| Obee napisał/a: |
| Musiałeś dawno nie grać |
| MH users = noobs^ |
| Cytat: |
| lub np. wspułczynnik prawdopodobieństwa gdzie najpewniej znajduje się np. przejście na następny poziom itp. ?? |
| Sosna napisał/a: |
| Ciekaw jestem jak działa, poda ktoś link? |
| dla mnie to nie oszustwo tylko ulatwienie
a wam chybo zal cos sciska bo kazdy by chcial widziec mape i co nosza jego przeciwnicy itd |
| Boze ...... Mocherowe berety w rzadzie ......... nawet w d2 nawracaja sie ;/ |
| Wszystko jest dla ludzi jak jestes troszke zorietowany to wiesz ze mozna sie uchronic od bana ........ |
| a co do nooba to dla mnie sa to osoby co kradna hakuja konta ...... tez tak moge to nie problem, ale czulbym sie jak zwykly *u* ..... |
| Ajantis napisał/a: |
| Radzę najpierw poszukać gdzieś w podręczniku do polskiego co to jest moher a potem poczekać jakiś czas aż zrozumiesz pojęcie "moherowy beret" a nie będziesz ślepo leciał za kologami którzy mają za idola Tuska bo jest trendy i modnie jest go lubić. |
| Ajantis napisał/a: |
| Ajantis napisał/a:
Radzę najpierw poszukać gdzieś w podręczniku do polskiego co to jest moher a potem poczekać jakiś czas aż zrozumiesz pojęcie "moherowy beret" a nie będziesz ślepo leciał za kologami którzy mają za idola Tuska bo jest trendy i modnie jest go lubić. Popieram Cie w 100%. To co sie teraza dzieje(glownie w mediach) to jest po prostu porazka. Najgorsze ze wiekszosc ludzi nie widzi co sie dzieje naprawde i daja sie sterowac telewizji. Wracajac do tematu to uwazam ze mh jeste zwyklym oszustwem. Jestem za tym zeby kazdy mial rowne szanse(wiem ze to tylko marzenie). |
| Kamillot napisał/a: |
| możecie nie wypowiadać o polityce... jak chcecie pogadać o niej to zapraszam na diablocentrum.pl gdzie wszyscy kochają PO (no prawie, bo 99%) |
| Bo sam bylem przciwko mh a teraz sam korzystam gdy sie dowiedzialem ze jest niewykrywalny
|
| Archi napisał/a: |
| EM był wykrywalny i banowany, lecz teraz jakieś 20% BN posiada Stinga, mh ten ma AD i spoko można z niego korzystać, na legalu ofc. |
| maticiech napisał/a: |
| a teraz jak beda banowac to ludziom sie znudzi grac w d2 bo gra juz jest dlugo |
| Książę Eltan napisał/a: |
| Odkryłem np że hack na republice nie kopiuje. |
(kristians jak chcesz to napisz na PM | Wizzard napisał/a: |
| //Dostajesz ostrzeżenie słowne za obrażanie userów. Na forum można wypowiedzieć swoje zdanie ale w kulturalny sposób.-Wizzard// |
| jak mozna kogos karac za mowienie prawdy o tych zasmarkanych loozerach.. Shocked
blizzard jest stanowczo zbyt lagodny, powinien trzymac sie zasady : "albo grasz wedlug zasad albo nie grasz wcale" i banowc keye bez ostrzezenia, zreszta jesli w grze jestes szmata to w realu rowniez jestes gowno wart. smiec to smiec i tyle w tym temacie. |
| aldaer napisał/a: |
| "albo grasz wedlug zasad albo nie grasz wcale" |
| Kamillot napisał/a: |
| Przypieprzyliście się do ludzi używających MH, a pod nosem ludzie używają tele hacków, drop hacków, key logerów, kradną konta, a MS'kowcy tylko mają mapę odsłoniętą... |
| Ajantis napisał/a:
Radzę najpierw poszukać gdzieś w podręczniku do polskiego co to jest moher a potem poczekać jakiś czas aż zrozumiesz pojęcie "moherowy beret" a nie będziesz ślepo leciał za kologami którzy mają za idola Tuska bo jest trendy i modnie jest go lubić. |
takie jest moje zdanie ;p | Obee napisał/a: |
| Musiałeś dawno nie grać, skoro nie wiesz,ze od patcha 1.11 MH są łatwo wykrywalne i Blizzard pare tygodni po starcie patcha zbanował 30.000 kont a potem jeszcze 10.000, i od tej pory nikt MH nie używa w zasadzie? :]
MH users = noobs^ |
| maticiech napisał/a: |
| A jesli ktos nie uzywa mh blaczi np: u mefa , zeby tam znales przejscie traba minimal 3 minut , a z mh robie to w 15 sek. |
| Hehe lol. Bez mh to kwestia 30 sec góra 45 Wystarczy robić tele "w kółko" po obrzerzach mapki:) |
| matim92 napisał/a: |
| ja uzywam mh i wcale sie nieuwazam za nooba poniewaz jak robie taxi na koszu to kazamaty sa tak pier**** ze szuka sie next poziomu 10min a z mh 1min. Mam pytanie czy zna ktos sposob zeby mi na 100% niezbanowali cd-keya? |
| endriuman napisał/a: |
| przez was ekonomia d2 siada (przez boty też ofc) |
| MH Users = TOTAL NOOBS
|
| Stilgar napisał/a: |
| za swoja nieuczciwosc slono zaplaca predzej czy pozniej |
| Azmodan napisał/a: | ||
lol 10 minut??na koszu?? to kim ty taxi robisz?? pewnie barbem i to jeszcze beznadziejnym |
| Blizzard pare tygodni po starcie patcha zbanował 30.000 kont a potem jeszcze 10.000 |
| adoy napisał/a: |
| noobskie jest dupowanie itp , maphack tylko pomaga i nic pozatym... |
| tak na marginesie ja nie uzywam mh zeby zarobic na nim ale zeby mi sie szybciej wykonywalo questy a to co znajde przy tym to inna sprawa juz jest |
| adoy napisał/a: |
| bez niego baalrun nie trwalby 4 minuty a 10 czy 15 , taxi x5 dluzej |
| ja uzywam mh i wcale sie nieuwazam za nooba poniewaz jak robie taxi na koszu to kazamaty sa tak pier**** ze szuka sie next poziomu 10min a z mh 1min. Mam pytanie czy zna ktos sposob zeby mi na 100% niezbanowali cd-keya?? //Na tym forum się tego nie dowiesz.-Wizzard// |
| heh taxi robie czarka i wcale niebeznadziejna. tylko ze mapy sa naprawde ogromne i troche zajmuje ich odkrycie. nadal czekam na odpowiedz //A ja nadal powtarzam, że to legit forum i takich rzeczy się na nim nie dowiesz, a jak jeszcze raz o to zapytasz to jeszcze warna dostaniesz.-Wizzard// |
| Wole takie oszustwo niz kopiowanie itemu co teoretycznie zadnym oszustwem nie jest,bo nie uzywamy do tego zadnych programow itp. |
| syko napisał/a: |
| dzis i mh omg dobre polaczenie~~ gdy banuja wlasnie ;/ |
| loleslaw napisał/a: |
| Z MH szybciej robi się br mefy itd... więc to jest jakby przydatny program. |
| Preisiok 2!! napisał/a: |
| Teraz wiem czemu masz ksywe loleslaw |
| Pozatym boty też są korzystne. |
| syko napisał/a: |
| ogolnie wejdz na obn ~~ tam masz samych zbanowanych |
| Jakby nie był przydatny to by go nikt nie używał i nie ryzykował banem |
| Preisiok 2!! napisał/a:
Pozatym boty też są korzystne. Boty-śmoty. Boty robią ZA ludzi, a z MH musisz robić SAM (mniej niż normalnie, ale musisz) |
| y, ale w botach też musisz coś robić! (np. ściagnać je, zaprogramować etc |
y, ale w botach też musisz coś robić! (np. ściagnać je, zaprogramować etc Nie wiem, nie używałem, ale do tego chyba jest instrukcja załączona? |
| Co do mojej xywy - czemu mam taką?? |
| ściagnać je, zaprogramować etc |
| G**** prawda(nie obraź się Preis) |
| bo chciałem się szybko zarejestrować, a myślałem, że na Forum ID nie będę siedział, ale mnie wciągnęło baaaardzo. |
| Może ja nie zrozumiałem Ciebie, może Ty nie zrozumiałeś mnie. |
| PS. A ja nie wiem dlaczego masz xywę: Preisiok 2!! |
| Preis |
| Sorry za offtop. |
loleslaw napisał/a: Preis więc analogicznie Preis->Preisiok xP - nie wiedziałem sorry. |
| Jeżeli Ciebie Preisiok czymś obraziłem - SORRY. |
| loleslaw napisał/a:
Preis więc analogicznie Preis->Preisiok xP |
a następnego ranka bach
| Ketsu napisał/a: |
| Tak są na ten czas nie banowalne wersje. |
| kill napisał/a: |
| Kto raz zagrał z MH, ten już nigdy więcej go nie porzuci. |