaw - 2007-07-21, 23:18
:
OK nie ma co ciągnąć dalej tej dyskusji, bo jak mówi ROLSON - NN Spamu.
Preisiok 2!! napisał/a:
loleslaw napisał/a:
Preis
- nie wiedziałem sorry.

Jeżeli Ciebie Preisiok czymś obraziłem - SORRY.
kol - 2007-07-22, 16:05
:
Ja gram z mh ze dwa razy w tygodniu jak włączę wreszcie diablo, a ostatnio cos mi sie nie chce grać... Mh pozwala zaoszczędzić czas, a ja nie jestem szczęśliwy, więc go liczę. Poza tym frustrucja ogarniała mnie gdy chodziłem na mefa. Telowałem się w jedna stronę po zewnętrznej ścianie, przeleciałem w tak w kółko kazamty, a wejście na 3 poziom było obok, tyle, że trzeba było tele w druga stronę zrobić. Szlag mnie trafiał :evil: Również ludzie, którym robiło sie taxi woleli taksówkarza z mh, bo szybciej... Wymogi rynku mozna powiedzieć :/
StawiQ - 2007-07-23, 09:53
:
Ja jestem przeciwnikiem wszelkich czitow wiec nie ... po co wogole psuc sobie przyjemnosc z gry?
Ketsu - 2007-07-23, 18:43
:
Czity są fajne i jest się wtedy very cry kól.
Dobra tam są haxy ogólnie nie znane i ich wykorzystywanie w pvp to jest coś o czym ludzie mówią ale tu nie chodzi mi o programy żadne a umiejętne wykorzystanie buga lub wiedzy o pewnych rzeczach, to jest czit pure ownage k.
edzio1111 - 2007-07-23, 22:09
:
Mam pytanie odnośnie patcha 1.11 a raczej questa w nim wystepującego klucze można zdobyć tylko na piekle czy każdy zestaw kluczy 3 na 1 portal odpowiada kolejno pozimom trudności noramal, koszmar, piekło?????????
loleslaw - 2007-07-23, 22:12
:
Nie tutaj napisz to w dziale Pomoc.
Enigma - 2007-07-28, 11:14
: Temat postu: MH - Kwestia Zasadnicza
Miałbym prośbę o udzielenie informacji dotyczącej zasadniczej kwestii związanej z MH 1.11 - mianowicie wielu graczy uważa (słusznie lub niesłusznie) że niektóre wersje MH są całkowicie bezpieczne. :?:

Inni z kolei uważają że rzadkie korzystanie z MH pozwala uniknąć konsekwencji używania go gdy nadejdzie wielka czystka itp. :?:

Jeszcze inni piszą że wyłączenie pluginów i granie wyłącznie z odkrywaniem mapy pozbawia wszelkiego ryzyka. :?:

Otóż chciałem poprosić by udzielić informacji w tej kwestii. i o nieoburzenie się moderatorów w
związku z ew. oskarżeniami o prośbę o udzielenie informacjii związanych z bezpiecznym MH.

Tłumaczę dlaczego - uważam mianowicie że wyjaśnienie tych spornych kwestii w sposób ostateczny pozwoliło by graczom niedoświadczonym na uniknięcie tego typu pomyłek gdy są usilnie przekonywani przez znajomych że "to akurat jest bezpieczne"

:570: a następnego ranka bach :cry: . :567: :567:

Jeżeli mimo wszystko dostane warna itp. to prosiłbym kogokolwiek o pomoc w tej sprawie PW
Ketsu - 2007-07-28, 13:52
:
Tak są na ten czas nie banowalne wersje.
endriuman - 2007-07-28, 14:41
:
Ketsu napisał/a:
Tak są na ten czas nie banowalne wersje.

są, ale rozmowy, które to oraz jak skonfigurować, jak używać to nie na tym forum :)
Enigma - 2007-07-28, 17:31
:
Rozumiem dzięki za odpowiedź jak ktoś na tym forum ma taką informację (widziałem że są takie osoby mówiły nawet że chętnie udzieliły by rady ale dawno) to plz PW